• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak jsem to nejak nevybruslil a poridil si dalsi kopii fifa11 pro ps3, mam tudiz jak konzovolou, tak i pc verzi. Kdyby si nekdo chtel hodit spil, tak id burnee77
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    kdo vsechno hrajete FUT? me do toho po vic jak roce nalakal kolega a je to teda dost vpohode.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    stoji za prečtení...

Kdo může za absenci CZ ligy ve FIFA 12? FAČR odmítá nařčení EA - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/tema/kdo-muze-za-absenci-cz-ligy-ve-fifa-12-facr-odmita-narceni-ea-56568
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: ozvy se mi do pošty ... dal bych sem tam takhle v podvečer nějákej match ...
    mě zase sere že kaýdej dement hraje bud za Chelsea nebo Barcelonu
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: mno na publicu je to odpojovani na picu:(

jinak tady nekdo ps3 myslim ma
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ahoj, najdou se nejake idcka na obcasna online friendly (F11, PS3)?? serou me ti smejdi co se odpojujou kdyz dostavaji poradne nakopano ;((

id> pueblo23
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já bych tohle španělsko možná zas tak negativně neviděl. je to byznys, tak jde i o peníze. a jde jen o to, jestli ty kroky, který k ziskům vedou jsou v pohodě anebo jdou vyloženě proti něčemu za každou cenu. nezdá se mi, že by nedělní zápas v poledne něco výrazně kazil, ale nejsem ten, kdo to dokáže posoudit.

pro mě osobně je mnohem větší průser trend, kterej se v naší lize razí, a to nikoli snaha hrát pořádnej radostnej fotbal, ale snaha neprohrát, ať to stojí co to stojí. celej fotbal se smrskl na jedno slovo - výsledek. a je přitom fuk, jak ho docílím, a to jde naprosto proti tomu, že fotbal je tady hlavně pro zábavu diváků i hráčů. pak má každej na hřišti strach cokoli s míčem udělat, všechno je děsně přetaktizovaný, hráči na sebe navzájem nasraní a nedá se na to dívat. já osobně bych mnohem radši viděl krásnej špíl, kde se každej na place snaží něco předvést a ve kterým můj tým prohraje, než upachtěnou nudu, kde možná ubetonujem výhru. a věřím, že by to tak rádo vidělo víc lidí. což ostatně se pak odráží i v "publiku", který když už nějaký je, je tvořený z velké části idiotama, kteří se tam snaží zviditelnit a v ideálním případě i něco zničit a porvat se. normální člověk nemá už dávno důvod na fotbal jít. jestli ten špíl bude v poledne nebo večer už pro mě tak podstatný není.

stejně tak mě ani nebavila online FIFA, když tam každej hrál jenom za Chelsea, permanentně držel sprint a nacvičenou flignou se snažil dát nacvičenej gól. na tomhle fakt nevidím nic, co bych potřeboval.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: ano jsou to mrdky.

ted trochu z jineho soudku z fotbalu, ale je to taky k nasrani kam to spěje, jde vidět, že je vše jen a jen o pěnezich a fotbalový svaz např. i ve Španělsku docela zaperlil

z EA fora

Mimochodem nejsme jediní, koho dnes svaz p*sral... Už i ve španělské La Lize prděj na svoje věrný fanoušky a radši se orientují na výnosnější asijský trh:

Španělská liga připravila od nové sezony pro fanoušky nemilé překvapení. Kvůli vyšším příjmům z televizních přenosů začnou některé nedělní zápasy v pravé poledne, aby mohla být práva prodána vzkvétajícímu asijskému trhu. V Asii budou mít diváci vzhledem k časovému posunu šanci vidět hvězdy La Ligy v ideálním večerním čase.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    to jako že je tomu celému na vině FAČR? pokud ano, jsou to v tom případě větší kokoti než jsem si myslel. mám s nimi určité zkušenosti z poněkud jiné oblasti, kde se projevili jako banda amatérů.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    admin z fifa.cz
    Ze svych spolehlivych (ale utajenych) zdroju vim, ze FACR pozadovali vic nez treba Anglie nebo Rusko nebo jine velke ligy...
    za to, aby česka liga mohla byt ve fife
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    mě to nasírá jen z toho hlediska jak je ten český fotbalový svaz padlý na hlavu :/
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    mě osobně se to nedotýká vůbec.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: hele, je to takovy prijemny to tam mit. ne uplne v onlinu, ale v multaku s kamosema to hrajem docela casto. a nakonec i tu ceskou ligu jsem v jedenactce na zacatku rozehral, a hral bych ji kdyby me nevyhodili od tymu, protoze jsem to lamil nez jsem to dostal do ruky :-). pak jsem dal ctvrtou anglickou a tam zustal.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WHITERABBIT: přesně tak ...
    popravdě kdo z Vás hraje ligu , popřípadě v on-linu za cz mančafty ? Ja teda nikdy ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    THESTOUPA: malá vada na kráse...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FIFA 12 bez Gambrinus ligy a reprezentace
    http://www.zing.cz/novinky/6326/fifa-12-bez-gambrinus-ligy-a-reprezentace

blah...
    ASYD
    ASYD --- ---
    demo announcement has been announced

lol
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    EL33TONLINE: News - A FIFA 12 demo announcement has been announced!
    http://www.el33tonline.com/past/2011/8/8/a_fifa_12_demo_announcement/
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak to je dobře, že to tak je, pro mě je fifa tak nabitá obsahem, že mám při svým rekreačním přístupu šanci odehrát jen zlomek z toho co nabízí.

jinak když už jsme u únavy, zajímalo by mě, jakej máte pocit z únavy během zápasu. mně přišlo, že se nijak moc neprojevuje, ale můžu se mýlit a zajímal by mě na to názor jinejch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam