• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu

http://homokaasu.org/rasterbator/

The Rasterbator creates huge, rasterized images from any picture.
    Upload an image, print the resulting multi-page pdf file and assemble the pages into extremely cool looking poster up to 20 meters in size.

online: http://homokaasu.org/rasterbator/wizard.gas
    offline: http://arje.net/files/Rasterbator_Standalone_1.2.zip

jinymi slovy date mu obrazek > zadate velikost bodu > vyplivne Vam to PDFko > vytisknout a sup na stenu / do kanclu / ven

vlastni tvorbu oznacte home - jednou za cas bude hlasovani
    rozbalit záhlaví
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: parada! :] z ceho to je ten obrazek?

ja mam doma rozdelany dva rasterbatory a nak na to nemam lidi :[
    EMIS
    EMIS --- ---
    uz jsem to delal driv, ale byl jsem linej fotit tak az ted

KEPASO
    KEPASO --- ---
    no, ja myslim, ze minimalne jednou se to sejmout da. kazdopadne za tu cenu je skoda to nezkusit.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    KEPASO: hmmm to zni super! a hlavni otazka: jak rychle to schne? protoze na papiry je nejlepsi, kdyz se s tim da jeste chvili hejbat...
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj. mam pro vas takovej tip ohledne lepidel ve spreji. samozrejme jsem to jeste nezkusil, ale:
    u rucniho sitotisku se pouzivaji specialni lepidla ve spreji na fixaci textilu na tiskovych plotnach. maji nejaky specialni slozeni, ktery je odlisny od klasickych lep. ve spreji. ja jsem to lepidlo vyzkousel az vcera (na ten textil) a myslim, ze i na tyto dilka to je vyborna vec. vytvari to lepici vrstvu, zadne zmolky atd. a hlavne je ta cena za hubicku. myslim ze jsou za 130Kc bez DPH (600 ml) a da se to koupit v http://www.kasibohemia.cz (PHA Smichov). zel tak levny se da sehnat asi jen tam, jinde jsou tyto spesl spreje docela mastny.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    SENDAI: aha, tak proto sem to nepoznal :]
    SENDAI
    SENDAI --- ---
    no delal sem to vicemene celej den.je tam bratrova fanaticky zboznovana banda jelimanu z linkin park;)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    SENDAI: hezky pekne! to musela bejt kurva prace.. jak dlouho si to delal? a ze sem tak nesmely - co je to na tom za partu Hic? :]
    KIWWWI
    KIWWWI --- ---
    SENDAI: wow! pěkně :)
    SENDAI
    SENDAI --- ---
    plachta pro bratra k narozkam;)
    kolik to bylo. . .neco kolem stovky.lepil sem vertikalne pruhy lepidlem na zemi,potom oboustrankou na zed a jeste lepidlem k sobe;)
    EMIS
    EMIS --- ---
    BONGO: myslis pri orezu a lepeni? ja to rezu lamacim nozikem presne na miru podle pravitka. De to celkem rychle lepsi nez nuzky a zadnej presah nenechavam
    BONGO
    BONGO --- ---
    nechavate si presah u jednotlivych stranek nebo jedete presne? ja si rikam,ze kdyz je clovek sikovny a presny,presah neni treba,ale rad se zeptam na zkusenosti..
    BONGO
    BONGO --- ---
    diky
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    EMIS: aha no jo. mozna to tak myslel. ale myslim, ze to myslel tak, jak to myslim ja :D
    EMIS
    EMIS --- ---
    KEPASO: on se ale ptal na rozrezani do vektoru nebo bitmap. Posterazor umi jen do pdf ne?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BONGO: na rozrezani posterazor ;)
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    BONGO: rozřezat to můžeš i při tisku do souboru, umí to asi každej ovladač k tiskárně
    EMIS
    EMIS --- ---
    BONGO: a na co konkretne se chces zeptat? Linky na softy jsou na nastence...
    Jinak u deleni obrazku na obrazky zalezi co pouzivas za soft. Ve photoshopu se na to pouziva nastroj rozrezani a v Gimpu je zas gilotina. Nejsem grafik, nikdy jsem moc nepouzival, tak to snad pomuze aspon nasmerovat...
    BONGO
    BONGO --- ---
    muzu se zeptat na ty alternativni softy? pripadne znate soft, ktery obrazek jen rozrizne na kupu A4ek? treba vektory nebo velke bitmapy..dik

jinak je to super,fakt se mi ten kocept libi :)
    EMIS
    EMIS --- ---
    ZIP79: sem si prave rikal ze jsem to videl na vice mistech ;) Web peknej btw
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    Po lidech okolo jdou kšefty dobře, spustili jsme tedka konečně web, kterej myslím dopadl fajn, tak to rád cpu ven:) Poslal jsem to celkem tematicky nevim přesně max 6-7 klubíku. Je to jenom teďka ke spuštění :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam