• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: dik, na kb5 jsem koukala, na zelezny kouli jsem asi hledala blbe :) ten breznovy nedavam, tak snad brzo vypisou dalsi prazsky.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SVATY: já ten spartan mám, 12kg, a si mám štěstí na dobrej kus, ale je uplně v pohodě=) ale je fakt že víc cvičim v gymu, s timhle doma jen trochu (pár pressů, windmill, na tgu a swing už je to pro mě lehký, ale používala jsem i na to)
    snatch ještě neumím, na tom se to asi pozná nejvíc co? no tak uvidíme=)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS:
    KB5 má březnovej seminář obsazenej, Železná koule má nejspíš volno, imho obojí je v současnosti špička

    Enter the Kettlebell seminář | Železná Koule .CZ
    http://www.zeleznakoule.cz/enter-the-kettlebell/

    KABIS
    KABIS --- ---
    Chtela bych si dat neajky zakladni kurs kettlbell, idealne Praha nebo Hradec Kralove (vikendovy by byl lepsi HK), muzete neco doporucit? (Idealne nejaky konkretni, KB5 jsem napriklad koukala a tam ted uz nic nemaj)
    RUXAC
    RUXAC --- ---
    SVATY: Ne, to je na mě ještě trochu pokročilej cvik, jen swing a TGU.
    SVATY
    SVATY --- ---
    RUXAC: Zkoušels s ním snatchovat ?
    RUXAC
    RUXAC --- ---
    Mám ten 16kg Spartan, neni to samozřejmě žádnej šperk, ale (aspoň ten můj kus) je slušne., Madlo je sice zespodu malinko nerovný, ale rozhodně ne tak aby to tlačilo a jinak vadilo při cvičení, možná, že kdyby byl 32kg tak by to bylo znát, ale při týhle "muší" váze je to úplně cajk.
    YMP
    YMP --- ---
    Ja jsem poridil tenhle http://www.powergears.cz/.../eshop/1-1-SILOVY-TRENINK/2-2-Kettlebelly-dumbbelly/5/23-16kg-kettlebell a ve vysledku si nejak nemuzu stezovat.
    Nicmene, pisou, ze jsou z jednoho kusu, ale neni to pravda. Je tam videt svar, ale je dobre opracovany, takze nic nedrhne.
    V Praze mas moznost si to prijit vyzvednout osobne a ohmatat.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: fajn, koukala jsem na ně znova a asi to bude v poho, cena navíc s osobním vyzvednutím vyjde stejně, a ještě snad nepodpořím nácky :-) tak díky.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    AOTEAROA: na pohmat jsou dobry, je to jen brousena ocel takze neklouze tolik co ty lakovany, povrch neni uplne pravidelnej (vypada to jak rucne brouseny flexou), ale drzi se dobre
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TAURUS: ty jsou ošklivý fuj :-D má někdo vyzkoušeno? Na pohmat?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    AOTEAROA: jj jak jsem psal, máme teď doma 12 kg a 16 kg, cvičím s nima a jsou OK, postačující. Svár nemají, barva netlačí :)
    jinak ještě byly doporučovány tyto http://fitness2you.cz/obchod/competition-kettlebell-original/
    TAX
    TAX --- ---
    jsem dneska objednal 12 a 16 kg RKC kule z amazon.de za celkem prijemne postovne 17,50 €. jsem zvedaf co prijde.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SVATY: což je přesně důvod, proč se tady ptám na osobní zkušenosti. nebo znáš nějakej obchod kam přijdu a můžu si tam několik druhů kettlů ohmatat? ;)
    ten na mojí fotce vypadá hladší a snad bude mít pořešené spáry, ale kdoví. uvítala bych, kdyby někdo řekl, páč ten odkaz jsem našla v tohle klubu myslím.
    kámoš tu 16kg má nějakou dražší, prý asi 2x, a do ruky je super (na to teď nemám, takže hledám použitelnou levnější verzi, dle fotky je dle něj ok, ale z toho prd poznáme).
    SVATY
    SVATY --- ---
    AOTEAROA: Chce si to ohmatat, mrknout se jak kvalitně je to provedený. Já jsem na tyhle rady nedbal koupil jsem si nejlevnější 16kg, kterou jsem sehnal s tím, že na moje cvičení to přece stačí.. No nestačilo. Je fakt nepříjemný když ti kromě váhy samotnýho ketlu do ruky tlačí ještě kousek špatně zaschlý barvy nebo špatně provedenej svár popř. nějáká nerovnost z formy (nevím jak se tyhle levný ketlly vyrábí)... Tuším, že mám tenhle a tomu bych se teda znovu už vyhnul obloukem http://www.lirashop.cz/cinky-kettlebell/posilovaci-cinka-kettlebell-16-kg-spartan.html .
    Netvrdím, že ten co sem dáváš bude špatnej, nemám žádnou osobní zkušenost. Minimálně podle fotky vypadá, že provedení by nemuselo být tak otřesný jak u toho mýho.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    tak jsem si včera u kamaráda chvilku zadřepovala s kettlem a když pak koukám kolik má, byla to šestnáctka. hrozně mě nadchnul a rozhodla jsem se pro sebe do začátku pro to 12kg. doporučíte mi nějakou dobrou značku hodně příjemnou do ruky s rovnějším madlem, tedy téměř totožné jako toto, ale možná ještě lepší? ale v podobné cenové relaci, tedy max do tisícovky. nebo je tenhle dobrá volba?
    Kettlebell 12 kg - Cross Athlete
    http://www.crossathlete.cz/kettlebelly/50-kettlebell-12-kg-1319.html
    TCHAJ
    TCHAJ --- ---
    PAPEHO : Tak to se omlouvam, myslel jsem, ze chces setku za jeden. Jako set to asi neprodas, mozna tak PM-ovi tady :) Nebo Michalovi Vratnymu..
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    a za kolik teda prodavas 24kg?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam