• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    to me strasne bavi, rok co je dlouhy zadny sitovy problem, prijdu domu a nejde se pripojit k xbox live, UPC zas mrda do site :/ omg
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    GONZA223: taky bych prosil, díky:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    moje první dojmy jsou hodně pozitivní. ta hra mi přijde zas o kus přirozenější (srovnávám s PC verzí FIFA11). a zajímavá zkušenost - zahrál jsem první špíl na defaultní kameru a zjistil, že se to hraje úplně jinak než když jsem to pak přepnul tak, jak jsem zvyklej. byla to úplně jiná hra, tak mě překvapilo, jak obrovskej má kamera vliv.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Dnešní PC demo FIFA 12 má problémy PC Novinky - Stránka 1 | Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/uz-si-muzete-stahnout-demo-na-fifa-12

Aktualizace - EA po obědě informovali, že dnes vydaná PC verze dema FIFA 12 musela být stažena z důvodu možných technických problémů při instalaci. "Pracujeme na nápravě a v horizontu několika hodin bude demoverze opět dostupná na původní adrese," napsal Petr Prošek, PR manažer EA Czech.

Zveřejněny byly také minimální požadavky na hardware. Procesor musíte mít dvoujádrový o rychlosti 1,8 GHz, ve Windows Vista a Windows 7 potřebujete alespoň 2 GB operační paměti, grafickou kartu s 256 MB paměti.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    kdyby měl někdo taky problém to spustit kvůli gamepadu, pomohlo mi tohle řešení:

I got the solution with the pad !! i just copied the file "buttonDataSetup.ini" from the folder "C:\Users\User\Documents\FIFA 11" to the foldef "C:\Users\User\Documents\FIFA 12" and it works !!!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak já demo nainstaluju, ale nebere mi to gamepad (kterej v FIFA fungoval - používám gamepad z Playstation připojenej přes USB). když ho připojím, hra se vůbec nerozjede. když ho vypojím, jede to, ale samozřejmě to nemám jak ovládat. kdyby někdo tušil co s tím budu vděčnej.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: na PSN bude demo az nekdy zitra vecer... proste s klasickym updatem PS Store.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: ne ne božel žadnej učet nemám ani rapidshare ani czshare nikde :)) to uložto je ok ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: nemas rapidshare?

btw vubec to nespecha :) ja se k tomu dostanu az v noci ;)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GONZA223: jo importovat tam urcite jde, resp. ta polozka tam je... takze se hlasim k dalsim skemrajicim ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    má to skoro 1.5 gb :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: hee to já z čech tam nikoho nemám ... ok tak do hodinky to nahfraju na uložto ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WHITERABBIT: jo to nevim ,ale mysli žejo ... mrkni se ve hře zda li tam máš položku vlastni hudba někde vnastavení ajestli ano,tak to jít musí ... Akorát si jemusíš nahrát do konzole a pak ve hře zdáš k jednotlivým týmům cestk těm MP3 ... ja si myslim že to jde i na XBOX na PC ne ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: uf aspon ze tak :)

pack bych si prosil :) ja tam mam osefovany jenom Banik ;)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GONZA223: ty tve choraly pujdou i na X360?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: udajně se to týká jen XBOX hráčů ... NaPS3 by angličtina být měla ...

S tima chorálama pokud by jste měl někdo zájem,mám už docela rozsahlý pack,tak ho můžu někam uploadovat ... V základu je ta atmoška dosti chudá,pár týmů ma v 11 sice nějákej pokřik,ale ten jede pořád dokola :(
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    co jsem cetl na fifa foru tak PCčkáří musi odinstalit predchozi

http://www.fifa.cz/fifa12/demo/fifa-12-demo-jiz-dnes-budte-ready#comment_box
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    taky to po vás na PC vyžaduje odinstalovat FIFU11?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: tak doufam ze u tech znamych teamu budou choraly uz zabudovane...aspon jsem to nekde cetl...

ale i ten komentar mam rad...Bosak se Svecenkou je traparna...mam rad origo anglicky nebo z prdele zkousim polsky, spanelsky, italsky :))

jestli bude u nas k dostani je CZ PL RUS tak si to koupim radeji v anglii i za cenu ze to budu mit o tyden pozdeji nez vy :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zatim je to DEMO jen na PC ... na PS3 jsemho zatimještě nenašel ... možná je to ale tim žepoužívám český PlayStation Store ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam