• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: předpokládám, že to je určitě ve všech verzích. já to zažil jen jedenkrát v demu FIFA 12, dřív nikdy.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    a tos zažil už ve fifa11, nebo je to novinka?

btw líbí se mi ten systém penalt. konečně to je víc než jenom o naklonění kniplu a stisku čudlíku. nejdřív jsem to vůbec nechápal, ale když jsem pochopil, jak to funguje a že to jde trénovat s tím animovaným terčem, hned se mi to zalíbilo.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: nikdy se mi to nestalo ... Nemůže to být vymoženost pouze na PC ?

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: už asi 4x :) asi víc prasim
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    už jste zažili, že po zranění hráče rozhodčí přeruší hru a následuje rozstřel?
    fifa 2011 09 17 10 29 14 71 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=nuQ9DdO3e4c

já na to dnes koukal jak puk. dobrý! :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    dělám něco blbě, anebo je v tom demu bug? v tom bránicím tutorialu když držím A, tak automaticky stínuju soupeře. pokud při tom hýbu kniplem, tak můžu i měnit vzdálenost, jakou od něj automaticky udržuju (sami to tam říkaj i píšou). to mi ale funguje jen v tom tutorialu, při hře už ne - tam jen stínuju, ale od hráče jsme furt stejně daleko. děje se vám to taky anebo je u mě něco divně?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    btw - ten FIFA Manager - to je úplně samostatná hra, anebo to nějak spolupracuje s klasickou FIFA?
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: to je dobre, to je dobre.... demo nehraju, dam si az s plnou polni full verzi. :]
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PUSHER: to jde i v demu. volíš tam, jakej režim chceš používat.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    nevi nekdo jestli ve fife 12 pujde prepinat mezi tactical a classic defense mode?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: kolik se ti podařilo v tom UT vyhrát on-line turnajů ? Já dokázal max.2 ... ten s bronzovejma hráčema a pak ze stříbrnejma ... Víc nic ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    tohle tu bylo ?
    Přestupy v módu Kariéry | EA SPORTS FIFA 12 - komunitní portál pro hráče FIFA 12
    http://www.easports.cz/fifa12/clanek/prestupy-v-modu-kariery
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: tak 15 sezon me netrapi, to s desetiminutovejma zapasama a poctem zapasu v anglicky lize nemam za rok sanci odehrat :-). respektive tak dlouho u toho asi ani nevydrzim.
    absence vyvoje hracu? vzdyt se jim statistiky meni... rozhodne tam nejakej vyvoj byl, a obcas se nejakej mladej talent za tech par sezon zvednul slusne. zadnej propracovanej manazer to neni, ale me to docela stacilo. no, jsem zvedavej co prinesou ty zmeny ve 12, jak to bude fungovat s tou naladou hracu a tak...
    HLEN
    HLEN --- ---
    THESTOUPA: aha .... no ja to nikdy do konce nedohral, protze me odradila prave absence vyvoje hracu (krom vlastnio VP) ... ale nekde (http://www.gamespot.com/ps3/sports/fifasoccer11/show_msgs.php?pid=988950&topic_id=m-1-58207362) jsem se docetl, ze je to 15 .....
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: ja hral celou dobu jako player manager, zacinal jsem s Oxfordem ve ctvrty anglicky, vytahl ho do Premier league a nakonec s nim i hral ligu mistru... urcite vic nez pet sezon za jeden tym a na jednom postu.
    HLEN
    HLEN --- ---
    ale mozna mam jenom jety pozadavky na hru, ktery vetsina hracu nema ... fandim spis outsiderum, takze muj oblibenej team je Wisla Krakow a kdyz s nim muzu nakopat prdel Realu, tak je to blaho :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    THESTOUPA: no myslim ze maximum je snad neco kolem 4-5 v kazdem postu .. tedy nejdriv player, pak hrajici manager a nakonec manager only ... vadilo mi to, ze hra te posoupava umele dopredu hrozne rychle .... takze i kdyz si vytvoris 16-18 let staryho hrace, takze ti hra neumozni placat se moc dlouho v horsi lize a treba tak vytahnout svuj team do vyssi ligy, ale umele te tak trochu nuti kazodu sezon podepsat kontrakt a s 20 letym hracemn bejt jak Ronaldo, mladej , krasnej a nejlepsi cutalista siroko daleko ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: na kolik sezon byla omezena ta kariera? jako hral jsem ji docela dost, ale do konce nedohral... zacal jsem ve ctvrty anglicky, postupne se dostal do premier league a tam odehral par sezon, takze celkem rekneme takovejch 6-7 sezon jsem odehral urcite.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: jinak kolega uz nejakou dobu sepisuje rady tipy triky ohledne FUT tak ti pak hodim odkaz...
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: tov jo porad se snazi davat neco novyho a i kdyz ne vse je tak povedene, je porad se na co tesit ... jedine co me posledni dobou nepotesilo, byl zmrvenej mod kariera .... celej system vyvoje hracu byl uplne na prd (nebo spis neexistoval) a omezeni na par sezon pro me taky nepochopitelny ... kariera me vzdy bavila, i kdyz chapu, ze dneska je pro EA primarnim cilem dobrej multiplayer zazitek ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam