• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: to by bylo moc dobře, protože ten současnej model je fakt dost frustrující a omezenej. tím spíš, že ukládat videa šlo už před deseti lety, akorát přepnutí na jiný video bylo otázkou asi dvaceti kliknutí a to odradilo i tehdy, když se člověk hodně nudil.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    WHITERABBIT: slyšel sem, že má bejt příští rok možnost ukládat video normálně na disk, aby sis ho moch ze hry znova přehrát
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    když už jsme u těch videí, tady je jedno nový oficiální z fifa12:
    FIFA 12 | First Official Gameplay Trailer | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/fifa12-first-gameplay-trailer-02
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WHITERABBIT: ale to určitě, já si na rozhodčí nestěžuju. spíš to píšu proto, že na rozdíl od reálu je ve FIFA rozhodčí přesnej stroj a tudíž tahle situace bude nejspíš bug v jeho AI. podobně jako penalta za faul ve vápně, za kterou dostal hráč dokonce žlutou, ale penalta se nekopala. to jsem sem dával onehdá.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: no ona ta samotna prace vytvaret to video je dost tragicka :( doufam, ze kuci jeste zapracujou ... co se tyce golu z offsidu apodob. kravin: i rozhodci v realu delaj chyby, rekl bych ze mnohem casteji nez ve fife :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak jsem dneska dal gól z akce, kde mi odpískali ofsajd, ale kterej imho nemoh bejt: http://www.easports.com/media/play/video/77390569

video jsem dal schválně pomalu, aby bylo vidět, že nahrávající hráč i ten kdo přihrávku přijal a dal gól byli už oba jen před golmanem. bohužel se to video ustřihlo dřív než skončila akce, ale těsně před koncem je aspoň vidět ten moment přihrávky.

btw věřím, že nějak vylepší i ten systém nahrávání videí. jednak jich jde jen pět (a žádný nejde uložit lokálně), což je mizérie. navíc vůbec při přepisování jednoho videa jiným netuším, který vlastně přepisuju, a když dám upload zpomalenýho záznamu, je z toho hrůza, která se někde v půlce navíc usekne.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    dík za tip. btw ten rozhovor mě příjemně naladil. v podstatě se točí okolo toho, co mi ve FIFA11 chybělo. tak jestli se to povede, bude ten fotbal zas o kus lepší. fandím jim.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: mimochodem nejlepší web o novinkách, už asi 3 roky ;-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tady je blog o FIFA 12 - rozhovor s producentem. a ten zrovna hned v úvodu mluví o tom, co jsem tu nahodil o tom zbytečným rugby - prej to ve FIFA 12 už nemá být, tak kéž by: http://fifasoccerblog.com/blog/fsb-interview-fifa-12s-santiago-jaramillo/
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jo taky bych upozornil, že je to možná PC verze, to se taky neví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: neni to jistý. jestli je to ale dvanáctka, tak je to nějaká beta testovací verze, tudíž tam ještě změny budou. pár rozdílů bych tam viděl. minimálně ty popups sou jiný
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: naštěstí čím dál víc lidí neuvažuje jak píšeš.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    hraval jsem 10ku na X360, ted uz nemam tolik casu , jinak je to promakana zalezitost ;)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: ja mam s Ultimate team problem, ze jak ho vzdycky spustej pozdejc, tak uz mam rozehranou obyc karieru a nechce se mi na UT prechazet... takze jsem na nej jen kouknul kdyz ho spustili, ale hraju si v klidu offline obyc karieru.
    kdyz by byl Ultimate team rovnou od zacatku, tak bych ho asi hral...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    vim že už jsem se tu ptal,ale hraje tady někdo z nyxáku na ps3 ULTIMATE TEAM ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: taky mi to příjde jako FIFA 11 ... každopádně chlapi,přece nemůžete chtít,aby PC vrerze byla stejná jako konzolová!Co by pak byla výhoda konzolí?Přecinjen EA mají rozhodně větší kšefty z konzolových verzí.Už jenom kvůli tomu,že na konzole má většina originální verzi.Na PC si to většina lidí stáhne ilegál.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    btw když se na to video teď dívám podruhý, říkám si, že v něm není vidět nic, co bych neznal z jedenáctky. je to určitě fifa 12? mně se to nějak nezdá.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WHITERABBIT: na tom něco je, taky mě mrzí ty na můj vkus přeháněné kolize, nebo možná spíš tendence hráčů se do sebe vrhat jak v rugby než ve fotbale.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    nevim co by se mi na tom videu melo vubec libit, hraci opet padaji jak panenky. dpc
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    YouTube - ‫شريط فيفا 2012 الجديد مقطع بسيط - FIFA 12 First Gameplay HD.mp4‬‎
    http://www.youtube.com/watch?v=LX2wlC0qmGM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam