• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    taky jsem přesvědčený, že žádný otevření se jinejm platformám žádná z konzolí nepodpoří, i když by to bylo krásný. důvodů se najde kupa, od obchodních přes technický, finanční i bezpečnostní. vždyť taková PS3 ani nepodporuje hry pro PS2 (a to by klidně mohla). tím by si i v podstatě konzole podřezaly větev, protože by vznikl precedent, kterej by popřel poslední důvod existence nějakejch konzolí. protože upřímně - reálnej důvod pro existenci nějakejch konzolí nevidím dneska vůbec žádnej. argument, že to pomůže vývojářům v ladění her už sami vývojáři popřeli a zastaralá technologie konzole je trápí víc než samotný hráče. čili dnes už ani hráči, ani vývojáři o konzolovou platformu nejeví zájem.
    jinými slovy - jedinej důvod proč vývojáři dělaj pro konzole hry je v tom, že to MS i Sony platí.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GONZA223: tezko... rozhodne si nebudou rozumet Xbox live servry s PS3 servry, uz jen z hlediska businessu tohle nikdo nedovoli.
    NELLI
    NELLI --- ---
    imho ten samej případ. Jsou to 2 nekompaktibilní platformy
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele a XBOX vs. PS3 ???
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUSHER: no, PC vs PS3 urcite nefunguje. vzdyt je PC oldgen :-P
    ale tak v novym rocniku by mohli dodelat cross-platform multiplayer, kdyz maji byt vsechny verze stejny :-)
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    ja si klidne s vama dam, ale mam PC verzi, takze pokud to facha, rad si zahraju.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: pecka. Dej teda pak vědět,já jak už jsem zminoval,mám ted času
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: hele, ja jsem vcelku naruzivej hrac, takze ja muzu teoreticky temer denne. Ma to momentalne jeden hacek: mam FIFA11 na PC, na PS3 jsem ho jeste neporidil, coz ale neni zas takovej problem. Takze rekneme v prubehu pristiho tejdne bych jako mohl bejt ready. Pak se staci domluvit tady nebo v poste, a muzem mastit :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: a co ty ? kdy bys mohl vykopnout ? :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: paráda,je sice pátek ale nic v plánu nemám,takže se můžeme pak dohodnout!!

Ono kdyby se nás tady dohodlo víc,dá se v těch on-linech vytvořit liga-turnaj,ale to je asi nerálný...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    OK, dneska vecer neco mam, ale zitra vecer bych teoreticky mohl.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jinak jak jsem zminoval,mám ted čas skoro furt :)) jakmile jsem tady na nyxu ,můžu kdykoliv vykopnout :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele jako uvídíme jak na tom budem ... Ja sice hraju často,protože mě před 2měsícema vykopli z práce,takže poslední dobou hraju,ale že bych uměl nějáký přemrštěný triky tak to vůbec ... V on-line zapasech je to tak na střídačku.Jednou vyhraju pak zas prohraju,takže myslim že jako soupeři si budeme rovnocený.
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: mam to podobne jako stoupa, ale dal bych
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: no, muzu nekdy dat kdyz budu mit cas... ale hraju to jen tak rekreacne, takze nevim jestli budu dustojny souper.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele našel by se tu někdo z nyxáků, kdo by na PS3 dal sem tam nějákej on-line match ?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Je to oficiální: PC verze FIFA 12 je stejná jako konzolové - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/oznameni/je-to-oficialni-pc-verze-fifa-12-je-stejna-jako-konzolove-56160
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: od toho jsou ty kluby, nebo se pletu? Já to osobně nezkoušel, ale přijde mi to že právě tohle je pro uzavřenou skupinu lidí. anebo pak FIFA + Excel je taky řešení.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nevíte,zda li je možnost nějákých on-line turnaju?bych potřeboval nějákou motivaci :)
    už mě neba hrát jen tak s někym on-line přáteláky.Prostě se třeba dohodnout s dalšíma 3 hráčema a dát klasicky každej proti každýmu doma venku např.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    hrát cokoli na public serverech s sebou nese tyhle frustrace. jediná pohoda je na klanovejch serverech anebo s lidma který znáš. blbej dav vždycky počtem převálcuje skupinu která už má rozum. obranu proti debilitě nevymyslíš tak, aby ji právně neobrátili proti tobě. že nemůžou výrobci oficiálně nijak omezit člověka, kterej si hru koupí chápu. jediný řešení vidím v budování komunit samotnýma hráčema - seznamů ověřenejch hráčů a jejich přidávání do Přátel, možnost si posílat v rámci přátel info a další funkce, který by udržování komunity podporovaly. tohle výrobci udělat můžou a v tom vidím jedinou cestu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam