• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Manual jsem mel celou sezonu, ale rozdil mezi manualem a polo-manualem mi prisel 0 .... bud hodne vedle, nebo do stredu branky.
    a kdyz uz jsem to zamiril k tyci, tak opet jen diky to ze jsem tam stal celem.

kolikrat jdu sam na golmana lehce z boku a chci to hodit na blizsi tyc kolem nej a ono bum, bud primo do golmana nebo primo rovne pred sebe (tudis mimo branku)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    VANOUS: odvaž se a dej tam manuál! :) (pak to půjde všude jen ne na bránu)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    mam dotazek, poradte mi.....jakym zpusobem mirite pri strele????
    Ja at se snazim jak se snazim 90% vsech strel mi jde do prostred brany a to golman proste vyrazi.
    uz jsem si zmenil pomocnika z maualniho zamereni na polo-manualni, ale zmena zadna.

kdyz uz to jde k tyci, tak jen diky tomu, ze tam jsem natoceny celem
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nikdy by mě nenapadlo že s hráčema s MLS vyhraju v ULTIIMATE TEAMu hned 2 on-lline turnaje ...

EA SPORTS Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#h9iA39Gtbcj9w
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Tady je k tvému obrázku video: http://www.youtube.com/watch?v=dTPrZGooLcU
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    LOL

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    DETAYL: večer bejvám 100% on-line ...
    a logitech normal na konzoli funguje ....
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PUEBLO: hlavne se pak neurazej)))

konec ot
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    DETAYL: nevim jestli tvuj logitech pujde spojit s PS3 :)) po kazde tve prohre se rozbrecim smichy :D
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PUEBLO: si vezu svuj a snad se na ton ebudes vymlouvat jak budes brecet po kazde prohre))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    DETAYL: ne ze mi ulepis ovladac!!! :))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: ja ted budu u neho par dni, tak budem valcit spolu) jestli budes online, tak muzem spolu
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: loni pořád
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: v onlinu?? nekdy :))) ono je asi pravda ze po golu je obrana nejvic zranitelna...a da se pak chytit snura sanci...

obcas se mi podari prohravat o 3 goly treba...a kdyz snizim rekneme do 55 minuty tak se mi casto stane ze protivnik znervozni a doslova zdreveni...velka sance ze se mi to podari otocit....

na druhou stranu se to deje i me...nejhorsi je vest o dva goly a prohrat 2-3 :D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: no myslim ze to pro me dopadne hrozne...strasne malo ted hraju...neni cas nebo energie... za poslednich 14 dni jsem dal asi 5 zapasu...

spis vecer bych mohl...rad dam par spielu :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    a taky se vám stává že ihned po vstřelení golu v zápětí inkasujete a naopak ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    no mě se to podařilo akorát ze začatku když FIFA vyšla ... jinak mě to prostě příjde nemožný ...
    PUEBLO: o víkendu musíme kopnout co ty na to ? už jsme dlouho nepoměřili skill :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    jednou to tusim bylo v poharu...a 0-0 to bylo az do penalt :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jj jednou nebo 2x ano...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele podařilo se vám někdy hrát v onlinu 0-0 ?
    mě příjde že je to skoro nemožný ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam