• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    wow díky za auditko, book:)

předělával jsem pokoj a mam hodně prostoru nad postelí, moje dva plagáty co mam doma už xx let mě docela omrzely:) řešil jsem co tam, chtěl jsem nějakej obraz v rámu ale kde sehnat něco co se mi bude líbit a ještě to bude za rozumnou cenu:/ takhle si můžu dát na zeď co chci a jak to chci velký, luxus:)

BONGO: tyjo tenhle strip by si zasloužil bejt na zdi celej:)
    TERQUILA
    TERQUILA --- ---
    _AMBRA_: no pecka ženská!....jsem ráda, že se rada hodila:)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    tak jsem dnes též na radu id TERQUILA něco málo vyzkoušela, na první pokus jsem docela spokojená, do pracovny ideál...
    ještě chci barevnou horu Fuji, ale to bude na delší lokte, a vícero vyměřování...

zde fotodokumentace:))

i love

lepeno oboustranou lepící páskou (někdo tomu říká kobercovka) drží to jak čert (zatím)
    TERQUILA
    TERQUILA --- ---
    EMIS: jojo, flákla jsem to přímo na zeď...neměla jsem to na co dát a už jsem to chtěla vidět hotový:) ....hele u foťáka prodávají takový oboustranný lepící štítky, co se používají na fotky do albumů...tak těma jsem to lepila.....taky mi to dalo fušku to aspoň trošku udržet, jelikož tady jsou křivý i stropy:D....musela jsem furt lítat ze štaflí nahoru a dolu :))
    EMIS
    EMIS --- ---
    TERQUILA: To je primo na omitku? Cim jsi to lepila? Jinak to vypada paradne, nechapu jak jsi to udrzela takhle v rovine ;)
    TERQUILA
    TERQUILA --- ---
    tak moje dnešní zkouška mikrofónu..:)

WORMAGOR
    WORMAGOR --- ---
    cau bezi nekomu ta standalone verze na MAC OS? na webu pisou ze by to melo jit prez to MONO ale nepodarilo se mi to

dikz za rady
    RASTIGNAC
    RASTIGNAC --- ---
    super díky!
    TSU23
    TSU23 --- ---
    RASTIGNAC
    RASTIGNAC --- ---
    ahoi,ty odkazy na ten program jsou nefunkční..kde jinde můžu sehnat rasterbator?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MC_KALAPU: kua a ja zrovna nasel tohle :] http://arje.net/help_on_rasterbator

nafot, urcite!
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    Ha! Tak vyreseno! Sem si to prve ulozil do svy slozky, a ta je na siti.. kdyz sem to prdnul na cecko, tak to jede a body mam od 1mm! Diky, snad se brzo dokopu k tomu to nalepit a nafotim!
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    IGRACEK: chm, tak sem rozbalil, poklikal a NEJEDU! normalne mi to rika problem s nakou knihovnou.. rika mi to, ze tam neni, pritom ji v ty slozce vidim, sakra.. doufam, ze to neni nakej problem, ze tu v pci mam WIN XP x86, protoze je mam i doma
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MC_KALAPU: to je prave 'standalone' verze proto, ze se neinstaluje :] stahnes zip, rozbalis a jedes
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    IGRACEK: praveze online, sem v praci, tak sem si jen tak zkousel, nechci tu nic instalovat.. zkusim doma, dam vedet
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MC_KALAPU: to mi prijde naky divny.. sem ted vzal prvni obrazek co mi prisel pod ruku, fouknul ho do rasterbatoru, nastavil velikost papiru w390 x h1800 a nabizi mi to min velikost 1mm.. tzn mas to rozbity :]

btw testovano na standalone klientovi - delal si to online nebo offline?
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    mam dotaz, ted sem si zkousel neco zrasterbatorovat, chtel bych docilit nakej sirokej format, pro nakou panoramatickou fotku, a jelikoz mam moznost nekonecnyho tisku, tak sem si zadal velikost archu 390mm*1800mm abych si to co nejvic usnadnil, ale nabizi mi to potom nejmensi nejvetsi bod az od 50mm vejs. coz na fotce neni najednou videt nic. Pritom, kdyz zadam a4, tak mi to nabizi od 7mm. da se tohle nastaveni obejit? nebo si to budu muset udelat jakoby na mensi formaty a potom pomoci step&repeat nebo podobny funkce poskladat do vetsich pdf?
    Jinak k tomu nepresnymu rezani v Copygenral, svyho casu jsem tam delal, a je jasny, ze rucni rezy jsou drazsi a samozrejme nemuzes cekat, ze to bude na desetiny mm presny, ale neni nic jednodussiho, nez je poprosit, a oni tu rezacku klidne pucej, a muze si to clovek zadara narezat sam a presne jak potrebuje, coz je myslim celkem fer... Kdyz chci neco presne podle svych predstav, tak proste nikdy nespoliham na jiny lidi
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    BONGO: to po nich chceš taky naprosto nereálný služby... na nějaký půl milimetry se při ořezu nehraje:)
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Ja orezavam teda po domacku...Delam to skalpelem a pravitkem...Ono,parkrat mi to taky ujelo ale tak doufam ze to priste bude lepsi....
    BONGO
    BONGO --- ---
    IGRACEK: fotka je teda priserna,ale dinos jsou dobri no,prave na ne koukam z metru a na prvni pohled to fakt neni videt..vsak jsem se s tim taky pekne sral! :) u toho prvniho motivu to je videt vic, ale v tom motivu prakticky nejsou volne plochy,to dela hodne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam