• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    hm kluci to maj zmakle !
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Sorry!

We have reached the maximum number of users who can log into FUT Web.

Please try again later.

omg ;]]
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: nebo naturále ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: a ten kod uz jsi pouzi ? ja je od tebe koupim :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: kamaráde padáni srveru v UT modu se mi stava porad ... a kamo az zjistis ty dusledky v tom UT modu tak te to vzdycky pekne nasere ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: vubec, jsem online cca 3 hodky a bez vypadku.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    tak jsem vypnul PS3 ze si u vareni vecere sem tam mrknu na web FUT at se trochu zorientuju (asi to taky nebudu nejak zrat ale ze zajimavosti to zkousim..uz mam Milita :DD)

a ejhle web mi uz drahnou chvili tvrdi ze jsem zalogoval pres konzoli..eheh

nedele vecera a servery nestihaji nebo co? ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hmm taky vam padaji EA servery?? behem 30 minut asi 4x...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ...ja mel do zacatku ctyri, mam tu verzi z game.co.uk a skutecne u ni je 24 balicku (4 za mesic). ale stejne to asi nevyuziju, nejak se mi do toho FUT nechce poustet, tusim ze je to hroznej zrout casu. navic starat se o ty karticky z konzole bude urcite opruz. a v praci mam web pristup blokovanej...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: Pro ty, co neví, kde uplatnit balíčky na Fifu 12, následovný postup: On-line-- Moje FIFA 12 On-line-- Obchod FIFA 12-- Uplatnit kod..
    Pak už jen najedete do Ultimate teamu a tam už máte zlatý balíčky, na začátek Vám to dá 3, pak Vám budou postupně chodit další ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: mě akorát napadá... někde, kde se kupujou ty balíčky online

ale sám sem si ještě FUT ani nevytvořil, ale určitě si v tejdnu udělám čas
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    prosim kde se zadava ten kod FUT ktery jsem dostal s krabici...predpokladam ze je to na vyuziti tech slibovanych 18ti zlatych balicku...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    omg ja se od vydani bud placam v praci nebo s horeckama v posteli.,...ja to jeste ani nerozbalil :/
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak první UT on-line turnaj v kapse :)) dalo mi to solidně zabrat s těma bronzovejma hráčema ... cca 20 zápasů mi to trvalo ...

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WTF ?
    Boca Juniors 0 : 0 FC Sochaux | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/97096750
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    BALDUR: tak to si měl kliku ... já třebas minulej rok našetřil a kupil 5x ty nejdražší balíčky a nebyl v nich jedinej hráč kterej by by šel prodat dráž ... Pak jsem zjistil že v těch aukcích jde většina hráču sehnat daleko levněji ...
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: no mi se teda vyplatily, hlavně ze začátku, kdy ještě těch hvězd nebylo v oběhu hodně, tak i za ty méně vzácné hráče se inkasoval pořádný balík... samozřejmě teď už to pomalu přestává platit
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: no zatim nevyhravam turnaje, tak doufam, ze mi v nejakym balicku prinese stestena nejaky drahy eso ..... btw jak po sobe ctu ten predchozi prispevek, tak jsem byl asi v nemalym rausi :))) .... no nic mazu do prace, ale v 11 vecer dam fifu ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: čoveče já jsem právě z 11 poučenej nikdy nekupovat balíčky ... protože z 90% je to pěkný šmelo a věci z nich jde nakopit v aukcích mnohem levněji ... samo sem tam se tam se tam najde drahej předmět ale ve výsledku je prostě lepší ty balíky nekupovat ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    {reply GONZA223|3399.5670}: hele kdyz mam cas parit, tak hraju jenom FIFA UT a toho dost clovek stihne :)) .... snazim se ted hrat to jinak nez v 11, kde jsem skoro netradoval a nakonecse zasekl na kupovani bronze balicku k nicemu ... ted jsem hned od zacatku zacal prodavat vsechny prodejny nepotrebny hrace a nakupovat vyhodne jenom ty co se hodi ke staveni dobrejch teamu ..... za bronze jedu ligu adelante , za gold liga de brasil a brazilce obecne a za gold liga BBVA ... ale samo se snazim useetrit prachy na ty lepssi promo balicky, protoze kontratky se nedaj moc nakupovat, pac jsem desne predrazeny ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam