Konečně jsem se dostal k uploadu nedávné realizace :) je to první pokus, takže tam pár chyb je, ale aspoň to vypadá jako pravý hand-made!
Tiskl jsem to na 200g papíry, slepil je zezadu lepící páskou k sobě a vyztužil kartonem. Na stěně se to trochu kroutilo, tak jsem dolů přidal ještě jeden karton a napříč je chytil dvěma, aby se to nedalo ohnout . Po stranách jsem dal pak dva úzké proužky kartonu odshora dolů aby se neohýbaly rohy a voala! (Už se mi to pak nechtělo fotit, takže na obrázku je první kroutící se verze)
Jinak mi to ze stěny už asi 3x spadlo a vždy jsem se marně snažil znovu přilepit ten provázek, který pokaždé z té pásky po pár hodinách vyklouzl, protože je to docela těžké. Takže jsem ho dal pryč a v jeho místě jsem udělal do kartonu dírku na hřebík a zatím to drží, tak jsem zvědav :)
Jinak plánuju udělat něco většího a nejspíš černobílého, tak dám pak echo ;)
Snad to někomu alespoň trochu pomůže v problému, jak to dostat na zeď. Tohle řešení je fajn hlavně v tom, že to kdykoli můžu sundat a pověsit jinam. Navíc to díky těm kartonům trochu odstupuje od stěny, takže to vypadá plastičtěji.