• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CARB6N: a mas xbox live gold (zaplacenej xbox ucet)? to je mam pocit na xboxu potreba k online hrani vseobecne... ale xbox nemam, tak se muzu mylit.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Nevite nekdo co mam udelat, abych mohl hrat online na XBOXu? Zadal jsem tam ten "kod", udelal jsem si ultimate team a muzu hrat jen offline...pokud chci dat online hru, tak mi to napise, ze pro pristup k teto funkci nema vas profil hrace platne opravneni...jako co s tim?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    moc primaku nedavam ale tenhle se mi imho povedl :))

susaeta free kick | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/113638868
    NOP
    NOP --- ---
    PUEBLO: Já na support psal, udělal jsem, co mi řekli a padá to pořád. Ještě se mi nepodařilo dohrát jedinej zápas v Ultimate team. Napiču.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Prodal jsem nějaké IF hráče a koupil C. Ronalda. Opět zkouším experiment, rád experimentuju. Bude hrát v mých stříbrných týmech. Trochu jsem týmy musel upravit, protože hraju 4-3-1-2 a Ronaldo mí nedává žádnou chemiii, protože je Portugalec a levé křídlo. V útoku mám brazilce a angličany :) Týmy mají CLK 76.

Jinak už začal French Flair turnaj, kdy celý tým, 18 hráčů, musí být z francouzů. Hlavní cena 4500. Asi si ho taky občas zahraju.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ale nejvíc vyděláš jedine obchodovánim ... ted když vim trochu jak na to tak už to takovej žrout času neni ... hlavně díky webovýmu rozhrání UT obchoduji i v práci , takže si vždycky něco vydělám , připravim 11 a doma si už pak jenom zahraju :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: hlavně co tak čtu po forech , tak UT na PC stojí za hovno ... jak píšeš , tak to tam prej kreteni předčasně vypínaj a tim že celkově je na PC méně hráčů než na konzolích , tak jsou strašně předražené věci v aukcích jako např. ty kontrakty a prý je dost těžké vydělat ...

zase na druhou stranu můžeš v klidu hrát off-line turnaje a prostě postupně si určitě vyděláš ...

já to hraju jak managera :)) a fakt , že poznáš hráče i z jinejch lig než v evropě atd je fakt super ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: tak to radši dál zkoumat nebudu
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PROCKOOP: no je to strasny zrout casu :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Teda proč mě ten UT nějak nechytá? Mám úplně základní tým, akorát v útoku Del Piero a Huntelaar, no a v turnaji mi to dycky soupeři hnedka vypnou (maj samý stříbrný hráče), přitom to je turnaj pro max. zlatý hráče. Takže než sem stihnul odehrát kloudnej zápas tak hráčům vypršely smlouvy. WTF?
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Tady můj stříbrný tým. Lavička je můj druhý tým: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#e7Ts5XADbcSdw

Když kliknete na Bio u útočníků, tak čísla hovoří za vše. Počet vstřelených golů a počet odehraných utkání. Takže doporučuju všechny.
    Vybíral jsem podle rad z jednoho EA fora. Někteří hráči stáli i 100 tisíc, ale mincí nelituju. Hraje se s nimi lépe, než se zlatým týmem.
    Určitě si pro začátek kupte útočníka ST Earnshaw 73 (Cardiff city). Stojí 4-6 tisíc. Teď ho nevyužívám, ale byl skvělý za ty peníze.

S tímto Top týmem hraju jen vyjímečně: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#g359hdtMbcSdJ
    Nebyl jsem s ním schopen vyhrávat. Proto jsem zainvestoval do stříbrného.
    Včera dva zápasy s mým stříbrným. Osmifinále proti 81, 7:1, čtvrtfinále proti 83, 5:4
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zato můj nelepší střelec Teal Bunbury mě stál 300 COINS :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: http://www.ultimatedb.nl/ - snažim se vybírat ty nejlepší no ... třebas za středníh obránce z MLS Marvell Wynne jsem vytasil 20.000 COINS ale vyplatil se :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    99DAVID:
    GONZA223: sakra ja to snad zapnu a provetram svuj silver team ... a jaky hrace mate ? .. nejlepsi silver nebo jako ja chuda lama vybirate levnejsi hrace s pace nad 80 ? ....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HLEN: nn, pc
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: nahod tvůj stříbrnej squat ...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    GONZA223: Včera jsem se stříbrným týmem opět řádil. Já to vždy po zápase těm lidem píšu, že se asi jednalo o handicap, ale během utkání sami nevěří, že můžou od stříbrných hráčů dostat náklep, tak hrajou dál. Včera čtvrtfinále proti CKL 86 (Villa, Torres, Benzema, Ozil, Pique, Caillas, Dani Alves). On vedl 0:1, do poločasu jsem už vedl já 4:1, konec 7:3.
    Nejšílenější bylo utkání proti mix týmu, stříbrní zlatí CLK 79. Konečný stav 5:7, do pločasu 2:4. Rychlost hry, snad 200%. Strašně rychle se to hýbalo a bylo vidět, že on to má dobře v ruce. Dobrý zápas. Zdá se mi, že se stříbrným týmem zažívám rychlejší utkání. Nějak se to hýbe lépe, než když občas provětrám zlatý IF tým. Jako by to Xbox, ve výpočetním výkonu, kvalitnějších hráčů méně stíhal.
    HLEN
    HLEN --- ---
    PROCKOOP: a taky PS3 sluchatka ? ....
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: s hráči z MLS hraju já , ale na PS3 ... mám už komplet všechny nej.hráče a hraje se snima fakt dobře ...

ted mám momentálně poskladanej tenhle mix tým na ten aktuální turnaj GOLDEN GOALS :
    EA SPORTS Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#dpJv2WACbcRo0

... max jsem dal semifinále , jak řikáš , trápim mega zlatý týmy daleko víc , než když jsem měl jenom zlatý hráče ... Ale občas mě solidně vyškolej ... dneka mi nějákej mega master co měl jenom IF hráče CLK 87 8:3 ... já mám clk 70 max.75 , takže ten handicap někdy taky nefunguje :)

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HLEN: hm to mi dělalo včera taky, divil sem se tomu a nebyl si jistej, že už sem hrál někdy předtim 12 se sluchátkama, tudíž ti nemůžu říct, že je to novinka po updatu, každopádně mi to ten skurvenej zvuk dělá taky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam