• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TRISTRAM: pokud vim, tak cross-platform multiplayer FIFA nema. a s tim pridanim do pratel - to leda, ze by slo nejak na tom FIFA fotbalovym webu, ale nikdy jsem to nezkousel, takze netusim jestli jsou tam nejaky takovyhle komunitni funkce.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    do prátel se dát můžou, hrát proti sobě ne a výsledky porovnávat leda sami, systém to neumí
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    a nevite teda jestli proti sobe muzou ve fifa13 hrat kamosi co maj PC a xbox360? A jestli se můžou dát do přátel a porovnávat si výsledky?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jinak info k těm updatum nakonec tady:
    FIFA 13 Update | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-13-title-update-02
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRISTRAM: mne to prave prijde divny. mam taky rozjetou karieru, kde hraju vsechny spily, jsem v tymu za hvezdu. ale vcera mi psal kamos co ma ps3, ze se mu tohle deje. ja to zkusil u sebe a deje se mi to samy, vybrali jsme si rakouskej Salzburk, ale to snad je fuk. kazdej zapas jen simulace, tak hledame, jestli v tom neni neco skrytyho, co nam nedocvaklo.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak to nevim, ja si vytvořil hráče do Chelsea a hned mě strčili na hostovani do třetí ligy, kde totálně Válim a v poháru jsem natrh kabát i Chelsea. Ale tim, že mě rovnou dali na hostování, tak nevím jestli si o to můžeš sám zažádat, že chceš hrát někde, kde ti daj příležitost.
    Ten profík se právě trénuje těma zápasama, výdrž stoupá s počtem odehraných zápasů, takže každej ztracenej/nehranej zápas je škoda:/
    Jestli je možná jiná forma tréninku, to nevím, docela by se hodila, tím že člověk nemůže vytrénovat např. na tréninkovém hřišti jak to bylo ve fifa 12.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    zkoušel jsem rozjet Kariéru za hráče (nikoli trenéra). Vytvořím si virtuálního profíka, odehraju první zápas (nic moc výkon, ale kompl po zápase píše, jak je se mnou trenér děsně spokojenej), a pak už mám akorát možnost další špíly simulovat, nikoli hrát. takhle jsem "odsimuloval" asi půlku sezóny. dělám něco špatně? je potřeba někde svýho profíka trénovat, aby ho zařadili do základní sestavy? netuším, co po mně teď hra chce. poradíte?
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    nevite jestli proti sobe muzou ve fifa13 hrat kamosi co maj PC a xbox360? A jestli se můžou dát do přátel a porovnávat si výsledky?

GONZA223: jo, docela se mi to líbí, ten mod kariera s vlastnim profikem. Na ten repre turnaj se musim doma podivat, coz zvladnu az zitra, dneska se vratim az pozde v noci.

PROCKOOP: tak to budu muset vyzkoušet.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    TRISTRAM: tak to zní slibně ... takže předpokládám že i v normální karieře budou repre pauzy ...

Ale mě jde hlavně o to jestli si rovnou můžu zahrát prostě nšjákej turnaj s repre ... ???
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    pokud vim, tak když založíš novou kariéru tak bude ten hráč lepší
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    GONZA223: ja jsem si dal rezim kariera (po dlouhem hledani, kde sizalozit sveho profesionala) a tam jsem se kvalifikoval do repre a ted hraju kvalifikaci o MS. Bilek me dava zatim vzdycky jen do jednoho ze dvou zápasů. Mrzák jeden.
    Akorát teda, když dokončim kariéru, tak přijdu o svého profesionála? Půjde prostě do důchodu?
    A nemůžu založit další kariéru s vypracovaným borcem? Nemůžu ho použít třeba v ligových utkáních, přátelských, nebo jinde? Musím to všechno prozkoumat, ale zatím je ve 13 pro mě o hodně víc věcí než ve 12 a taky méně přehledně, takže je to pro mě zatím velké bludiště..
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jak je to ve 13 se soutěžema pro narodní týmy ? jde si zahrát něco jako ME nebo MS ?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    D1RABBIT: jestlis odebral windows media player tak si ho nahoď zpátky
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    D1RABBIT: taky je prej rozdil mezi tím, když se ti to děje hned po tom naštení kulatýho loga, že ti to spadne, nebo jestli ti to spadne po tom, co se začne načítat úvod-mě se objevila světle šedá a černá obrazovka - takže asi nějaká potíž s videem. Osobně bych si ale vsadil na to, že to bylo tou reinstalací hry, že se při předchozích instalacích něco pokazilo, protože se to nainstalovat nechtělo a házelo to problémy s připojením k originu apod., ale budiž.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    D1RABBIT: dal jsem odinstalovat a znovu nainstalovat hru, poprvé nepomohlo, napodruhé jsem dal jak reinstal hry, tak komplet odebrat ovladace, s tim jsem musel teda i obnovu systemu o den nazpet, protoze jsem tam neco posral:) a dal jsem tam téměř nejnovější ovladače, beta verze nefungovala, tak mam nějaký nový catalysty a když to najednou začalo fungovat, už jsem přestal hledat, čim to bylo.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Tak to je dobré :D
    FIFA 13 způsobila dvanáct procent rozchodů v Británii – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/281840-fifa-13-zpusobila-dvanact-procent-rozchodu-v-britanii.html
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    Jdou ve FUTu měnit hráčům čísla na dresech nebo jsou přiřazený k pozicím na hřišti? Fakt mě vytáčí, že gólmani mají na zádech 2 :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    to sice jo, ale díky tomu neni možný hrát online bez origa, tim museli vydělat peněz jak prase
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: imho je celkem škoda, že vymizela možnost hrát s někým napřímo, bez potřeby lozit na nějakej oficiální server. nejsem erudovanej, tak nevím, jak je online hra přes servery ošetřená, jestli to slouží jen ke spojení se a pak je hra v režii linek hráčů tak, jako kdyby se spolu spojovali napřímo, nebo se díky připojení přes server spojení hráčů nějak komplikuje/zatěžuje.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    nicméně je to jejich práce a jestli udělaj chybu, jakože s poslednim patchem to tak bylo, tak si to prostě musej slíznout, nedělaj to zadarmo. nejčastější problém posledních 2-4 let je padání FUT a online hry všeobecně, v tomhle asi ještě sou rezervy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam