• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAFIMO
    RBLS
    RBLS --- ---
    MEOW
    MEOW --- ---
    EUCHENIE: paladium luxor
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    PIZMA: oo pecka! myslím, že to chápu, kdyby ne, trošku to tam proběhnu a najdu.)) díky!
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    EUCHENIE: na letný otevřeli novej krámek, kde fimo maj, i cernit. nevim jak se jmenuje ta ulice, ale když bys jela z hradčanský na štross, tam vystoupila a šla zpět nahoru (pár metrů) tak hned první doleva a asi po sto metrech jsou na pravé straně výtvarný potřeby.. vlastně na rohu je to knihkupectví tak v tý ulici...doufám že je to pochopitelné:)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    čus, filtr mi našel jen Bubble C., kde pls v Pze kupujete Fimo? Idálně Letná, Vinohrady, centrum, díky!
    ROSADKO
    ROSADKO --- ---
    KLA: takjo, zkusim, dík za tip :)
    KLA
    KLA --- ---
    ROSADKO: obyč bramborový škrob . Pracuju s ním když potřebuju aby semi něco nelepilo, jenom si popráším podložku. Teď jak je to fimo matlavý tak ho vždycky rozválím na tlustší placku, tu popráším a hodně to do toho zapracuju. Musí se toho ale dávat dost málo. Vyzkoušej na nějaký menším kusu, škrob stojí pár korun, takže i kdyby se ti to nelíbilo, tak to není velká investice
    SVETLO
    SVETLO --- ---
    Mne se nic nematla, kupuju Fimo Classic.
    ROSADKO
    ROSADKO --- ---
    KLA: jako práškovýho? Vlastně moc nevim, jak vypadá škrob, můžeš se o tom torchu víc rozepsat prosím? .) Třeba jakej poměr a tak?
    KLA
    KLA --- ---
    ROSADKO: přidávám trošku škrobu a v pohodě
    ROSADKO
    ROSADKO --- ---
    Hele holky, co fimo, furt se tak hrozně matlá nebo už to konečně vychytali? :)
    SVETLO
    SVETLO --- ---
    dekuji :) jinak mam radost, tady v Londyne je vsechno desne drahy, jako myslim kurzy a dilny a tak, tak jsem si rekla, ze je otevru sama, uz mam potvrzenejch 9 holek, mam veeelkou radost! :) pak vam sem muzu hodit, co vytvorily :) jsou to zacatecnice, ale co uz :)
    KLA
    KLA --- ---
    SVETLO: jop, velmi pěkné!
    SVETLO
    SVETLO --- ---
    PSYCHEE: ja pouzivam Sculpey lak na polymer clay.
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    holky, jakej pouzivate lak na Fimo? mam nejakej od darwi, jmenuje se Vernis, ale nejsem s nim spokojena, myslela jsem, ze neco vydrzi, kdyz je specialne na Fimo, a ted na Trade show mi nejaky nausnice zmokly a ten lak uz neni pruhlednej a loupe se (zmokly teda hodne). chtela bych neco s vodeodolnymi vlastnostmi....jako ony kdyz se ty nausnice bezne nosi, tak kdyz clovek zmokne, tak ty nausnice nikdy nezmoknou tolik, aby se stalo to, co ted na Trade show, ale stejne, chci aby to neco vydrzelo ,)

    za jakykoliv tip budu vdecna!
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SHONA: jedine ze si to zmeris teplomerem (ale nevim jakym;), ale imho stara remoska vyviji teplotu kolem 200stupnu, mam ji doma...
    SHONA
    SHONA --- ---
    jaké máte zkušenosti s pečením FIMA v remosce? Tady v diskuzi (někdy z lonského roku)jsem našla jen o nové rem. s nastavitelnou teplotou. Nějaké nové poznatky? Mám jen starou..dík.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    holky, prosím, neudělaly byste mi některá nějaké pěkné naušničky? černé - asi půlpodkovy, kroužky ne spirálky. nebo klidně jiné barvičky co máte. smaozřejmě za odměnu finanční či nějakou kosmetiku můžu dát. mám uši hnusný, stahuuju z dvacítek ale furt to mám ošklivý, takže průměr tak 8-10mm (tlouštka) ... díky moc. kdyžtak do pošty. Klidně mi to mužete pak nafotit já to schválím a mužete poslat poštou :))
    KLA
    KLA --- ---
    SVETLO: not found... ja to chci videt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam