• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: nebo naturále ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: a ten kod uz jsi pouzi ? ja je od tebe koupim :))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ...ja mel do zacatku ctyri, mam tu verzi z game.co.uk a skutecne u ni je 24 balicku (4 za mesic). ale stejne to asi nevyuziju, nejak se mi do toho FUT nechce poustet, tusim ze je to hroznej zrout casu. navic starat se o ty karticky z konzole bude urcite opruz. a v praci mam web pristup blokovanej...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: Pro ty, co neví, kde uplatnit balíčky na Fifu 12, následovný postup: On-line-- Moje FIFA 12 On-line-- Obchod FIFA 12-- Uplatnit kod..
    Pak už jen najedete do Ultimate teamu a tam už máte zlatý balíčky, na začátek Vám to dá 3, pak Vám budou postupně chodit další ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: mě akorát napadá... někde, kde se kupujou ty balíčky online

ale sám sem si ještě FUT ani nevytvořil, ale určitě si v tejdnu udělám čas
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    prosim kde se zadava ten kod FUT ktery jsem dostal s krabici...predpokladam ze je to na vyuziti tech slibovanych 18ti zlatych balicku...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    omg ja se od vydani bud placam v praci nebo s horeckama v posteli.,...ja to jeste ani nerozbalil :/
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak první UT on-line turnaj v kapse :)) dalo mi to solidně zabrat s těma bronzovejma hráčema ... cca 20 zápasů mi to trvalo ...

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WTF ?
    Boca Juniors 0 : 0 FC Sochaux | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/97096750
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    BALDUR: tak to si měl kliku ... já třebas minulej rok našetřil a kupil 5x ty nejdražší balíčky a nebyl v nich jedinej hráč kterej by by šel prodat dráž ... Pak jsem zjistil že v těch aukcích jde většina hráču sehnat daleko levněji ...
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: no mi se teda vyplatily, hlavně ze začátku, kdy ještě těch hvězd nebylo v oběhu hodně, tak i za ty méně vzácné hráče se inkasoval pořádný balík... samozřejmě teď už to pomalu přestává platit
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: no zatim nevyhravam turnaje, tak doufam, ze mi v nejakym balicku prinese stestena nejaky drahy eso ..... btw jak po sobe ctu ten predchozi prispevek, tak jsem byl asi v nemalym rausi :))) .... no nic mazu do prace, ale v 11 vecer dam fifu ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: čoveče já jsem právě z 11 poučenej nikdy nekupovat balíčky ... protože z 90% je to pěkný šmelo a věci z nich jde nakopit v aukcích mnohem levněji ... samo sem tam se tam se tam najde drahej předmět ale ve výsledku je prostě lepší ty balíky nekupovat ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    {reply GONZA223|3399.5670}: hele kdyz mam cas parit, tak hraju jenom FIFA UT a toho dost clovek stihne :)) .... snazim se ted hrat to jinak nez v 11, kde jsem skoro netradoval a nakonecse zasekl na kupovani bronze balicku k nicemu ... ted jsem hned od zacatku zacal prodavat vsechny prodejny nepotrebny hrace a nakupovat vyhodne jenom ty co se hodi ke staveni dobrejch teamu ..... za bronze jedu ligu adelante , za gold liga de brasil a brazilce obecne a za gold liga BBVA ... ale samo se snazim useetrit prachy na ty lepssi promo balicky, protoze kontratky se nedaj moc nakupovat, pac jsem desne predrazeny ....
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: hele ty si docela jedeš v tom UT :)) match coins 41.000 - club value 12.966.481 ... chodíš vůbec spát :D :D
    Kupuješ ty jejich balíčky ? nebo makupuješ jenom v TRADE ?
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GONZA223: souhlas
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: mno, 12tku zatím kupovat nebudu
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    BALDUR: já plně chápu že PC hráči jsou nadšení že maj konečne pořádnej fotbal ...Ja byl ještě před 2 roky tak majitel pouze PC a moc dobře si pamatuju že od roku 2004 to šlo z fifou z kopce a PES byl fotbalovej král ...
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: vykulený jsme, jelikož je to opravdu lepší fotbal než v 11-ce, ty kolize se dějí, ale že by to nějak ve velké míře kazilo dojem ze hry a ovlivňovalo utkání se říct nedá... holt je to nový engine, tak to napoprvé ještě není tak vyladěné, každopádně Fifa se narozdíl od PES snaží přinášet něco nového a jsou vidět velké pokroky (mluvím o PC verzi)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    FIFA 2012 Demo (Collision Fail 1) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=oVxVngefg4s&NR=1

přesně todle jsem měl na mysli ... v 11 nevídaná věc ... ve 12 kolikrát i několikrát v zápase ... Myslíte že to jde opravit nějákym patchem ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hlavně ty kolize hráču jsou kolikrát fakt směšný když navzájem dva hráčí v souboji o míč na střídačku třikrát spadnou WTF ???

NELLI: heee božel 11 je už někde v Pardubicích :)) jsem se jí hned zbavil , dokud měla ještě nějáklou cenu ... Ale popravdě o nic extra ve 12 nepřicházíš ...

Příjde mi , že vykulený jsou z ní hlavně PC hráči ...
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: jsem rád, že s tebou zas budu moct mastit 11tku :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam