• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Koupil jsem preci jen pres mmoboost. 375 vs 215 na aukru. Za jistotu je to ok.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FLYBOJ: jasný, na aukru sem kupoval 1 hru do steamu a všechno v poho, samozřejmě ta nízká cena nese riziko
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Jeste mrknu, dik. Ja jen nemam rad obchody, kde clovek musi verit, ze probehne vse ok.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    já vim, že to asi chápeš, spíš chci říct, že na aukru je to kurvalevný
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    normálně si na aukru (od někoho věrohodnýho) koupíš aktivační kód a zadáš ho do originu, kde si hru stáhneš
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Mne origin nevadi, me vadi jejich ofi cena. Pres mmoboost koupim jen redeem a stahnu pres origin.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    origo fifa 12 na widlích bez originu nespustíš
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    FLYBOJ: *375
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ted koukam, ze kdybych mel serial z krabice, muzu si pridat hru do uctu a stahnout viz. https://help.ea.com/article/origin-code-redemption-faq
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: ja mel na mysli vylozene stahnutelnou verzi.. Neznam origin, ale predpokladam, ze nejde kopit jen redeem code, stahnout,hrat. Ale za cenu rok stary hry - ne za 40e
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no aukro ne? :))
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ahoj, nemate nekdo tip, kde koupit 12tku v digi verzi? (krom originu) Jde to vubec? A za rozumnejsi penize. Google nahodil jen warez..
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak asi LT
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já se tím minitlačítkem dostanu do tréninkového menu toho (položky 1on1, Practice Set Piece, Practice Match...). ale nic z toho mi nezobrazí ten zaměřovací kruh. předloni jsem s tím taky laboroval, než jsem vůbec zjistil, že to jde aktivovat a mám pocit, že šlo o to v režimu 1 on 1 něco stisknout. ale ochmatal jsem už stokrát celej gamepad a nic, tak se možná pletu a dělá se to nějak jinak. nedaří se mi to ani vygooglit, sakra.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: já to mám na svym gamepadu označený jako "9", ale je to tlačítko vedle tlačítka start, jestli máš xbox ovladač tak vlevo od toho Xka :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: PROCKOOP: Díky!

a ještě dotaz - demo fifa 13, který mi nejde, mě přimělo si znova nainstalit fifa 11. :) prosím vás, jak se dostanu do toho tréninkovýho režimu, kde při penaltách vidím kruh ukazující, kam půjde střela? mačkám zběsile všechno co mě napadá a ne a ne to aktivovat. díky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    a taky je rozdíl, jestli se snažíš trefit balón čelem, což vyžaduje kvalitní tajming, nebo jenom prodloužit za sebe, čimž se dá často soupeře "přechcat" např. při odkopech od brány. pak to vypadá tak, že když má soupeř odkop a ty seš v souboji se soupeřovym útočníkem, máš asi 3x větší šanci vyhrát, pokud se snažíš balon jenom prodloužit. ale je to o citu, jako všechno
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: jde hlavně o to se dostat před hráče a prostě dobře načasovat moment výskoku ... taky záleží na atributech hráče ...pak tak záleží jestli hlavičkuješ tlačítkem pro přihrávku,střelu nebo centr , každá má jinou razanci a hráči třeba do hlavičky na přihrávku nejdou tak razantně jako když hlavičkuješ střelou /centrem
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    řeším už dlouho, jestli je ve FIFĚ možné nějak aktivně ovlivnit hlavičkové souboje - okamžik výskoku, zatlačení do soupeře, o kousek posunout hráče, výška výskoku, máchnutí hlavou apod. poradíte?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam