• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    kucí vy 3 ... mam na mysli :
    PROCKOOP:
    PUSHER:
    MICKEY_MOUSE:
    parite tu FIFU 11 na PC bo konzoli ?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUSHER: já real taky odpojuju, ačkoli sám nejčastějc hraju za chelsea. vim, že to neni žádný moc umění, ligu taky hraju za fulham, ale prostě tyhle pětihvězdičkový týmy uměj nejlepší fotbal...
    no a nhl sem hrával podobně 98' a to byla klávesnice v. myš :D
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo, to zni pekne. nejak podobne jsme hravali s bratrankama kdysi na mega driveu nhl 95, hralo se o nejaky symbloicky penize + bank, atd.. ikdyz se hralo defacto o nic, tak v te dobe fakt dobra motivace...

jinak zase bych ten online uplne nedosuzoval, mne treba bavi vic tymovky, tzn. unranked hry. tam nemusis resit nejaky body do statistik a pod.. Super zabava je, i kdyz nastavis limit na uroven kvlaity tymu, takze napr muzou hrat pouze tymy co maji 3-4*. to je hnedka o necem jinym, protoze jak nekdo vybira real nebo barcu se automaticky odpojuju....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    my jsme si kdysi dávno dali na základě zkušeností ze spousty akcí jedno zlatý pravidlo, který používáme teď i třeba na golfu, a který se osvědčilo: nikdy nehrajeme jen tak. vždycky o něco - tatranku, kofolu, bagetu apod. nic, co by někoho zruinovalo, spíš drobnost, ale neuvěřitelně to zvedne úroveň a udrží atmosféru na max. pocit, že budu soupeři na LAN párty platit smažák až půjdem všichni společně na oběd je motivačka jako nic jinýho. a přitom si to pořád zachovává tu pohodovou atmosféru a touhu se hlavně bavit. objevili jsme v tom ideální skloubení soutěživosti a zábavy, zachovalo se to dobrý z obou a to, čím obojí hrozí, jsme eliminovali.
    kdysi když jsem dělal lan párty v NHL a sešlo se nás plnejch třicet tak, aby každej tým kanadské nhl patřil jinýmu hráči jsem dokonce zavedl sázkovou kancelář, kde měl každej povinnost vsadit minimálně jeden tip na každej zápas (což ho stálo všeho všudy dvě stovky) a další tipy si mohli lidi přikoupit. když nikdo v zápase výsledek neuhádl, všechen vklad se přidal k vkladu na příští špíl. bylo to neuvěřitelně napínavý, vůbec nebylo snadný výsledek uhádnout, bavili se do poslední minuty finále i všichni ti, kdo už dávno ze hry vypadli, ve finále se fandilo jak ve skutečné aréně. tohle jsem nikdy online nezažil, ať jsme zkoušel hrát cokoli. buď mi vadilo, že hraju proti samé brazílii, do toho se půlka debilů poté, co dostali první gól odpojovala, neskutečná honička s míčem nebo pukem od brány k bráně, prdlajs kombinace, otlačený palce, jak permanentně mačkáš sprint, protože to jinak prostě nejde atd. kéž byste měli lepší zkušenosti, ale já jsem kdysi začal lan parties organizovat právě proto, že se to nedalo s onlinem vůbec srovnat.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE:

Taky hrávám s kámošema, poměrně často. Vlastně zhruba jednou do měsíce míváme takovou minilanku a někdy se to fakt nehorázně protáhne. Ale nemá to pro mě tu atmosféru např. online ligy, kdy musim hrát naplno od 1. do 95. minuty...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ja si paradne online zahral jenom s kamosem, se kterym jsme k tomu oba pristupovali s nadhledem a pohodou a vysledek nebyl to, co pro nas bylo primarni. a tim jsme paradoxne dokazali vytvorit takovou atmosferu, pohodu a fotbalovost, ze to bylo naprosto skvely. nadherny zapasy, paradni akce, krasny situace, uzasny branky atd. a jeste jsem si u toho pokecali mikrofonem, navzajem si opchvalili, kdyz se tomu druhymu neco hezkyho povedlo, proste pohodovej vecer a vubec to nebylo o tom, ze bysme hru flakali. hralo se naplno, jen tam nebyla zadna upjatost, urputna vidina, ze jak nevyhraju, svet se zbori a podelaj se mi statistiky. a taky jsem nemusel hrat vsechny zapasy proti brazilii, ktera byla tenkrat v kurzu a clovek nenasel na netu soupere, kterej by hral s necim jinym. :) naopak jsme vetsinou meli nejakej prumernej mancaft a sem tam si to ozdobili nejakym zapasem narodaku nebo tak neco. i v tom byla krasa, ze bylo citit, jak ta hra je najednou cela jina. ne lepsi, ne horsi, ale jina. jak kdyz koukate na kvalitni ligu a pak prepnete na kvalitni mistrak. tohle ale clovek asi zazije fakt jen s kamosem a proto me online hrani jako takovy nijak extra nelaka.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: souhlasim
    mám období, kdy mě baví jenom online, ale teď od vánoc hrávám spiš offline, např i proto, co sem psal níž
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ja se zatim s komplem bavim na full manual a Legendary vic nez dobre. uplne paradni zapasy. ono mi to proti komplu prijde takovy organizovanejsi, vic fotbalovy. online to je zase jiny, intenzivnejsi, ale mam pocit, ze to byva casto na ukor fotbalovosti. takovy to honeni se za micem s vrtuli v zadku, za kazdou cenu. i tim, ze to ne vzdycky jede tak uplne plynule do toho clovek vnasi takovou tu urputnost vsude bejt a nic nepokazit. ale treba mate zkusenosti jiny.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    no ja hraju akorat online, jinak je to polovicni zabava :]
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PUSHER: dam tomu jeste sanci, je mozny, nevsim jsem si toho indikatoru kvality pripojeni.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    mne teda online bezi naprosto bez problemu. zadny sekani (samozrejme proti hracum s vysokou latenci, tzn. cervenej, resp oranzovaej indikator se neda moc hrat, ale kdyz vyberu zelenej, tak nikdy nemam problem).
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    o to horsi je to u toho manualniho ovladani, protoze i kdyz to vicemene jede, stejne tam je mirny zpozdeni a to dela psi kusy. tim nasekas ve hre hromadu naprosto zbytecnejch nevynucenejch chyb. to je teda skoda, to me zklamalo. a prechazet zpatky k automatickymu se mi nechce, protoze ten manual, to je konecne to pravy orechovy. to to radej budu mastit s pocitacem.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: kdyz vybiras tym, tak tam máš nahoře latenci a pokavaď je zelená a stejně se to seká tak není pomoci.
    běžný to neni, ale nijak výjimečný bohužel taky ne
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak jsem to zkusil poprvni online (PC verzi), pozitivni zjisteni je, ze manualni ovladani jde nastavit. bylo to mirne zpomaleny oproti normalu, takze se to na manual docela blbe odhadovalo, ale jeste to celkem slo. ale pak zacla druha pulka, lagy naprosto sileny az to preslo behem chvilky v sekanej film a konec. ruchlo spojeni nebo se protihrac odpojil. tak z toho jsem teda nadsenej nijak nebyl. suma sumarum uplne o nicem. to je bezny, ze to jede online takhle spatne? mam kabelovku od UPC.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: skusim to po arsenalu, zatim odolávám tlaku ze všech stran :)
    Pokud vim, tak online je pro oba stejný a liší se to turnaj od turnaje. Zpravidla ale rozhodně nebejvá na turnaji jednou manual a jednou assisted. Loni na tej československej kvalifikaci bylo myslim assisted. Byla to ale tak tragická organizace, že se hrálo na verzi 1.0.0 :).
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    hravate to na manualni ovladani? ja to zkousim jen offline proti komplu, a jak jsem dal obtiznost na Legendary a vsechno ovladani nastavil na manual, je to uzasnej fotbal se vsim vsudy. zatim prohravam, ale hra je to super.
    online a na turnajich muze mit kazdej nastaveny ovladani jak chce, anebo je tam nejake strikni nastaveni pro obe strany stejny?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Jinak jsem ted přesídlil na FIFA WORLD CUP 2010 ... se mi zatim nechce vyhazovat dvanáct stovek za origo FIFU 11 na ps3 ... A jako k fifě 10 se už asi nevrátim :)))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: tak to jsem nevěděl,že tam jdou takovéto šmeliny :))
    Jako samozdřejmně,že jsem parkrát využil típnutí zápasu,ale vždycky jsem si myslel, že automaticky výhrává protihráč,ktrému jsem to típnul...

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    WHITERABBIT: já slyšel to, že pokud se odhlásíš do 10 minuty zápasu, že se nic neděje, nehledě na výsledek.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PROCKOOP: u konzoli se taky nic nezmenilo s tim odpojovanim apodob., still sux
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: jistě, jenomže když to típneš šikovně, jakože hafo hráčů to bohužel umí - když dostaneš gól - tak to podle mě odešle na server error a nic to neudělá...
    měli to opravit do fifa 11, ale bohužel myslim jenom pro konzole
    popravdě sám sem to někdy dělal, když se to kvůli idiotskýmu oponentoj např kousalo a nechtěl sem prohrát i po vypnutí do 10 minuty, ale od verze 1.01 mi to přestalo fungovat, ale voni si ty hráči najdou další fígle

to samý po zápase když se čeká na potvrzení ANO - NE jestli chceš odvetu tak mi to odečítá čas a pak se to samo potvrdí, ale už se mi 2x stalo, že to soupeř nepotvrdil (nevim, jak to udělal) a čekal sem asi půl hodiny a nic... tak sem to típnul a přesto, že sem vyhrál sem kontumačně prohrál 3:0

prostě mě to odradilo a ty hodnocený zápasy už nehraju

BTW zanedlouho by měla bejt ta československá kvalifikace FIWC a určitě tam pojedu! :) Loni sem postoupil ale nemoch sem druhej den přijetna vyřazovací část, ale letos to má bejt v 1 dnu... ještě sem nahodim info, tušim, že to bude v lednu nebo únoru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam