• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ja to prubnu az o vikendu...ted jsem rad ze se z prace dovlecu domu vecer a dam par her nez padnu do postele ;]
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jinak dejte věděd jak se líbí ten chantpack ... popřípadě upozornit na nějákou neplechu ... přeci jenom ve hře jsem nestihnul všechny poposlouchat :))

letos by to mělo jít vložit i na PC ... loni šlo jen na konzole ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WHITERABBIT: no jo chtělo by to celkově více majitelů PS3 ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    jak ja bych s vama dal kucí : - )
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: přesně tak FUT fuck :) klasickejn 1vs.1 match je nejlepší ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MICKEY_MOUSE: mam O2 ADSL a skube tak jeden z 10ti zapasu...hodne zalezi i na pripojeni protivnika
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    a head to head online funguje bez problému? je to plynulý, necuká? já pamatuju předloni že jsme to zkoušeli s kámošem, oba na UPC a byla to celkem bída.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    pojdte hrat head to head friendlies ;]] FUT sux
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    NIK0DAS: nastoupi, tak ti odebere 1 kontrakt.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    jestli to chapu dobre,tak kdyz hrac nastoupi do zapasu,tak to odebere jeden bod ze smlouvy? na case jak dlouho ho mas nezalezi?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nový pokřiky chorály do FIFA 12
    Uložto - gOnza - CHANTS_PACK_vol.zip
    http://www.ulozto.cz/10605669/gonza-chants-pack-vol-zip

přibylo tam pár týmu ... rozhodně stojí za stahnutí , protože atmosféra je jinak dost suchá...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jj to jsou přesně ty potěšující následky ve FUT ... mě se třeba třikrát v řadě stalo že se mi to típlo ve finále :)) nejlepší na tom je že stratíš u hráče kontrakt , fyzičku i morálku ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hm tak je to vseobecny problem

FUT online nehrat

Vineeth: Hi, my name is Vineeth. How may I help you?
    2269549221: Hi VIneeth, this is Pavel here....i had a problem in fifa 12 ultimate (got preorder version)...i got disconnected in 5 consequent online FT matches and there fore i got DNF multiplier lowered to 0.60 without my fault and spent 5 contract days of all players without use...how to recover them? all other online features of game works well so it is FUT system problem...very annoying
    Vineeth: I really apologize for the inconvenience caused to you. This is a temporary issue and our engineers are already aware of this. An issue is going with the Fifa UT.
    Vineeth: Many of the customers are having this issue.
    2269549221: ok... will i get my DNF and contract days back?
    Vineeth: Since this is an issue caused with the servers we are unable to assist you from our side however I suggest you may please post the issue in forum and our developers will get noticed.
    Vineeth: Is there anything else I can help you with today?
    2269549221: hm not really...hopefully developers will pay us back for lost time, reputation and game valuables...thanks Vineeth bye
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    omg 5 FUT online zapasu 5 disconnectio....DNF klesa bez moji viny na 0.60 super kurva
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    GONZA223:
    Nemá cenu ve FUT kupovat balíčky. Nikdy v nich nenajdeš to co očekáváš. A když už se tak někdo rozhodne, tak raději kupujte zlaté.
    Ceny balíčků jsou na všech platformách stejné. Jen ceny karet se liší podle toho, jak jim přidělí prodejci ceny.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Včera jsem koupil útočníka Pata z AC Milan za 43500 a hned se mi podařilo vyhrát můj první pohár. Pokročilý za 1900.
    Dnes jsem Patovi přikoupil jiného parťáka na podhrot. Měl jsem tam Matriho, ale chtěl jsem někoho s dobrým driblingem, nahrávkou a střelou z dálky. Tak jsem koupil Forlana za 8 tisíc. Uvidíme, jakse bude dařit.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    nevite kdy aktualizujou soupisky? :o)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    cesk EA hodne pobavila emailem ;]]

"Dnes vstupujete na trávník a hned můžete začít sbírat body pro Banik Ostrava"

dobry vtipek
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    já s tím teda mám taky dost problémy:)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jojo...letos to fakt chce trenink asi :) nechapu nektere lidi kteri to hrajou jak roboti :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam