Já se jen podělím se svou novou zkušeností s kettlem. Těšil jsem se na něj, z mnoha důvodů mi přišel jako ideální cvičební pomůcka pro mě na doma. Nikdy jsem domácí cvičení neměl v lásce a tudíž jej ani neprovozoval, vždycky mi to přišlo nějaký divný. A chodit do posilovny je vždycky akce na půl dne, navíc jsem chtěl cvičit denně nebo skoro denně, tak nějak přirozeně, rozhýbat tělo, dát mu trochu zabrat, to je pro mě ideál. Netoužím být nějakej kyklop nebo se předvádět na plovárně. Jsem cyklista a když není hnusně, vyřádím se na kole. Nicméně objevil jsem před časem na netu kettle a tak nějak podvědomě mě okamžitě zaujal. Něco se mi na něm líbilo a naráz jsem si dokázal představit, že s ním mi doma cvičit nepřijde vůbec divný. Naopak, že se na to těším, z mnoha pohledů to může být fajn a zábava. Tak jsem jeden pořídil, konkrétně tenhle:
http://store.gofit.net/Contour-Kettlebell-25lb-p/gf-ckb25.htm Je drahej, ale líbil se mi a já chtěl abychom byli kámoši. A co chci říct - jsem fakt mnohem víc než spokojenej. Předčil všechna očekávání. Baví mě to, a je to i ohromně účinný. Stačí málo a hned se cítím výborně, tělo se viditelně zpevňuje, rýsuje. Cvičím podle DVDčka, který bylo u toho kettlu a paráda. Miluju jednoduchý a účinný věci. Tož tolik pro povzbuzení, pokud váháte. :)