• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: kolik se ti podařilo v tom UT vyhrát on-line turnajů ? Já dokázal max.2 ... ten s bronzovejma hráčema a pak ze stříbrnejma ... Víc nic ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    tohle tu bylo ?
    Přestupy v módu Kariéry | EA SPORTS FIFA 12 - komunitní portál pro hráče FIFA 12
    http://www.easports.cz/fifa12/clanek/prestupy-v-modu-kariery
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: tak 15 sezon me netrapi, to s desetiminutovejma zapasama a poctem zapasu v anglicky lize nemam za rok sanci odehrat :-). respektive tak dlouho u toho asi ani nevydrzim.
    absence vyvoje hracu? vzdyt se jim statistiky meni... rozhodne tam nejakej vyvoj byl, a obcas se nejakej mladej talent za tech par sezon zvednul slusne. zadnej propracovanej manazer to neni, ale me to docela stacilo. no, jsem zvedavej co prinesou ty zmeny ve 12, jak to bude fungovat s tou naladou hracu a tak...
    HLEN
    HLEN --- ---
    THESTOUPA: aha .... no ja to nikdy do konce nedohral, protze me odradila prave absence vyvoje hracu (krom vlastnio VP) ... ale nekde (http://www.gamespot.com/ps3/sports/fifasoccer11/show_msgs.php?pid=988950&topic_id=m-1-58207362) jsem se docetl, ze je to 15 .....
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: ja hral celou dobu jako player manager, zacinal jsem s Oxfordem ve ctvrty anglicky, vytahl ho do Premier league a nakonec s nim i hral ligu mistru... urcite vic nez pet sezon za jeden tym a na jednom postu.
    HLEN
    HLEN --- ---
    ale mozna mam jenom jety pozadavky na hru, ktery vetsina hracu nema ... fandim spis outsiderum, takze muj oblibenej team je Wisla Krakow a kdyz s nim muzu nakopat prdel Realu, tak je to blaho :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    THESTOUPA: no myslim ze maximum je snad neco kolem 4-5 v kazdem postu .. tedy nejdriv player, pak hrajici manager a nakonec manager only ... vadilo mi to, ze hra te posoupava umele dopredu hrozne rychle .... takze i kdyz si vytvoris 16-18 let staryho hrace, takze ti hra neumozni placat se moc dlouho v horsi lize a treba tak vytahnout svuj team do vyssi ligy, ale umele te tak trochu nuti kazodu sezon podepsat kontrakt a s 20 letym hracemn bejt jak Ronaldo, mladej , krasnej a nejlepsi cutalista siroko daleko ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: na kolik sezon byla omezena ta kariera? jako hral jsem ji docela dost, ale do konce nedohral... zacal jsem ve ctvrty anglicky, postupne se dostal do premier league a tam odehral par sezon, takze celkem rekneme takovejch 6-7 sezon jsem odehral urcite.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: jinak kolega uz nejakou dobu sepisuje rady tipy triky ohledne FUT tak ti pak hodim odkaz...
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: tov jo porad se snazi davat neco novyho a i kdyz ne vse je tak povedene, je porad se na co tesit ... jedine co me posledni dobou nepotesilo, byl zmrvenej mod kariera .... celej system vyvoje hracu byl uplne na prd (nebo spis neexistoval) a omezeni na par sezon pro me taky nepochopitelny ... kariera me vzdy bavila, i kdyz chapu, ze dneska je pro EA primarnim cilem dobrej multiplayer zazitek ....
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: neco prinosneho k FUTu je tady
    Diskuzní fórum - FIFA.cz • Zobrazit téma - Ultimate Team (PS3, XBOX)
    http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=48&t=3847
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jasan, chápu - dvě cesty jak nakoupit - peníze anebo šikovnost ve hře/trejdování. to zní šikovně. ta FIFA toho nabízí tolik, že pro mě jako člověka, kterej ji nehraje denně je absolutně nemožný si za ten rok užít všechno co v ní je. já sotva dám přáteláky plus nějakou sezónu. ale Be a Pro, Be a Goalie, UT a další yvchytávky prostě nemám šanci. ale to je jenom dobře, já té hře hrozně fandím a letos mě zase potěšila.
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: no muzes si je koupit za realny prachy (ja to neudelal, protoze to je opravdu drahy ...zlatej balik premium, kterej ma vetsi sanci na nej hrace stoji asi 50 ceskejch), ale taky se kupujou za ty coiny, ktery muzes ziskat bud z pocitvym hranim turnaju a nebo dobrejma obchodama na burze .. je to docela tezky sehnat dobry hrace, ale o to vetsi zabava ...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HLEN: začínám chápat, díky. :) a ty kartičky si kupuješ za reálný peníze? čili pak ten, kdo dá víc peněz má zákonitě lepší mančaft?
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: urcite si pamatuje karticky hokejistu nebo cutalistu, ktery jsi zbiral jako malej ...tak tohle facha tak, ze si kupujes balicky po 12 kartach v kvalitach BRONZE, SILVER, GOLD ....v tech najdes realny hrace, stadiony, dresy, trenery, formace, kontrakty, leceni atp. .... z tech pak sestavujes teamy, se kterejma hrajes bud single nebo multi turnaje .... tyhle turnaje maj ruzny podminky (max stars., hraci jedne narodnosti, minimalne zlati hraci atp. ) a vyhrajes v nich urcitej obnos coins, za ktery si kupujes zase dalsi balicky nebo hrace drazis v aukcich ...takhe to zhruba funguje .. doufam, ze je to srozumitelny, pac jsem trochu zhulenej ;)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    do UT jsem se nikdy nedostal, jak to vzdycky spustili az par mesicu po vydani hry. to uz jsem mel vzdycky rozehranou ligu a pokracoval v ni. tak mozna konecne ted, kdyz bude UT od zacatku, tak bych ho mohl vyzkouset.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já furt vůbec netuším, co a o čem ten UT vlastně je. snažil jsme se o tom najít nějakej kompletní popis, ale marně. :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HLEN: ja nad UT premyslel ale ted uz to aktivovat nebudu kdyz to dostanu v cene nove edice...urcite je to zajimavy mod...
    HLEN
    HLEN --- ---
    PUEBLO: no ja vetsinou parim Ultimate Team mod, coz skvele uspokojuje moji potrebu neco ziskavat a zlepsovat a ovlivnovat (parim hodne RPG her a tak mam tyhle prvky ve hrach proste rad) .... a pak to poteseni kdyz s teamem kterej si sam od zakladu nakoachujes je obrovsky (i kdyz v mym pripadne ne moc casty :) ) .... porad dokola hrat s teamam co maj defaultni squad me tak moc nebavi
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NELLI: na to ze to je jenom demo, bavi me dost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam