• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    poradí někdo? jak to je ve FIFA11 s profilama, když chtějí hrát na jednom zařízení proti sobě dva lidi (každej má svůj gamepad). to se načtou oba profily současně? jde mi hlavně o ovládání - každej používá úplně jiný nastavení tlačítek, jinak zvolený asistence/manuál i vlastní formace. a jde o to, aby se to nemuselo pokaždý všechno ručně nastavovat. díky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: podle mě to bude na 90% zase o rok zpožděný, určitě o tom ještě nepsali
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    koukal jsem, že už se někde objeilo první info o FIFA12. nepsali taky, jestli už i PC verze bude stejná jako ta pro nextgen? anebo to má bejt zas o ročník zpožděný?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: dneska je zase všeho víc, navíc ty kluci to dělaj už i jako práci... je to asi jiná doba trochu
    ale tim nechci nikoho omlouvat, dycky to de dělat líp. organizátoři celej fiwc nemaj ty pravidla uplně doladěný. bavili sme se o tom před kvalifikací a chválil sem stručnost. to se ale týkalo spíš zápasů

v praxi to ale striktní nebylo! často se hrálo jenom 5 minut, páč si to hráči nepřenastavili a to nemluvim o tom, že jarní soupisky byly jenom na některejch konzolích
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    mně přijde škoda, že takovýmhle akcím chybí cit pro detail. "naženem tam kupu lidí" většinou stačí a když se to povede, považuje se ta akce za úspěšnou. na starosti to má nějakej markeťák, kterej o tom většinou prd ví a tudíž nemá schopnost do toho dát srdce. nechci vypadat jak hospodskej rozumbrada, ale pár let jsem podobný akce organizoval a vím, že stačilo vždycky málo - mít přehled o tom, co pořádám a pár zajímavejch nápadů, který tomu dají šťávu. naše klany Tatranka Eaters a Kofola Suckers znaly za chvíli lidi z půlky republiky, když se rozkřiklo, co všechno dokážem v sokolovně uspořádat. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: to sem chtel naznacit tim, ze je trapny, ze to vyhral polak :-)
    mas pravdu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    mně na tomhle faktu jako takovým nic trapnýho nepřijde. jestli byl nejlepší a jeho start byl regulérní, tak proč by nemohl vyhrát?

mně spíš trochu hapruje celá logika toho mistrovství. přijde mi to, že sami nevědí, co vlastně chtějí pořádat. je to open a tudíž pro širokou veřejnost? proč tam teda míchat profíky z herních klanů? nebo je to o těch fakt nejlepších? proč tam teda zvát jako vatu amatéry? nebo je to pro obojí? tak proč není zvlášť kategorie amatéři a profíci? proč v dnešní době internetu neudělat online kvalifikaci, kde si každej pořádně zahraje a otrká se proti soupeřům, který na té akci pak potká i osobně? je to mistrovství světa? tak proč v jednotlivjech státech startujou cizinci? není to mistrovství světa? tak proč tomu tak říkáme?
    tohleto tak, jak to je dělaný, mi přijde spíš na efekt pro mainstram než skutečná kvalita.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    to je fakt trapas ze to vyhral polak!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak konečně něco z FIWC: http://www.playzone.cz/tv
    komentáře dobrý, zápasy ve srovnání s tím loňským finále taky fotbalový. akorát tam marně hledám finálový špíly.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FIFA 12: First Official Screenshot - download the high-res version here: http://www.ea.com/uk/football/news/fifa12-first-screenshot-2

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    btw zkusil jsem cvičně uploadnout video z FIFA11 na svůj profil u EA a nějak to nechce fungovat. sice ho v seznamu svejch videí vidím, ale když na to kliknu, nahlásí, že stránka s videem neexistuje. dělám něco špatně nebo je někde nějakej bug?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: mno, takový nějaký úplně zbytečný mi to přijde. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: terén, nahrávky, nakonec i střelba a rychlost. když to srovnáš s proevem tak sou ty rozdíly markantnější. ve fifě se dá hrát i za jablonec
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: konkrétně máš na mysli co?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: mno co se top týmů týče, tak je fifa dobrá, ale když hraješ třeba českou ligu, tak to je už docela mimo
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já bych v enginu jako takovým asi moc chyby nehledal, ten mi přijde šikovnej a hezkej fotbal v něm jde bez problémů předvádět. spíš myslím, že to je o přístupu - vem si jak se hraje skutečnej fotbal venku (pobavit sebe, diváky a snaha vyhrát) a u nás (urputně, a hlavně neprohrát). výsledek je pak obdobnej - to první si parádně užiješ, na to druhý se nedá dívat. myslím, že to je celý už v tom způsobu uvažování, s jakým k tomu přistupuju. na tom loňským finále pak v závěru oba hráči předvedli i neuvěřitelný zdržování, to s fotbalem nemělo už vůbec nic společnýho, i když samozřejmě nervy hrajou velkou roli a kluci jsou mladí.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    nechápu co viváděj, zrovna dneska sem sem chtěl napsat

MICKEY_MOUSE: taky sem se divil, jaký lamerský taktiky to sou. třeba ten polák jak vyhrál československou FIWC hrál křídla, centr a góly hlavou, nic jinýho neukázal! ten čech, co skončil třetí ukázal občas nějakou kličku a rozhodující gól o 3 flek dal nádherně s benzemou
    jinak ale hrál pro diváky snad jenom favorit KOOZY, kterej ale vypad hned po prvnim vyřazovacim kole. ikdyž se snažil mít nadhled, tak mi přišel celkem nasranej, co sem se s nim bavil :))

holt fifa je zas o něco statičtější, mimojiný proto, že se prakticky hraje 4 roky na podobnym enginu. změnu očekávám někde s PS4, takže 2012? možná...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak nějak čtrnáct dnů od FIWC uběhlo a pořád nikde žádný video. to je asi škoda. v každým případě jsem aspoň narazil na záznam loňskýho finále a popravdě - nic na koukání. čekal jsem možná naivně úplně jinej špíl, taktiku, techniku, hezký akce. i když chápu, že psychika dělá hodně, tak běhat s jedním maníkem od brány k bráně a chodit si vyloženě podél brankové lajny do obránce pro roh, na to se fakt nedá koukat.
    CESKI
    CESKI --- ---
    mám problém.....při zápase se mi seká obraz......i několikrát za zápas...nevíte čím to může být???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam