PLAVEVA: prave jsme se vratili :)
V sobotu na klubovce mlada v otevreny nepochopitelne VD (pan rozhodci se divil, co ze to zadal za znamku) a babka ve veteranech V4 :)
V nedeli mlada V a v uzsim vyberu poslednich 8 (celkem ze 40 fen ve tride) a babka V - odchazela z kruhu tesne pred poradim :) Takze za nas vcelku spokojenost.
Jinak dojmy - organizace WDS vyborna, alespon po te strance co jsem se setkala ja - doprava bez problemu autem i busem, plany vsude, pamatecni predmety hezky. Nemeli jsme nedoplatek, takze zda tam fungovalo vse dobre netusim.
Jediny co mi vadilo oba dny byly fronty na zachodech a neuveritelne mnozstvi hoven po celem arealu - temer nikdo z pejskaru neuklizel a kdyz nahodou, tak venku temer nikde nebyli kose. Takze vyvencit psy se rovnalo vcelku adrenalinu.
V sobotu me pak neuveritelne tocil desnej bordel na nasi klubovce - holky v kruhu vubec netusili ktera bije, takze vsechno musel delat rozhodci. Vrcholem vseho je rucne psany (a necitelny) posudek v Aj, ovsem slecna neumela jazyk - tudiz je to psano foneticky. Takze jediny co jsem prelustila je zezacatku napsany "najs hed" pak uz je to jak natazenej ostnatej drat :D