• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    BONGO: to po nich chceš taky naprosto nereálný služby... na nějaký půl milimetry se při ořezu nehraje:)
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Ja orezavam teda po domacku...Delam to skalpelem a pravitkem...Ono,parkrat mi to taky ujelo ale tak doufam ze to priste bude lepsi....
    BONGO
    BONGO --- ---
    IGRACEK: fotka je teda priserna,ale dinos jsou dobri no,prave na ne koukam z metru a na prvni pohled to fakt neni videt..vsak jsem se s tim taky pekne sral! :) u toho prvniho motivu to je videt vic, ale v tom motivu prakticky nejsou volne plochy,to dela hodne
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    BONGO: no ja si v Copy General [na Strossu] taky nechaval uz dvakrat orezat a nic moc no.. jak rikas, mistama jim to o fousicek leti, a to je pak pri lepeni proste znat.. takze pak s tim clovek furt hejbe a hleda nejmensi zlo :D Priste si to taky asi orezu sam, chce to akorat rovnou sablonu, skalpel a odvahu :]

jinak teda nevim, jak ty Tvi dinosauri vypadaj zblizka, ale dle fotky sou uplne precizni
    BONGO
    BONGO --- ---
    MARFEE: tiskl jsem laserovkou na nejaky dobry papir (nevim presne, co uz je kridovy a co ne); v obchode mi rekli, ze je jeste matny, mel gramaz mozna 220 (uz presne nevim), na omak je leskly a izolepa z nej jde dolu - coz je vedle vzhledu jeho nejlepsi vlastnost :) orezaval jsem v Copy General (nejvyssi polozka na celkove cene) a teda nic moc, parkrat se treba o pul milimetru sekli, ackoli jsem jim zduraznil, ze to chci opravdu presne..nuzkama to pak dorovnavat je nahovno..rezala mi to nejaka holka na IPaku a priste si to teda oriznu radsi sam..treba jsou jini pracovnici preciznejsi..no a lepil jsem to zezadu izolepou k sobe, potom svisle podlepil pruhama kartonu a mezi ne jeden pruh horizontalne - do H - na nem je pripevneny provazek, ktery vsechno drzi na hrebicku ve stene..po poveseni druheho obrazku jsem mel pocit maturanta z izolepeni - kdyz to je orizle jen trochu krive, tak se to pak vlni a delaji se zuby, clovek hleda kompromisy, aby to bylo co nejmin videt..jo a rastroval jsem 2mm dotsize na mnou zvolenou velikost papiru - tak abych mel na kazde strane 1cm okraj - s volbou tisku "prizpusobit velikosti papiru" nejsem kamarad, nejak tomu proste neverim :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    EMIS: práávě.. čim víc nad tim přemejšlim tim spíš asi udělám rasterbratorem šablony a plácnu to přímo na ten banner.. uvidim, udělám nějaký pokusy a dám vědět.. = )
    EMIS
    EMIS --- ---
    HEINZZ: Ty jo to nevim, ale z toho co jsem s tim pracoval, tak si nedokazu predstavit, ze bych to nalepil na neco, tak ze by to prezilo srolovani. Ale kdyz neco vymyslis tak dej vedet ;)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Zdravíčko, říkal sem si že mi rasterbator pomůe s vánočníma dárkama ale zasek sem se na jedný věci - nějaký médium na který obrázek nalepit aby mohl bejt srolovanej a zabalenej a přežil to.. napadá vás něco? říkal sem si že by šla použít bannerovina, ale netušim jak to na ní přilepit aby se to po srolování nezkrabatilo... nějakou zkušenost někdo?
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    BONGO: Jak hezký obrázek tak vynikajicí a precizní povedení,lepil si na co?

Teď se chystám na další věc...Uvidíme jak to dopadne :-p
    VACA
    VACA --- ---
    BONGO: jojo luxus..
    EMIS: hlavne je super jak sou vedle sebe v poklidu predator a "jeho oběd/ť"
    EMIS
    EMIS --- ---
    BONGO: genialni, presne takhle se chci tvarit az bude apokalypsa nevyhnutelna :)
    BESH
    BESH --- ---
    BONGO: vyborny :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    BONGO: LUXUS!
    BONGO
    BONGO --- ---
    tak jsem konecne poslepoval a povesil i druhou vec, opet 3×3 A3, i kdyz ty spodni musely byt vic orizle..a zas foceno jen mobilem..

AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    IGRACEK: tak zrovna tohle bych spíš udělal přeš šablonu...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    docela hezkej motiv...

ale za 350? http://www.aukro.cz/item816874827_dekorace_i_na_zed_holcicka_s_bublifukem.html

s rasterbatorem zadarmo :]
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    UGLYDOLLS: :-)
    HATT: Krutost;)
    BONGO: Hezky..

U dotsize to ja mám vždycky problémy...Takže třeba rasterbatoruji 10 krát....
    HATT
    HATT --- ---
    BONGO: 7 mm

BONGO: btw super obrazek
    BONGO
    BONGO --- ---
    VACA: dik..je to z PBF comicsu, jen jsem to trochu orezal..v originale jsou ty barvy mnohem lepsi, ostatne cely ten comics je takovy hodne barevny :) mam vytiskly jeste jeden cernobily motiv z PBF; az zas bude cas, povesim a nafotim i ten, ten bude podle me vypadat lip..
    VACA
    VACA --- ---
    BONGO: paradni motiv, libi moc. Muzu se jen voptat co je to zac ten art? Je to parada..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam