• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jo to je fakt, loni i předloni sme ale většinu problémů dokázali první den pořešit, letos se to zatim nepovedlo. Na PC, kde mi 11 i 12 jela odzačátku bez nejmenšího náznaku problému to nejde, zatimco lidem, který měli loni i předloni s demem problémy letos často hra funguje napoprvý... Ale koneckonců je to demo, aspoň maj do plnej verze co dělat...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    to tak bylo i predloni, demo samej problem a full v pohode, ale tesil jsem se a ted prd. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    BALDUR: no takhle přesně to loni nebylo, ale problémy byly taky
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    PROCKOOP: ja to spustil bez problemu, dalo se to hrat, ale ta optimalizace je slabsi, asi i diky nulove podpore v driverech.. ale to tusim bylo stejne i u lonskeho dema a v plne uz ok
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ja mam jen ntb a ovladace nezmenim, jsou tam jakysi upraveny pro ten notebook vyrobcem. ale cet jsem, ze s tim ma problem kde kdo, tak treba se neco zmeni.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: na starym notebooku mi pomohly nový ovladače grafiky, nejel mi mód zápasu. na PC sem to ještě nerozjel
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já jsem nějakým zázrakem spustil a odehrál jeden zápas asi z deseti pokusů. všechno ostatní po stisknutí tlačítka Hrát hned sletělo. víc nemám chuť se s tím trápit.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Me to pada, stravil sem s tim dneska asi 4 hodiny a seri na to, snad bude do nedele fix jinak az plna.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    GONZA223: Ja na PCnehral ani nepamatuju
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: taky nemám čas ... nejsem hlavně u PS3 :(
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    KUBAN88: asi jo , vždycky to šlo ...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    GONZA223: Da se to hrat na ntb bez padla, jen na klavesnici?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    nemam moc cas...cekam na full :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ještě nikdo nehrál ?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    btw dneska demo
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MICKEY_MOUSE: asi africani taky chteli nerealne penize jako FACR :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Já jsem a Saudskou Arábii vděčný, stejně jako třeba za Koreu. Přece jen ta exotika je fajn změna, když je vetšina zbytku z Evropy. Ještě bych ocenil i něco z černé Afriky, ta tam - pokud jsem něco nepřehlídl - jediná chybí.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    saudská arábie jo a my ne B-)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    rakusaci jo a my ne :((

zkurvena FACR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam