• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tady je krom povídání i ukázka gameplaye v pár utkáních: http://www.ea.com/uk/football/news/fifa12-at-gamescom-02
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    kua ted bych dal match a nikdo z PS3 hráčů neni on-line :( :(
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    Obsah dema FIFA 12 Xbox 360 Novinky - Stránka 1 | Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/obsah-dema-fifa-12
    HLEN
    HLEN --- ---
    nj ...tak zrovna vcera pri patecnim veceru to zase padalo jak o zivot .... paril vcera nekdo ? ... ja to vzdal po tretim disconnectu (dvakrat to kicklo me po prvni pulce a jednou soupere) ....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FIFA 11 "WTF Greatest Moments" - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=OL5dOncRK4Q
    NELLI
    NELLI --- ---
    presne tak. Nehlede na fakt, ze tech padu netu neni statisticky moc, takze v celkovym objemu to bude delat par procent DNF, coz je pro povest hrace nepodstatne. Ja mam kuprikladu DNF 0%, a asi by sral pes, kdybych mel kvuli padum 2, 3%
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    HLEN: no jasne, ale porad lepsi neco jak nic, jak ma asi EA poresit, kdyz nekomu spadne siť ???
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    staci nehrat ranked hry a mate po problemu. na tymovce se to vetsinou dohrava az do konce. samozrejme pokud uz clvoek nezacina proti hracu s DNF 50% a vys.
    ASYD
    ASYD --- ---
    co to hraje za klauni.
    chapu ze umet prohravat neni jen tak - ale virtualni fotbal?!?

na druhou stranu tohle mi obcas ty jelita delaj i pri slovnim fotbale na seznamu :D
    NELLI
    NELLI --- ---
    jj, já už online hraju jenom s kámošema, jinak to nemá cenu
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HLEN: moje řeč. když si vzpomenu na svůj poslední online match v sobotu, kdy sem po poločase zvýšil na 4:0 a soupeř prostě "přestal hrát" a já to musel po 20 minutách čekání na potvrzení, jestli chce hrát znova nebo ne vypnout, tak sem byl přesvědčenej, že to jentak znova nezapnu :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: najsu si tě a přidám tě na nástěnku ... dneska teda hrát asi nebudu ... nemám moc náladu,ale o víkendu bych nějákej match určitě dal ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    WHITERABBIT: to je sice moc hezky, ale doufam ze to s tim DNF nedopadne jako ve fifa11, kdy kdyz maj problemy se siti tak ti to trikrat po sobe spadne a bez vlastniho pricineni mas DNF O.prd
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: jako sem lamak, ale klidne dam ... kdyztak v PSN id PallaF
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: tak to netusim
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    WHITERABBIT: kdo to jsou plugeri??
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    To jsem teda zvedavyy...

NELLI: FUT zacnu poradne hrat od 12ky zatim jsem se jen rozkoukaval...

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: boužel UT team jsem uplně vyřadil ze hry ... Absolutně mě tam sere že pak hraje např. Messi proti Messimu atd.Absolutně 0 realismus ...

a co ty ? nepřidáš se někdy na klasickej on-line match ? tedy pokud máš PS3
    NELLI
    NELLI --- ---
    HLEN: jj, ja vetsinou hraju jenom za ultimatni team...Hradec Kralove ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam