• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    GONZA223: We are 11 :]
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hraje tu este nekdo FIFU 10 na ps3 ? nejakej on-line match ?????
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GONZA223: praveze docela malej, 11 je oproti 10 trosku uhlazenejsi, skok mezi 09 a 10 byl rozhodne vetsi. mne asi nejvic potesilo ze na lavicce sedej nahradnici, uz jenom pridat pobihajiciho trenera a budu spokojen.

nechapu vyvojare, v 10 v lounge modu byl vypis bodu za zapas+soucet, v 11 se rozhodli soucet odebrat, coz mi hlava nebere.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jako nemalej grafickej rozdíl mezi fifou 10 a 11 na ps3 ... jsem docela překvapenej...velkej skok dopředu :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Dovolil bych si jednu chuťovku :)
    YouTube - FIFA 11 - English Premier League Trailer [HD]
    http://www.youtube.com/watch?v=hoihOvA3fXo
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    no tak jsem měl konečne tento víkend možnost trožku víc podrobit fifu většímu rozboru,a musim jednoznačně říct že Fifa 2010 na PS3 začala dohánět PES mílovejma krokama.Fifu 11 jsem hrál zatim jenom demo,ale taky to vypadá velmi dobře.Tenhle rok asi díky tomu že vlastnim PS3 se přeorientuju právě na fifu.Na Pc ale stále vládne PES,i když tam fifa 11 udělala taky krok kupředeu,tak na konzoli to má daleko větší koule :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: přesně ;)

jak na hlavičky taky sám nevim, ikdyž občas to haluzně trefim dost dobře. většinou to ale z jasnej pozice dám vedle
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    KUBAN88: to je, ale stejne ho uz mam s fifou navzdy spojenej :-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    THESTOUPA: především ten SONG 2 je legendární i bez FIFA intra 98
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BALDUR: njn, tak ovsem FIFA 98 a Song 2 je legendarni :-)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    s PC verzí jsem také velmi spokojený... jinak single v podstatě nehraji, není na to moc čas... veškerá "FIFA aktivita" jde do MP :-) u PESka se všechno musí látat patchema a ve spojení právě s MP to není ideální... i proto jsem nakonec zvolil Fifu a rozhodně nelituju

KUBAN88: co se týče OST, tak nejvíce mi v paměti uvízl tenhle song z 98-ky :-)

YouTube - Fifa 98 Intro HD!
    http://www.youtube.com/watch?v=oXcgJ3gGpek&hd=1

to byla tenkrát fantastická hra, "JVC" Arsenal s Overmarsem, Bergkampem, Parlourem, Petitem,... a komentář Johna Motsona - klasika :-)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    NELLI: hra telem je uzasna, at uz na zemi nebo pretlacovani ve vzduchu, .. Personality,hracske atributy, unava atd. jdou uz ted hooodne poznat, celkove hratelnost velky posun vpred...:) Nova FIFA aspon na nextgen konzole se vazne povedla
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak jsem teda pořídil 11tku na pecko a jako, musim říct, že fakt velkej pokrok oproti 10tce, resp. 09tce.
    Učim se to odznova :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak hlavickovani by me taky zajimalo. v podstate i centrovani do vapna. to jsou veci, kterym nejsem schopen prijit n akloub. respektive najit v tom nejakej system, jakym to muzu ovlivnit.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    nevite o nejakym peknym video tutorialu jak na hlavicky ? uz rok se snazim pochopit jak to funguje, ale mirim analogem kam chci, tak furt litaj mimo
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    PROCKOOP: soundtrack k 11 docela ujde, ale v 10 to byly sileny veci, tak max 2 poslouchatelny
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    PROCKOOP: S TIMHLE SOUHLASIM, NEKOLIKRAT JSEM OBJEVIL NECO NOVEHO AZ DIKY OST Z FIFA ;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: souhlasim! určitě hodně komunikujou s hráčema, na tom chtěli v posledních 2 letech zapracovat
    a ještě bych zmínil jednu věc, ve kterej fifa nemá imho konkurenci: soundtrack!!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    no v kazdym pripade je dobre, ze to delaji a nabizi spoustu moznosti, at si kazdej muze vybrat co mu vyhovuje. cela ta jejich filozofie je namirena spravnym smerem k otevrenosti kazdymu. ovladani si muzes nastavit jak se ti zlibi (super je i moznost to hrat jen na dve tlacitka, uplne vidim ty maly decka, ktery vidi brachu hrat a taky si to chteji zkusit zaparit), i radu dalsich hernich parametru, treba si muzes zapnout piskani ruky a jeste zvolit, jestli se budou piskat i ve vapne apod. proste to, jak k tomu EA pristupuje se mi moc libi, jen at zkousej co nejvic.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: bojim se, že to bude všechno. zajímavě znělo i be a goalkeeper
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: ja jeste ty Pro teamy nemel cas zkoumat, takze jeste moc netusim jakej to ma potencial... nicmene, zajimave to zni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam