• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: najsu si tě a přidám tě na nástěnku ... dneska teda hrát asi nebudu ... nemám moc náladu,ale o víkendu bych nějákej match určitě dal ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    WHITERABBIT: to je sice moc hezky, ale doufam ze to s tim DNF nedopadne jako ve fifa11, kdy kdyz maj problemy se siti tak ti to trikrat po sobe spadne a bez vlastniho pricineni mas DNF O.prd
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: jako sem lamak, ale klidne dam ... kdyztak v PSN id PallaF
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: tak to netusim
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    WHITERABBIT: kdo to jsou plugeri??
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    To jsem teda zvedavyy...

NELLI: FUT zacnu poradne hrat od 12ky zatim jsem se jen rozkoukaval...

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: boužel UT team jsem uplně vyřadil ze hry ... Absolutně mě tam sere že pak hraje např. Messi proti Messimu atd.Absolutně 0 realismus ...

a co ty ? nepřidáš se někdy na klasickej on-line match ? tedy pokud máš PS3
    NELLI
    NELLI --- ---
    HLEN: jj, ja vetsinou hraju jenom za ultimatni team...Hradec Kralove ;)
    HLEN
    HLEN --- ---
    jak to tady tak ctu, tak online tady vsichni asi hrajete jen matche s normalnima teamama? ... nebo taky nekdo jedete ultimate team ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jde tam vytvořit vlastní on-line liga a asi i turnaj ... Zatim je nás ale dost málo,na vytvoření nějáký nyx ligy či turnaje ...

HALVED: hele podle mě nejlepší jak se to naučit je hned od začátku začít hrát on-line ... Já takhle začal hned.Halavně začneš hrát s hrači stejne kategorie tzn z nováčkama.Server ti prostě najde hráče stejné urovně...

jinak když jsme u těch oblíbených týmu : 1.Panatinaikos 2.Galatasaray 3.Bayern
    NELLI
    NELLI --- ---
    PUEBLO: no vsiml jsem si, ze je tam nativne Liga pratel, ale nevim, jak to funguje v praxi
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hej a jde vytvorit turnaj?? kazdy s kazdym a pak finale prvnich dvou? :)) myslim jako ingame ne ze bychom si psali vysledky na papirek :]]
    HALVED
    HALVED --- ---
    PUSHER: určitě do ní půjdu taky. Fifu 11 jsem koupil jen na rozehrání :-)
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    HALVED: pokud dobre potrenujes, tak na to mas par tydnu, pak asi vetsina (vcetne mne), prejde na fifu12 :D
    HALVED
    HALVED --- ---
    tak mi před 2 hodinama přišla fifa 11 a zatím jsem ze tří zápasů prohrál všechny s nulou na kontě. Asi si s váma hned tak nezahraju :-))
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    obcas se vyberu tech 5* proste clovek nevyhne. samo, ze real vs barca, to nikdy nehravam, ale treba barca vs man utd, jakozto dejavu finale chl to si dam rad (ja samozrejme za utd), ale jinak vetsinou se da vyhrat i se slabsima tymama

moje oblibeny tymy, pokud neberu 5*:
    porto, totenham, QPR, stoke city, lille, santos, zbrojovka
    z repre mne bavi
    uruguay, mexiko, francie
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    kdo máte Androida, doporučuju aplikaci Fifa11 tracker.
    NELLI
    NELLI --- ---
    s kamosem, co to hraje chvili, hrajeme matche barcelona (on) vs hradec kralove (ja), pripadne spanelsko (on) vs novy zeland (ja). Bejvaj to vcelku vyrovnany matche, ale uz se taky stalo, ze kiwi nalozili spanelakum 4:0 ;)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: navic v sezone se da koupit za pakatel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam