• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    kua
    NIK0DAS: parchante si mi zabral Galatasaray ''''' :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    docela mě zaráží že je vás tady tak málo hráčů na PC ... Asi je to zapříčiněné tím,že první hratelná fifa vyšla až letos a většina PC hráčů stále hraje PES,který tak 5 let jednoznačne PC ovládal ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NELLI: bude mi cti :))) ale trosku sem trenoval ;]]
    NELLI
    NELLI --- ---
    PUEBLO: to doufam ze se pripojis, chybi nam kandidat na posledni misto v tabulce!
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hosi jsem do nedele mimo, ale rad se pak do ligy pripojim :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jo jo urcite ja ale ted stahuju ai 4gb nejakej updatu na gran turismo 5 ... sem hned po dohrani s NELLI fifu vypnul ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: koukej se taky pripojit :) ... heslo a nazev mas nekde tady niz
    NELLI: hehe ...ja prave prohram na UT porad, takze jsem pri dalsi prohre nejak nezaznamenal, ze bych te valcoval ..ale par sanci bylo :) ... ti moji polaci holt neumej hlavickovat ;) ...
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: nyx liga woe, střihli jsme si teď jeden soutěžní match s Hlenem, Krakow (Hlen) vs. PSV (já), přičemž jsem utrpěl vítězství 1:0
    NELLI
    NELLI --- ---
    HLEN: naopak..zvítězil jsem s notnou dávkou štěstí, docela jsi mě válcoval. :)
    Ale zas je teda taky fakt, že jsem před tím dal 4 matche tadydlec s Gondou a málem jsem sežral ovladač, už jsem nsk vyflusanej :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    co ?co ?
    HLEN
    HLEN --- ---
    NELLI: hehe ...no snad to nebylo tak spatny ? :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak, první zápas ligy máme za sebou, a mě se chce říct... PÍSKEJ KONEC! :D
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: chceš to otevřít ragequiterům? :) hele, i s pueblem jsme minimálně 4. Sice to není žádná hitparáda, ale lepší než drátem do oka :) jdu se tam píchnout
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: super !! akorát by to asi chtělo i jiné hráče než jen tady na nyxhu,protože nás je málo :(
    NELLI
    NELLI --- ---
    HLEN: večer se tam píchnu :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    zalozil jsem pokusne online ligu (system: PS3 name: NYX pass: nyxfotbalek) .... tak schvalne kolik se nas sejde .... nez nam vyjde konecne ta F12 :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tady je krom povídání i ukázka gameplaye v pár utkáních: http://www.ea.com/uk/football/news/fifa12-at-gamescom-02
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    kua ted bych dal match a nikdo z PS3 hráčů neni on-line :( :(
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    Obsah dema FIFA 12 Xbox 360 Novinky - Stránka 1 | Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/obsah-dema-fifa-12
    HLEN
    HLEN --- ---
    nj ...tak zrovna vcera pri patecnim veceru to zase padalo jak o zivot .... paril vcera nekdo ? ... ja to vzdal po tretim disconnectu (dvakrat to kicklo me po prvni pulce a jednou soupere) ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam