• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    mě už to z UT spadlo asi 5x ... z toho 2x ve finále , když jsem vedl a k tomu mi to uznalo porážku ... WTF ?

jinak jak tu píše THESTOUPA , tak mě klasickej 1vs.1 match takovoudle šmelinu ještě neudělal...
    HLEN
    HLEN --- ---
    me to na PS3 spadlo jen asi jednou ....
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    99DAVID: a PS3
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Z padáním FUT během utkání nemám na Xboxu problémy. Vypadá to, že je to problém jen na PC.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jinak kdyby někdo neměl dost videí s fifa tematikou, tenhle borec mě vždycky rozesměje: http://www.youtube.com/watch?v=vmUW41m93oY&feature=related
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tak jsem ted zkousel chvili hrat head-to-head season a nejak v tom nevidim smysl... hrozne to trpi retardovanym multiplayerem. nejdriv jsem s nekym prohraval 0:3, spadlo pripojeni nebo co, a k memu prekvapeni se mi to zapsalo jako vyhra. a ted hraju s nekym vedu v 90. minute 3:1, jsem v jeho vapne, odpoji se to (nebo to vypnul on), a me se to zapocita jako prohra. mam to jako chapat tak, ze je to vlastne uplne o nahode, protoze vetsina her se tam nedohraje a tak se vysledek urcuje nahodne?

na druhou stranu online friendlies mi prijde prima. hral jsem dneska s Pueblem (dik za pozvani a za hru :-)) a je fakt ze nejaka takova statistika her s pratelema tam chybela.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: moc dík :)) tam je týmu ty voe :)) takovejdle chantpack jsem pohromadě ještě neviděl ... Muselo dát autorovi nemalou práci ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: mam to stahnute...ted to hodim na rapidshare
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Jestli to někomu pomůže, nedávno jsem si udělal přehled kličkování jako A4kový PDF, abych si to moh vytisknout a koukat na to, když se snažím něco naučit. Stáhnout si to můžete odtud: http://www.clovecenebojse.cz/skillmoves.zip

Kdybyste tam někdo objevil chybu, dejte vědět a opravím to. Něco z těch pětihvězdičkovejch nejsem schopen udělat a je možný, že jsem špatně pochopil, co ty ingame ikonky znamenají.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nechápu proč nedali normal.manual ... u FIFA 10 byl i s popsanýma trikama ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: kdybys byl tak hodnej :)) já jako teoreticky vim , jak na to ale kvuli jedny věci se mi nechce s ničim učit a zase stahovat nějákyho toho torrent managera ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: to je druha vec ze ten manual je hrozne strucny je tam par tipu a tim to hasne...fail

GONZA223: az zitra vystrizlivim muzu se na to podivat...vetsinou torrenty hledam na thepiratebay a stahuju pres Transmission coz je aplikace na torrenty v ubuntu linuxu
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    chlapy mám takovou prrosbu ... ntaháte tu někdo z torrentu ? Já to vůbec neumim a ani se to nechci učit :)) a chtěl bych stahnout jeden soubor , kterej nikde neni ...
    Football Chants for FIFA 11 › isoHunt › the BitTorrent & P2P search engine
    http://isohunt.com/torrent_details/223171517/?tab=summary
    jde o nějákej mega pack s pokřikama a moc by se mi to hodilo ... Byl by jste někdo ochotnej to stahnout a potom nahrát něksm na normal. server ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: ve hře je manual ? a jsou tam vysvětlený i ty kličky a finty ?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PROCKOOP: je primo ve hre prave...tohle vymyslel nejaky kokos...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: mimochodem kde si ho sebral? já si ho stáhnul přes origin, ale tam byla jenom první stránka...
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    PUEBLO: jo, to mě taky pěkně nasralo
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    absence papiroveho manualu je pekna demence...kdyz si spustim treninkovy setpiece a chci neco nacvicit nevidim zase ingame manual...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PROCKOOP: jenom to umet no :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam