• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: já myslel že s nelegál verzí nejde hrát online ... kua to je nespravedlivý vůči nám co kupujou origo .))
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    k čemu jsou pak ty pribalene ONLINE kody ???
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Na Xboxu asi online pujde. Ted jsem cetl jednu diskuzi, maník ma palenou verzi a uz od vcerejska hraje Ultimate Team
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    zajimave me nska rekli v Ostravske ze bude, no uvidime
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    BALDUR: Praha Vinohrady ...
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: v jakem xzone ti to rekli?
    HLEN
    HLEN --- ---
    hm zajimave ... hned pri prvnim pokusu o spusteni zapasu se hra zasekla v predzapasove arene a neslo to posunout dal k zapasu ... po restartu hry uz jede vse v poradku ...doufam, ze to byl nahodnej error
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    určitě to bude je u toho on\line hraní , jinak by to byl pěknej voser , nemoct si zahrát obyč. ofline přátelák ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    jo sezona normalne jede ... mozna ze to online hrani bude az v patek ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    NELLI: ale tohle se bude tykat asi jen online hrani ne ? to bych zatim tech par dnu vydrzel u sesony
    NELLI
    NELLI --- ---
    nechci vam do toho kecat kucka, ale ja jsem to tady pozoroval a tak nejak jsem si rikal, ze by bylo divny, kdyby to ten casovej zamek nemelo :D dyk to je dneska uz pomalu standard, ze ti hra dojde treba 4 dny pred releasem, ale proste driv jak v den releasu to nespustis
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: normalni verze ...
    WHITERABBIT: rekl bych ze kachna .. ja normalne redeemnul online pass a muzu vlezt do UT teamu ... ale zadnej online match jsem jeste nedaval
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    z jednoho fóra, není to kachna ?

?????
    -Ahoj, co říkáte na spuštění hry? Dnes jsem se těšil, jak si zahraju a ono nic. Budeme si asi muset počkat až do 30. září. Ahoj, co říkáte na spuštění hry? Dnes jsem se těšil, jak si zahraju a ono nic. Budeme si asi muset počkat až do 30. září.
    -cože?
    -Budu hádat, přišla ti předobědnávka a instalačka má časovej klíč?
    -Jo, bohužel...
    ???
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: a co mají za verzi v tom gamehousu ? jsou tam nějáký ty balíčky UT ? nebo jen verze bez ničeho? Přemejšlim že bych si tam taky zajel , protože mi v tom x-zone ted typek řekl že až ve čtvrtek WTF ??? jsou fakt dementi ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    HLEN: dneska ti to bude fest pmalu utikat :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    tak je to doma ..... uz jenom uvodni animacka kde predstavujou support your club me navnadila :) ..... ted uz me jenom stve ze od peti vecer musim do prace :(
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    tak jsme byli s 99David v xzone a zbytecne, no aspon sme se pekne projeli a typek nas ujistil ze kolem pul jedne by mela prijit sms , ze uz to tam maj :P

hold jsem nedockavý
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: no ja to na xzone zrusil a objednal na gamehouse a za chvilku pro to vyrazim ... v 11 zacinam zhavit gamepad ;)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: njn, uz jsem se rozciloval, ze je v tom hroznej bordel... nakonec jsem dostal dojem, ze ta ultimate edice je jen pro predobjednavky... ale stale si nejsem jistej, ze ji u nas meli vsichni prodejci...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: no psali tam že pokud si to objednám do 28.10 . přes web , což jsem učinil, tak dostanu 18balíků a triko ... Zajímavý že ted už to tam nepíšou ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam