• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    HLEN: dneska ti to bude fest pmalu utikat :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    tak je to doma ..... uz jenom uvodni animacka kde predstavujou support your club me navnadila :) ..... ted uz me jenom stve ze od peti vecer musim do prace :(
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    tak jsme byli s 99David v xzone a zbytecne, no aspon sme se pekne projeli a typek nas ujistil ze kolem pul jedne by mela prijit sms , ze uz to tam maj :P

hold jsem nedockavý
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: no ja to na xzone zrusil a objednal na gamehouse a za chvilku pro to vyrazim ... v 11 zacinam zhavit gamepad ;)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: njn, uz jsem se rozciloval, ze je v tom hroznej bordel... nakonec jsem dostal dojem, ze ta ultimate edice je jen pro predobjednavky... ale stale si nejsem jistej, ze ji u nas meli vsichni prodejci...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: no psali tam že pokud si to objednám do 28.10 . přes web , což jsem učinil, tak dostanu 18balíků a triko ... Zajímavý že ted už to tam nepíšou ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: a xzone mel tu verzi s UT balickama? pokud vim, tak tam taky nic nepsali... a kdyz jsem to resil, tak jsem narazil na nejaky fifa.cz stranky, kde psali, ze clovek dostane u xzone balicky jen pokud to objedna pres ne...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: no píšou Cena eshop:1439,- Kč jao tom taky přemejšlim že se na ten x-zone vykašlu , ale zase měl bych triko :))

ale tady v tom gamehousu nevim zdali je to ta verze s tema UT balíčkama ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: jo presne stejnej rozhovor .... "Dobry den, rad bych se zeptal na hru FIFA..." " Jeste ne!" .... trochu me sere ten gamehouse ..... mam to fakt kousicek od baraku a uz to maji, ale zase o dve kilka draz pri osobnim odberu ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: taky jsem tam akorát volal :)) typek mě nastačil ani
    domluvit a hned řiká Fifa neni :))) Asi mu tam kvuli ni volá každej :))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: co vim, tak gamehouse uz ji naskladnil vcera vecer...

...ale ja mam stejne objednano z game.co.uk. slibovali 24 UT balicku, tak jsem na ne zvedavej :-)
    HLEN
    HLEN --- ---
    tak jsem prave volal do xzonee Praha-Vinohrady a typek rikal, ze behem odpoledne snad bude uz FIFA12 k mani .... nemuzu se dockaaat :D
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    HLEN: taky už pro to zítra letím (PC verze), ten svátek k tomu vyšel parádně :)

jen se trochu obávám, aby nebyl problém s aktivací, respektive s online zápasy, vzhledem k tomu, že v Evropě hra ofic. vychází až 29.9.

jinak kupujete někdo Fifu na PC? že bychom dali ve středu nějaký ten match ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WHITERABBIT: hele já byl do PES 2010 vášnivým hráčem ... dá se říct že jsem ho hrál už od prvního dílu na PS1 :)) takže už jenom pro zhodnocení a porovnání musim z povinnosti...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    s tim ProEvem si delas asi srandu ze ? : - )
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: taky se těšim jak malej :))
    ale čas si dneska rozhodně zkrátim ... Stahnu Pro Evo který už je craklý na PC
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Normální obchody budou mít Fifu 30.9
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    btw panove pokud jste nevideli tak tohle pobavilo , aneb chujove mista na sezeni na ruznych stadionech

http://www.upload.ee/image/1664931/7752.jpg
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    X-Zone pise uz 27.9. mluvim o X360 a PS3

Online obchod: do 24 hodin (info)
    Prodejna Praha: 27. září 2011
    Prodejna Brno: 27. září 2011
    Prodejna Ostrava: 27. září 2011
    Prodejna Plzeň: 27. září 2011

HLEN: viz výše, normalne budou mit na prodejne
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: prave zarezervovano v xzone a zejtra pro to bezim ... nemuzu uz cekat ani den :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam