• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    můžeš hrát i bez trenéra ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hmm ten FUT me zacina bavit ;)) jen tak mit vic casu hrat ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: hmm aha...ted me dostalo ze mi vyprsel kontrakt u trenera a ja nemuzu hrat :DD
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jak myyslíš přesouvat ? S hráčema co máš si můžeš dělat co chceš ... vytvářet si ruzný 11 a všelijak je promívhávat ... je to jen na tobě jakou 11 si vytvoříš , ale je lepší mít hráče co mají něco společného jako tým , národnost či ze stejné ligy ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jde presouvat hrace mezi mymi ruznymi tymy??

vcera dva onliny jeden total kotel 0-6 :D druhy pekna bitva 4-4...zatim spis hraju offline ...jste to nemam ruce po jednom dni hrani ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: no hele já si kolikrát radši zahraju za Bronzovej tým ... Je to alespon z obou stran vyrovnany ... To samé se stříbrnejma ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: uz to jede...pekne pekne...uvidime jak se mi bude darit v aukcich a zapasech ;)) zatim mi to hrani vubec nejde...ale snad to se zlatym teamem pujde lepe :D
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Dočasně jsem vyřešil jeden svůj problém. Problém na Xboxu, nevím jestli u PC, nebo PS3.
    Pod mým účtem jsem se na Xboxu hlásil do FUT, mohl obchovat, měnit formaci apod. Ale nemohl jsem odehrát utkání. Po tom co jsme si se soupeřem vybrali dresy a dali vstoupit do utkání, tak během načítání se mi sekla celá konzole. Tento stav nastal po tom, co jsem si přes Exhibiční zápas, vytvořil vlastní rychlou strategii a vlastní formaci. Je tímto zřejmé, že FUT si neumí tyto vytvořené formace a strategie načíst.

Zkoumal jsem co s tím a přišel jsem na to. Pokud někdo máte tento problém, přejděte do My Xbox - System Settings - Memory - Hard Drive - Games - Fifa 12.
    Zde vymažte Osobní nastavení
    Při spuštění hry, nepřevzít nastavení ze serveru.
    Než výjde update, tak nevytvářejte vlastní taktiky v Exhibičním utkání.

Ověřeno na třech účtech s tímto problémem. Nejen na mé konzoli.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    a to trvá už od vydání ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    hm kluci to maj zmakle !
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Sorry!

We have reached the maximum number of users who can log into FUT Web.

Please try again later.

omg ;]]
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: nebo naturále ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: a ten kod uz jsi pouzi ? ja je od tebe koupim :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: kamaráde padáni srveru v UT modu se mi stava porad ... a kamo az zjistis ty dusledky v tom UT modu tak te to vzdycky pekne nasere ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: vubec, jsem online cca 3 hodky a bez vypadku.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    tak jsem vypnul PS3 ze si u vareni vecere sem tam mrknu na web FUT at se trochu zorientuju (asi to taky nebudu nejak zrat ale ze zajimavosti to zkousim..uz mam Milita :DD)

a ejhle web mi uz drahnou chvili tvrdi ze jsem zalogoval pres konzoli..eheh

nedele vecera a servery nestihaji nebo co? ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hmm taky vam padaji EA servery?? behem 30 minut asi 4x...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ...ja mel do zacatku ctyri, mam tu verzi z game.co.uk a skutecne u ni je 24 balicku (4 za mesic). ale stejne to asi nevyuziju, nejak se mi do toho FUT nechce poustet, tusim ze je to hroznej zrout casu. navic starat se o ty karticky z konzole bude urcite opruz. a v praci mam web pristup blokovanej...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: Pro ty, co neví, kde uplatnit balíčky na Fifu 12, následovný postup: On-line-- Moje FIFA 12 On-line-- Obchod FIFA 12-- Uplatnit kod..
    Pak už jen najedete do Ultimate teamu a tam už máte zlatý balíčky, na začátek Vám to dá 3, pak Vám budou postupně chodit další ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: mě akorát napadá... někde, kde se kupujou ty balíčky online

ale sám sem si ještě FUT ani nevytvořil, ale určitě si v tejdnu udělám čas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam