• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: hrajjen on-line , jen abys neohrnoval nos nad tim že jsem snim dal tolik golů ... přeci jen v off-lline zápasech to tam padá trochu jinak :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    GONZA223: klidně rozkopu zlatej tym 5:0 já CLK 68 typek 83 ...

hraju s hráči z MLS a např. muj nejlepší střelec Teal Bunbury clk_68 48zápasů/68golů , hraje se mi snim líp než s kdejakym zlatym ...
    L.Donovan je skvělej , ale ten byl vždycky ..

EA SPORTS Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#itRNtcPlbcEQY
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    DETAYL: stává se v UT , protože tam je postih , že pokud to típneš tak se ti snižuje tzv. DNF , podle kterého se pak počitají mince po zápase ...

já to taky když dostávám klepec nechám dohrát ... zajímavý je , že tydle našupy 7:2 5:6 atd se mi stavaj jenom v tom UT , jinak v normálnim on-line jsou ty zápasy vyrovnaný ...

99DAVID: já jsem přesvedčenej o tom, že se mi daleko líp hraj s mix.týmem , než jen např.se zlatým tymem...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    chtel bych nekdy narazit na nekoho kdo to necha az do tech 7:2 treba a nevypne to za stavu 3:0 bo kontumace ma stejny vysledek
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Stále se v Ultimate Teamu přesvědčuju, že Handicap existuje.
    V sobotu večer jsem se svým zlatým týmem narážel na handicap, kdy mí hráči neběhali, špatně si nahrávali, kopali ušmudlané střely.
    Tak jsem opět přešel na stříbrný tým, se kterým jsem hrál Pokročilý pohár, kde jsem trápil zlaté týmy.
    První zápas proti CLK 86, výhra 7:2.
    Čtvrtfinále proti stříbrnému týmu výhra 4:2. Taky asi přešel přes zlatý tým.
    Semifinále proti CLK 86 2:2. Prohrál jsem až na penalty.

Hned další pohár. Prohra až ve finále, v prodloužení, 2:4.

NEDĚLE ráno:
    Další skalpy. Čtvrtfinále proti týmu s CLK 86. Měl IF Ibru, IF T.Silvu, Maicona, IF Marcela, Cambiassa, Sneijdera. Výhra 7:2. V semifinále prohra s týmem CLK 79

Neřeknu, když vyhraju první zápas, ale vyhrávat s týmem CLK 75 i v dalších zápasech?
    Hrávám tak párkrát do týdne a není pro mě problém porážet CLK 85 i o pět branek. Někdy ve čtvrtek semifinále 6:1 pro mě.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Nevíte někdo jestli jde prodloužit doba opakovačky? Třeba na půl minuty. Tohle byl třeba rozehranej přímák a pak tahle haluz, kdy sem ve zmatku zmáčkl asi přihrávku lobem do běhu nebo co:)

lob | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/110867021
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak konečně vyšel pořádnej Lion Messi facepak.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Včera opět. Kousek za svou šetnáctkou, se středním obráncem, dávám do běhu záložníkovi před sebou, krátce zmáčknu Y. To byla moje úvaha. Jenže míč jde šílenou rychlostí a projde okolo záložníka, bližšího útočníka a příjme ho útočník, který se vrací z ofsajdu. Co to???
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: no ale kolikrát jen lehce zmačknu tlačítko pro přihrávku abych pravě nahrál bližšímu hráči ale hráč to nepochopitelně napálí v lepšim připadě tomu vzdálenějšáímu , nebo taky uplně do prdele či protihráči - todle fakt nechápu ... stavá se vám to taky ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Dýl podrž, půjde to tomu vzdálenějšímu.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Tak to já často mám problém nahrát správnému spoluhráči. Většinou, když jsou ve stejném směru dva, tak to jde tomu nesprávnému. Nemáte někdo odkaz na poučný manuál, či video?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    VANOUS: to určitě nebude chyba hry. já hraju na manuál a sázím to kamkoli.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    omg výjimečně :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    odvaž se a při míření dej směr třeba i úplně dolů nebo nahoru, neboj se mířit "vedle"

na bližší tyč ve fifě moc fíků nepadá, leda obyčejnou střelou, když kopeš plackou tak fakt vyjímečně
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Manual jsem mel celou sezonu, ale rozdil mezi manualem a polo-manualem mi prisel 0 .... bud hodne vedle, nebo do stredu branky.
    a kdyz uz jsem to zamiril k tyci, tak opet jen diky to ze jsem tam stal celem.

kolikrat jdu sam na golmana lehce z boku a chci to hodit na blizsi tyc kolem nej a ono bum, bud primo do golmana nebo primo rovne pred sebe (tudis mimo branku)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    VANOUS: odvaž se a dej tam manuál! :) (pak to půjde všude jen ne na bránu)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    mam dotazek, poradte mi.....jakym zpusobem mirite pri strele????
    Ja at se snazim jak se snazim 90% vsech strel mi jde do prostred brany a to golman proste vyrazi.
    uz jsem si zmenil pomocnika z maualniho zamereni na polo-manualni, ale zmena zadna.

kdyz uz to jde k tyci, tak jen diky tomu, ze tam jsem natoceny celem
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nikdy by mě nenapadlo že s hráčema s MLS vyhraju v ULTIIMATE TEAMu hned 2 on-lline turnaje ...

EA SPORTS Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#h9iA39Gtbcj9w
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Tady je k tvému obrázku video: http://www.youtube.com/watch?v=dTPrZGooLcU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam