• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HLEN: ja nad UT premyslel ale ted uz to aktivovat nebudu kdyz to dostanu v cene nove edice...urcite je to zajimavy mod...
    HLEN
    HLEN --- ---
    PUEBLO: no ja vetsinou parim Ultimate Team mod, coz skvele uspokojuje moji potrebu neco ziskavat a zlepsovat a ovlivnovat (parim hodne RPG her a tak mam tyhle prvky ve hrach proste rad) .... a pak to poteseni kdyz s teamem kterej si sam od zakladu nakoachujes je obrovsky (i kdyz v mym pripadne ne moc casty :) ) .... porad dokola hrat s teamam co maj defaultni squad me tak moc nebavi
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NELLI: na to ze to je jenom demo, bavi me dost :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    to je to fakt tak dobry a rozdilny oproti 11tce?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HLEN: jojo po par matchich s kompem jsem si musel dat par onlajnu...to je prece porad nejvetsi zabava ;) vcera napriklad jsem s Aston Villou nalozil typkovi s Realem 6-4 super zapas :)) prohraval jsem 0-3...

tohle mi zadne demo neda ;]
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: jasny no, ale to mi stale do zakladu staci ten krizek jako za stara :-)
    ja uz si na to R1 zvykam, holt se nakonec proste budu muset naucit drzet ten ovladac spravne a mit vpredu dva prsty :-). ale jak jsem psal, ze zacatku jsem si taky pripadal jak chobotnice.
    HLEN
    HLEN --- ---
    btw. jste schopny se jeste dokopat ke hrani F11 ? ja se po zahrani dema nemuzu zazrat do 11, protoze furt slintam na tu 12 :D .... meli to demo vydat tak tejden pred prodejem ;)
    HLEN
    HLEN --- ---
    THESTOUPA: pokud to chapu spravne, tak ten krizek je jenom na "few yards" (jak rikaj v tutorialu), takze musis bejt dost pobliz, aby to fungovalo ... s L2 pripadle L2R2 jockeyem mas vetsi svobodu pohybu a moznost branit z vetsi vzdalenosti ...

jediny cemu teda nemuzui prijit na chut je to zdvojeni na R1 ...to jako budu pul matche drze L2+R2+R1 ? ... doufam teda ze ne ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    jojo...dal sem si asi 5 zapasu v demu proti Profi AI a nejdriv si me vodil hrozne ale posledni dva zapasy jsem i remizoval 0-0 :)) to braneni je super...hlavne v onlinech to bude jeste vetsi zabava :))

libi se mi ze se u throughballu opravdu vyplati nenapalit to z prvni ale divat se kdo se jak nabizi...a nabizi se dost dobre :))

umela inteligence taky vzrostla a animace super...mooooc tesim na full :D
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: mas pravdu, vcera jsem si ta dal znovu a krizek taky funguje... ale nejak jsem to uplne nepochopil, prijde mi, ze bud drzim L2 pro jockey a snazim se sam odebirat koleckem nebo jednodusseji jen drzim krizek a on stinuje sam a snazi se to ukopnout. mno, asi mi stale neco unika...
    HLEN
    HLEN --- ---
    ale abych to braneni zhodnotil, tak se mi to fakt libi ... uz v 11 jsem mel tendenci spis krejt hrace pomoci L2, ale moc to nefungovalo ....
    HLEN
    HLEN --- ---
    THESTOUPA:
    GONZA223: tutorial rika L2 jockey pro driblujiciho hrace, L2+R2 jockey na beziciho hrace, X kryti hrace na hodne kratkou vzdalenost (takze kdyz sep okusi nejak blbe prihrat nebo tak , tak mu ten mic taky vemete) ....nebo se pletu ?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: jj, si pamatuju, ze v 11 je neco podobnyho. jen jsem to nikdy nepouzil :-)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: že jo L2 nikoliv křížek ... to L2 zůstalo z 11 stejně ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: hm, podle tutorialu je jockej L2 pokud si dobre pamatuju... a vypichuje se strelou...

...chvilema jsem si u toho pripadal jak chobotnice - urcovat smer, drzet tri tlacitka a mackat ctvrty na vypichnuti :-)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: jo ? tak to jsem asi přehlídnul :)) jí odebíral střelou ... Docela se mi líbí že člověk musí to vypíchnutí balonu dobře načasovat a ne pořád mačkat křížek jak divej :))
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: pockat ..krizkem delas jockey ne ? ... takze taky muzes odebrat
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    taky jsem stihl pár zapasů a nemůžu se dočkat full :))
    jinak na to nové branění jsem si i docela zvyknul ale jsem spíš vykolejenej že se oproti 11 odebírá míč čtvercem místo křížku a to zdojování je ted na L1 místo čtverce ... jinak ovládání zůstalo při starém ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    nebude od veci casem udelat anketu "Jaky typ braneni hrajete" Tactical vs Classic
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tak vcera jsem v demu (PS3) stihnul jen par zapasu, ale libi se mi to. i kdyz jsem teda nedal zadnej gol a dostaval je jak na bezicim pasu :-). ale myslim, ze jakmile si clovek zvykne na to novy braneni, tak to bude dobry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam