• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    todle si neodpustim :) legendární stadion ...
    FIFA: RTWC 98 Stadium Intro - ENGLAND (Old Wembley, London) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=XsbrErKyQPk
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    bylo to super !!!! :)

FIFA: RTWC 98 Stadium Intro - GERMANY (Olympiastadion, München) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=_takO2HkpcU
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    DETAYL: 100% ne
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hlavně at vychytaj ty ofsajdy ... taky to rychlé vhazování autů by nebylo naškodu ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    DETAYL: tak to určitě ne :) ... české stadiony jsem viděl jen v PES po aplikování nějákeho patche ...

ale zajímalo by mě , proč třeba EA nedají všechny stadiony které kdy v serii FIFA byly ... tenkrát se mi hrozně líbilo v 98 a 99 jak vždycky před zápasem proběhlo intro daného stadionu ... takový navnadění atmosféry :))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: i se stadionama?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: udajně ano ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    a bude tam Gambac?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: jednoznačně ... když vyladěj fatalní chyby z 12 , pro mě třeba dost otravné ofsajdy , budu naprosto spokojen !!!
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: docela se divim, že do oficiálního videa nechaj takový fejly jako ten mexesův odkop před bránu, ale aspoň sou to záběry přímo ze hry. Od novej fify asi nejde očekávat žádný razantní změny, všem myslim postačí oprava největších chyb
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    FIFA 13- E3 First Gameplay Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ZJQ2N3n32eU

tak mě zase navnadili ....
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Sem zvědavej, jestli se dožiju fify, která bude v ohledu MS a ME podobná FM. Regulérní kalendář, licence v základní verzi... Jinak by mě zajímalo, jestli se tahle DLC forma vyplatí, ve srovnání s WC 2010 např. Samozřejmě v absolutní částce to bude jinde, díky PC verzi, ale stejně si nejsem jistej, jestli je šťastný to dělat takhle.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Hlavně si nekupujte UEFA EURO 2012. Na Xboxu se mi sekne celý Xbox tak co 5-tý zápas. Chybí hodně licencí, takže hráči se jmenují jinak. Čekal jsem nějaký update na opravu chyb. Chyby jsou stále stejné, neopravili špatně pískané ofsajdy, špatné rychlé vhazování autů.
    Na EA foru jsem četl, že ti kdo mají PS3, tak mají v online problémy s tím, že u Španělského mužstva jim občas chybí na lavičce náhradníků útočnící. Před utkáním je tam mají, ale když chtějí střídat, tak tam nejsou. A co třetí zápas se jim to v online sekne.
    Hra už je venku 3 týdny a ještě nevyšel update :D
    Na www.zing.cz vyšla recenze. Dal tomu 70%. Já bych té hře dal maximálně 30%.
    Hrál jsem Expedition mod a tím, že se mi sekne celý Xbox, tak jsem Euro přestal hrát. Je to hrozný šmejd.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    hele, každýho přeci baví něco jinýho. a kdo chtěl, ten si vyzkoušel demo. dneska už snad nemusim o všem psát jak je to čupr, když si to ten dotyčnej může zkusit. mě prostě arkádovky zas tak nebaví, radši si dám normální fifu kde můžu vymejšlet.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PUEBLO: s takovou poklonou jsem myslel ;)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    loool PUEBLO me predbehl ;)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ty si vybornej prodejce :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam