• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    KACZER: pocitam, ze s tim do 12 trochu pohnou, je to fakt tragedie
    s onlinem sem seknul predvcirem, protoze sem 4krat po sobe vyhraval o vic jak 2 goly, souper to tipnul ve chvili, kdy sem gol dostal, takze se to nezapocitalo...
    na pc je to proste stejne posrany jako loni na konzolich
    KACZER
    KACZER --- ---
    a to me treba sere, ze sem vyhral blbou ceskou ligu a zadny oslavy... zadny predavani poharu a tak.. .)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ještě hezčí zážitky nejen u FIFY v příštím roce všem z tohodle klubu.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    WHITERABBIT: neboj, hrál sem to několikrát a vidim ten skok ;) problém je, že bych nemoch hrát proti kamarádum...
    nicméně osobně počítám s tim, že rozdíly mezi PC a NG konzole verzí budou minimálně v dalších 5 letech pořád

+ na NG konzole bych neudělal patche, respektive objevujou se první na Xbox, ale furt to je v plenkách
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    jo jenze na nextgenech je skok 10 na 11 znatelny... hlavne fyzicke atributy hracu apodob. kup si nextgen;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    na PC, ale je to dost podobný jak na NG konzolích loni
    na PS3 hraju jenom na turnajích :)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PROCKOOP: hrajes na PS3 nebo X360 ?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Taky hraju jenom online a na přelomu září a října sem měl docela fazónu, vyhrál třeba 10 zápasů v řadě, ale tenhle měsíc se mi nehorázně nedaří. Soupeř má 2 střely na kasu a dá 2 góly, já mám 20 střel a nedám žádnej. Člověk si skoro říká, jak je to realný, když pořád hraju za Chelsea :).
    můj profil: http://www.ea.com/uk/football/profile/stats/cem_ea_id/prockoop
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    já nehraju nic jinýho v 10,nwž on-line matche ... zha celou dobu co mám PS3 jsem proti PC nahrál max 10 zápasů ... ted sem si za 3kila sehnal FIFA WC ,a vypadá to že mě to docela chytne,akorát tam neni tolik lidí na ty on-line matche jako v tý fife ...
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ja nastesti 11 numuzu propadnou pac si dam par zapasu, desne se naseru, protoze 80% skonci na tyci a zbytek probiha stylem hrac metr pred prazdou kasou, drtim kolecko jak divej a hrac stoji a cumi :) nebejt penalt, tak mam snad samy remizi :D
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    kolega masti Fifu11 UT celkem dost, respektive uplne tomu propadl a je dobry, ze od 11ky se da v aukcich nakupovat pres webove rozhrani. Co jsem se na to dival,tak to neni vubec spatny jen tomu musi clovek venovat vice casu
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ultimate sem si dokoupil do 10, chvilku to zabavilo, ale po par hrach se z toho stal spis hunt na kontrakty, aby hraci mohli nastoupit a bez dalsiho liti penez na nakup balicku to je slabota
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: ja taky ne a ve fifa 10 se to myslim musí dokoupit
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: jo todle ... to jsem ani nezkoušel ...ale ve Fifě 10 jsem to zahlídnul :D ... si vytváříš svůj dream team ... by mě stejně asi moc nebavilo ... nemám moc rád taková ty unreal věci :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223:
    YouTube - FIFA 11 Ultimate Team Sizzle Video. (Trailer) [HD]
    http://www.youtube.com/watch?v=OvYYt0M4-cE
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUSHER: hm ja boužel u 11 hrál jen demo ... nemám ted přebitečnejch 1300 abych jí pořídil ... počkám tak 3-4měsíce,pak musí jit cena tak na litr ....

PROCKOOP: co ultimate team ? to je jak hraješ za nejakej tým tu ralnou sezonu ? zapasy
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no machruje se licencema a když už to pes dohání, tak se bude muset jít dál. práci by je to žádnou nestálo, protože u MS 2010 i u EURA 2008 tam trenéři pobíhali ;)

Mimochodem kdyby to ještě někdo nezaregistroval: letošní ultimate team je zadarmo a kluci co to hrajou mi řikali, že je to pořádně návykový :). Takže tentokrát vážně platí "za zkoušku nic nedáš."
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    PUSHER: stacilo by mi kdyby tam pobihal kravatak u lavicky :D, zase kdyz muzou platit za rozhodci
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    WOLFBANE: myslis, jakoze by jete platili krome tech x tisic hracskych primadon, jeste xset treneerskych? bych chtel videt treba mourinha nebo sir alexe jak tam zvejka :D
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    GONZA223: We are 11 :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam