• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: sry, psal jsem to brzo ráno :), takže upřesnění.. Online - Moje Fifa Online - Obchod Fifa 12 - Uplatnit kod
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FIFA Soccer 12 (Mac) ‹ Sports Mac Games ‹ GameTree Mac - Download Great Mac Games
    http://gametreemac.com/EA-Electronic-Arts/Buy-FIFA-Soccer-12-Mac-Download/

For the first time ever, the best-selling FIFA Soccer franchise is being made available on the Mac with FIFA Soccer 12!
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    BALDUR: hele v nabídce MOJE FIFA 12 nni žádnej FIFA obchod to je divný ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    no ja hral a Mira Bosaku mi uprostred hriste po zakroku řve " Jasná penalta " ! : )
    jinak pánové je to dost dobrý, hra znatelně ve srovnání s demem zrychlila, a v manažerském modu si uplne uzivam nabidky ostatnich klubu, pretahovani se o cenu apodob. no líbí se mi to
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: v hlavním menu: moje fifa - fifa obchod (nikoliv ten ve FUP) a tam uvidíte možnost zadat kód... akorát si podle všeho musíme na ně počkat, budeme je dostávat vždy první den v měsíci
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: jj hned po prvnim zápase jsem musel přehodit na origo angloš protože to český duo se boužel nedá poslouchat ...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Komentatori nejsou opraveni. Opet mluvi nesmysly. Vedl jsem 5:0, souperuv brankar vyrazil strelu a komentator rika neco ve smyslu "dnes jej nikdo neprekona" :(
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: to by mě taky zajímalo ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ty voe Míra Bosáku namluvil i tu uvodní instruktáž k ovládání tak toe je hustý :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    no ehm :) zálohoval jsem si orig. exe soubor, hodil si tam crack... hru normálně aktivoval v Originu, nechal ho spuštěný a zapnul hru... přičemž normálně funguji i online, teď jsem hrál první zápas :)
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    hmm, tak jak uz bylo zmineno, diky tomu vypicenymu casovymu checku budem na pc cekat do 30.9. v 1 rano... to jsou fakt ku**y.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    sem :D
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Dostal jsem kod na free balíčky do FUT. Kde ho mám zadat?
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    me online bezi, ale nemam manual, kt. stejne nepotrebuju ;)
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    takze online nejede jo,. to jsou mrdky. ale pak teda nechapou, jakto, ze tady bezi pocitadlo odehrajnejch spilu
    EA SPORTS Football | The Destination for Soccer Video Games
    http://www.ea.com/intl/football/
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    WHITERABBIT: taky tak, akorat mne prekvapilo,z e vevnitr neni manual :/
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    a na PC si zahrajem az v sobotu... to jsou fakt curaci v tom EA... nepristupny online mod bych jeste pochopil, ale toto... nakonec to dopadne tak, ze budu zitra cpat do orig. hry crack, abych si zkusil zahrat aspon tu sezonu
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    Jaja uz se mi tu hreje Fifa na stole i s trikem, ve 3 to balim v praci, zatahuju zaluzije a valim bomby : - )
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hm a JRC nic ://
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    a tak konečně mi napsali email že už to tam maj ... vyrážim ... :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam