• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: zkus si dát ten bronzovej turnaj nekdy , tam je to podle mě nejvíc vyrovnaný ,ale tak mi tam frajeři nasolej klidne 5,6,7 :)))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    prcic dal nez do semifinale se v tech FUT online turnajich nedostanu...si proti nekterym nabusenym teamum pripadam jak zelva :))) to se neda ;))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    oops

EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cMtBHXMSbbOzI
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ahm to je blbe ...

nedame nejae FUT zapasy proti sobe nekdy? :))

tady jsou moji hejhulaci .) jednou to Bilbao zkoupim cele .)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN : já ti nevim ale hlavně solidně dostavám na prdel ...ale i kotle 7:0 a nejde nic dělat ... nepřihraju si , hráči pomalý i když by neměli ... jestli je to kvalitou hráčů nevim ale asi jo :))

PUEBLO : jj jinak se na hráče co máš v tymu nepodíváš, jen když si sestavuješ tym k zapasu ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: proc to ? :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hehe zrovna jsem se chtel zeptat kde se na webu FUT daji zobrazit vsichni hraci, kteri nejsou v rezerve ani v trade pile...proste jsou v klubu ale nedostali se ani do rezervy...

zatim je muzu videt jen kdyz nekoho vyhodim z lavky a dam hledat nahradu bez omezeni postu...pak je vidim

coz je ale napicu...

kazdopadne souhlas :)) GONZA223: H2H je nej :)) tesim se az si zase zakopem...ten Hulk posledne mi daval poradny coud :D

btw. jeste jsem nezjistoval ale existuje Career mod online?? ze bych si budoval team nebo svou hvezdy v normalnich podminkach (bez FUT serepeticek kolem) a zapasy hral online??
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    už nikdy nehraju UT ... už jenom normální 1vs.1
    UT je podvod a je to o nervy :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    DETAYL: za city mi včera dával gól Adebayor a za United už druhou sezonu s Rooneym v základu září Pekhart :D se skillem 76 mi dal za 5 vzájemnejch zápasů 7 gólů, Rooney snad jeden :))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PROCKOOP: hraju Player Manager za Villains a uz behem prvniho roku tam byly zajimave prestupy teda. Treba Silva a Aguero odesli, Suarez z Reds taky. Vsichni myslim mimo PL nebo vlastne Aguero snad to do Spurs?!
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Něco málo pro zasmání: Trénuju Chelsea, čtvrtá sezóna, jednou sem vyhrál ligu (v první sezoně), ve třetí sezoně sem byl ve finále LM, jinak skoro nic, poháry sem vyhrál asi 2x. Co je ale zajímavější, přestupy. Tevéz šel do Juventusu, letos se vrátil do City. Arsenal nakoupil: Silva, Nasri, Aguero, Ibra (ze City), načež teď v zimě čtvrtej sezony se Silva vrací do City :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    počkat - fifu 12 může hrát hráč s Macem proti hráči na PC? aniž by měl na macovi windowsy?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PROCKOOP: no je to jiny fotbal)) od pohybu hrace pres moznosti co mas (klavesnice akorat lob, pass, pass do behu, strela) --- ted se ucim s gamepadem, tak to bude lepsi
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    DETAYL: na gamepadu je to o milion procent lepší, to se fakt nedá srovnat
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PROCKOOP: no ja to stahl az ted pred par tydnama z oficial shopu, ted mi konecne prisel gamepad. predtim sem to hral na klavesnici a to je peklo))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    DETAYL: done
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    prosim pridat na nastenku DETAYL – PC/MAC – DTL23
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    DETAYL: já ale na windowsech :D dostal sem kódy do originu a mac to nějak nespolkne
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PUEBLO: ajo vlastne! PC/MAC hraci muzou
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    DETAYL: obavam se ze tu budes za exota ;)

ale rikal si ze muzes hrat s PC hracema ne? checkuj nastenku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam