• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HLEN
    HLEN --- ---
    NOP: to je fakt divny ... musim zaklepat ... ale ma za celou dobu to v zapase spadlo tak 3-5 krat ... neni to necim jinym ? ...
    NOP
    NOP --- ---
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: no asi hodinu trvalo nez jsem si zahral H2H season...porad to padalo....

po dlouhe dobe jsem si zahral 2 vyhry 3 prohry...nebylo to tak hrozne jak jsem ocekaval :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NOP: PS3 - PC nebo X-BOX ?
    NOP
    NOP --- ---
    Mě to vyhazuje ze serverů nonstop, musim hrát skoro pořád offline..
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: co se děje ? ted jsem to zapnul vse jede jak má ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: to už je to lepší po vejkendu, ale stejně hrůza děs, ale hraje to hodně lidí. už asi třetí rok doufám, že se to ten příští zlepší, teď tomu věřim, protože letos víceméně jeli s UT a vůbec novejma módama na PC naslepo
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Po nejake dobe jsem to zapnul vypada to ze EA servery jsou pekne v prdeli
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: podle toho co sem slyšel bude na 80% taky, pokud začnou vyjednávat zavčasu
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    KONZOLISTA.cz - FIFA 13 přinese i národní tým - novinky
    http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=fifa-13-prinese-i-cesky-narodni-tym-167443&sekce=novinky

...ale co liga?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    jak tu nekdo zminoval ty americke tymy, tak s nima se mi ted nejlepe hraje. hlavne s galaxy a pak redbulls. diky za tip!)

Replay 2 | EA SPORTS Soccer
    http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/112739966
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Does fifa 12 have a season mode? - Yahoo! Answers
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111012190926AAnZrNo

řekl bych spíš druhá odpověď
    NOP
    NOP --- ---
    Ahoj, mam dotaz.

Dostal jsem Fifu 12. Poslední Fifu jsem měl tak před 10 lety, tak docela koukám, co se změnilo..

Byl jsem zvyklej na to, že si vyberu tým a s nim odehraju sezonu. Offline. Jde to nějak? Nejsem schopnej se k tomu v menu dostat..

Díky.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Na fifa.cz foru někdo psal, že na anglickém foru našel, že EA se už k tomu vyjádřila a že to prý ve hře není.
    Včera jsem hrál jeden zápas. Mí stříbrní proti zlatému týmu. Jak myslíte že dopadl?
    3:0 pro mě.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    99DAVID: jestli není spíš na kontaktování EA.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Mám stejnou zušenost. Když jsem vylepšil hráče kartami, tak jsem vždy prohrál.

Handicap nemají všichni zlatí hráči, ale mají ho týmy, které mají CLK o něco větší, než soupeř. Nevím zatím o okolik to je. Když jsou týmy tak nějak vyrovnané, tak jsem se s handicapem nesetkal. Při větším odstupu už bývá často.
    Jaký rozestup to je, tak to nemám chuť zjištovat, protože málo kdo na handicap věří. Já proti němu bojuji tím, že hraju se stříbrným týmem proti zlatým a pak hráčům napíšu zprávu o handicapu. Snad takot někoho dalšího touto myšlenkou nahlodám.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: no to vylepšování hráčových atributů je taky kapitola sama pro sebe , protože efekt, to dle mě má naprosto opačný , než že ti hráč líp běhá :))

Vždycky , když jsem si vylepšil hráče , tak jsem prohrál ... vždycky ... Nevim jestli je to mnou , ale pochybuju ...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    99DAVID: to co píšeš je dost smutný, protože to imho bourá celou koncepci tohodle typu online hraní. chápu to dobře, že ten "handicap" maj všichni "zlatí" hráči? čili ostatní hrajou furt na své standardní úrovni a zlatým se jejich forma náhodně mění směrem dolů? a to tak, že pak hrajou hůř než ti stříbrní? pochopil jsem to?
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Smutné je to, že se stříbrným týmem hraju jen online. Momentálně Pokročilý pohár. Hraje se mi skvěle a skvěle si to užívám, ale na druhou stranu mě to štve, protože mám několik IF hráčů, ale nehraju s nimi, protože hrají s handicapem.
    Tím, že to tu vše píšu, tak jen proto, abych se podělil o zážitky. Nechlubím se a nemám z toho radost. Chtěl bych nějak dosáhnout, aby to EA opravila. Není to umění, když vím že soupeř má problémy a taky se jim nevysmívám. Vždy po zápase jim napíšu, že jejich tým měl handicap a že je to bug.
    Včera 3x pokročilý pohár. Třikrát za sebou jsem se dostal do finále a ve finále prohrál. Během turnajů se mi někteří odpojovali už do konce prního poločasu.

Předevčírem jsem hrál proti tomuto týmu s CLK 87. Měl i vylepšené hráče kartami. Vyhrál jsem 4:2

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: hrajjen on-line , jen abys neohrnoval nos nad tim že jsem snim dal tolik golů ... přeci jen v off-lline zápasech to tam padá trochu jinak :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam