• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    DETAYL: na gamepadu je to o milion procent lepší, to se fakt nedá srovnat
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PROCKOOP: no ja to stahl az ted pred par tydnama z oficial shopu, ted mi konecne prisel gamepad. predtim sem to hral na klavesnici a to je peklo))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    DETAYL: done
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    prosim pridat na nastenku DETAYL – PC/MAC – DTL23
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    DETAYL: já ale na windowsech :D dostal sem kódy do originu a mac to nějak nespolkne
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PUEBLO: ajo vlastne! PC/MAC hraci muzou
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    DETAYL: obavam se ze tu budes za exota ;)

ale rikal si ze muzes hrat s PC hracema ne? checkuj nastenku
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    a hraje tu nekdo F12 na macu?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    nesnasim Machackalu...vcera jsem ji dostal 3x ze 4 H2H zapasu omg...posrany Eto uplete gol s kazdeho hovna :))))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jj 2 tydny to je velky vypadek...ja pauzoval od sobotniho vecera...no nebojim se ze jestli ted budes hrat vic ze me za par dni sfouknes jak svici :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: no já měl takhle loni Panathinaikos a Besiktas , boužel letos v PAO neni Cisse a Govu , a Bestiktas tam neni vůbec ... Ale bylo fakt znát že jsem to dlouho nehrál ... a kort s tebou kdy si byl rozehranej a já hrál první match .-..
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: tva slova me tesi :) nejake zlepseni tam je, ale za cenu hodne proher ale i to k tomu patri :)

nicmene vcera sem se pekelne soustredil, nadaval za kazdou ztratu mice a rval u kazdeho golu :))

taky sem nekolikrat dost stesti...je to i o tom ze hraju de facto uz jenom s tim Bilbaem a nestridam to jak predtim...znam hrace, vim co s nima muzu hrat a kde sou slaba mista

moc se tesim na dalsi duely
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: ty voe si mi včera naklepal neuvěřitelně ... jsem ani potom nemohl vyhrát 1vs.1 ... jesm to 14 dní nedržel v ruce a ty si o level jinde :))
    PROCKOOP: :)) super článek !
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: heh, to sem "psal" já :-)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA: funguje to!!! :) skoda ze jsem to na tebe vcera nemohl vyzkouset :) jinak doufam nevadi ze jsem hral furt jen s Bilbaem :) nejak jsem si na ne zvykl na kluky baskicke :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: leda creation centre, jinak přes nějaký databázový nástroje, ale to chce kurva hodně času
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    a vlastní mančaft se vytvořit nedá?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: jj presne...v F11 me bavilo kdyz si souper vybral barcu vybrat si Banik a porazit ho :))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: jj, to je spojeny... v posledni dobe jsem si docela chtel zkusit zapasy CZE - SPA a Plzen - Barca. je to proste opruz :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam