• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    ETH
    ETH --- ---
    Tak jsme si přivezli z speciálky slovenského Shar-Pei clubu V1, CAC, na BOBa jsme prý málo faldatí. Jinak to byla pohodová výstava, pěkně venku, trávníček.
    Spolu s Shar-pei clubem tam byl Moloss club, takže pěkná podívaná na bulmastiffy, anglické mastify, fily a argentinské dogy
    Tu je vidět pohodička

ETH
    ETH --- ---
    PLAVEVA: dobrý nápad, díky zkusím
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ETH: :-D no, zkus u to v klubu Polonistika...ja to nemuzu precist, desne skrabali...vidim neco o jakesi stavbe, dobre linii zadi a hrbetu, volnem pohybu..ua!:-)
    ETH
    ETH --- ---
    PLAVEVA: no popravdě pořádně nevím co tam máme, rozhodčí byl ignorant povalující se po židli, na psa koukal z 5m a já ani nevím co se mu na psovi líbilo, nebo co mu vytknul, protože s námi a vůbec s nikým nekomunikoval.
    Ale jestli někdo dovedete vyluštit co v tom posudku je, budu moc vděčná
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ETH: grratulaceee:_)) jak se to v polstine lusti?:-)
    NOITA
    NOITA --- ---
    JULYZ,PLAVEVA,ETH: moc děkujeme

ETH: Paráda! Škoda toho podkusu no:-( Ale stane se, není každý den posvícení. Moji klienti s bernardýnem, který vyhrává co může, přivezli VD z klubovky:-( Ale vynahradili si to teď BOBem z národky
    ETH
    ETH --- ---
    Nejedete někdo na MVP do Salzburgu v květnu? víc info zde Já se chystám v neděli, tak kdyžtak budu mít místo v autě pro pejsky (milé, hodné, mazlivé) či fenečky (voňavé) a jejich max. 2 páníčky
    ETH
    ETH --- ---
    nějak jsem nestíhala poslední dobou - hlásím že jsme byly taky šikovný s ID AMAEBA a přivezly si z Katowic pěkně nahrabané posudky v polštině a já s Joshem navíc Excellent, CWC, res. CACIB a Frejuška se moc krásně postavila, vůbec neběhala mimochodem (v pohybu byla nejplynulejší) a získala VD3 (šklebila podkus, můra)
    TABO
    TABO --- ---
    NOITA: Gratulace...
    ETH
    ETH --- ---
    PUKPUK: NOITA: šikulky!!! gratuluju moc!
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    NOITA: grratulaceee!:-)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    NOITA: pekne :o) gratulujeme...
    NOITA
    NOITA --- ---
    DRAKKA: No asi jo. Prostě společenská událost, ale myslím, že na kulturu oděvu se už začíná dbát i u jiných plemen. Ale jinak jsou pudlaři místy fakt dost šáhlí...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    teeda, tak nevim komu to slusi vic :-))) ale zas vzit si k pudlum dziny je asi divne, ze?:-) narozdil od nekterych jinych plemen...
    NOITA
    NOITA --- ---
    Tak když vy nic, tak já tu budu chvíli tapetovat:-))

Už jsme hrozně unavení, ale máme VN1 a čekatele klubového šampióna dorostu.

NOITA
    NOITA --- ---
    Poslední tréning před první výstavou

NOITA
    NOITA --- ---
    juu gratulace!

MMCH kdo bude v Ostravě na národce?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    grratulaceee!
    :-)
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    Tak jsme byli na Shibi klubovce v Mlade Boleslavi
    Pes je uz v tride otevrene, takze nas tam bylo 7.Celkove se seslo 40 shib. No nakonec necekane V2 a ResCAC. Ani sem to necekal ze muzem tak uspet na klubovce.
    Timto jsme i splnili podminky uchovneni, takze uz zbivaji jen ty neprijemne vysetreni a pak hura za holkama --D

MOUXXS
    MOUXXS --- ---
    ej tak to promin sem slepon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam