• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    FLYBOJ: za "Barcelonu" hraju jen výjimečně, abych si zkusil zase jinej fotbal, lákají mě spíš takové lepší střední týmy (cca 3* až 4*). nahrávání zkouším, snažím se rozebírat obranu kombinací, ale chci se naučit prosazovat i individuálně, věřím, že to jde. a taky věřím, že díky tomu přibude standardních situací (budou mě faulovat), které zatím v kombinační hře (aspoň té mojí) je jak šafránu. a to mě mrzí, protože standardky jsou fajn zpestření.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    MICKEY_MOUSE: Ja to vetsinou 1 na 1 ani nezkousim. Na vapne uz je to vzdy celkem beton a lepsi je kouknout po protihraci kterej je v pohybu a prostrcit mu mic za obrance. Pripadne si s nim tuknout a rozbehnout se za obranu. Individualne je to tezky, jeste kdyz treba zrovna nehrajes za barcelonu nebo podobne tymy.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    potřebuju poradit. pořád nějak nemůžu najít způsob, jak efektivně vyhrávat souboje proti obráncům cca na úrovni vápna. jak řešit situace, když potřebuji útočníkem obránce obejít, udělat kličku, abych se uvolnil do střelecké šance. občas se mi něco povede, ale je to spíš o náhodě. v drtivé většině situací mi obránce míč sebere, ať se snažím jak chci. anebo obránce obejdu tím, že si pomocí pravého kniplu předkopnu šikmo míč, ale tam zas většinou stojí jiný hráč, který míč sebere. a na tom v podstatě vázne moje produktivita. od úrovně Professional vejš prostě i když mám územní převahu, relativně dobře dokážu bránit soupeřovy akce a držení míče v zápase je převážně na mé straně, nedaří se mi skórovat, většina mých akcí končí na hranici vápna před obranným valemsoupeře. Poradíte, co funguje, jak kličkovat, co u toho mačkat...?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak víkendovej patch by měl řešit i ty neviditelný balóny: http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-patch-2-detailed/
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LUKI: mels napsat, ze chces jen peechovat, my mysleli, ze potrebujes poradit.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    v seznamu podporovanejch gamepadů je napsaný jenom "saitek", což nevim, jestli značí nějakej konkrétní model, nebo celou značku a defacto to znamená, že podporovaný sou všechny saitek gamepady

jinak proč prostě ve hře to ovládání nezměníš? :D v hlavnim menu CUSTOMISE FIFA - CONTROLLER?
    LUKI
    LUKI --- ---
    ale proc bych si mel neco konfigurovat. me to funguje jak ma. koupil jsem si to za prachy, tak chci at funguje a nemusim nic konfigurovat. ten program mam uz davno.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Diskuzní fórum - FIFA.cz • Zobrazit téma - Gamepad config
    http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=72&t=6152
    tohle nepomůže?
    LUKI
    LUKI --- ---
    no hledal jsem ruzne - a nic moc se o tom nepise
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LUKI: jsem ted na mobilu, tak si to zkus najit sam, ale existuje utilita, ktera umi libovolne premapovat tlacitka na gamepadu. ja jsem na ni nasel link tusim na forech fifa.cz
    LUKI
    LUKI --- ---
    koupil jsem si fifa 13 a mam problem s ovladanim na mem gamepadu saitek ps 2700 rumble - mam prehazene tlacitka 1234 a 5678. ve 12 vsechno behalo jak melo. mate s tim nejakou zkusenost. nechce se mi kupovat novy gp. diky za odpo.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    EA responds to BBC Watchdog report | GamesIndustry International
    http://www.gamesindustry.biz/articles/2012-11-01-ea-responds-to-bbc-watchdog-report

EA has responded to consumer complaints about FIFA 13 which were broadcast on BBC consumer programme Watchdog.

Two consumers appeared on the programme to share the issues that they had been experiencing with the game, from crashes, invisible players and balls to purchases in Ultimate Team mode disappearing. ...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: jo, to poloviční video pomohlo. já jsem měl obavu, aby se tím zmenšováním velikosti za běhu paradoxně nezvyšovala zátěž procesoru, ale jede to v pohodě, dokonce se to při tom dá i hrát. takže díky!
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    PROCKOOP: :))) master kauf, na nějakej podobnej čekám...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    hehehe právě sem koupil golmana Felipeho TOTW za 200 buy now :D cena quick sell 9638 :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    dyžtak si nastav poloviční rozlišení videa, to je imho dostačující
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak ten fraps příjemně překvapil. je to použitelný i když hraju a ukládám v rozlišení 1920x1050. ne teda, že by to bylo úplně plynulý, ale ten uloženej replay je v pohodě koukatelnej, i když občas to v něm škubne, ale to pro účel, že chci občas něco ukázat kámošovi v pohodě stačí. rozhodně je to lepší než ty zmršeniny, který produkuje fifa, to je úplně o ničem, i když se tam náhodou vejde všechno co chci. díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    replaye jsou pro mě fakt zklamání. dřív šly rozumně ukládat (v editovatelné formě), ale utrpení bylo je prohlížet (komplikovaný). teď se dají prohlížet jednoduše, ale ukládání je úplně o ničem. tohle mi hlava nebere.
    zkusím ten fraps a zapnu ho jen když si v zápase přepnu do replay editace a uvidím, co to udělá. ale moc na to nesázím.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PROCKOOP: ale ty highlighty jsou bohuzel kratky a casto blbe strizeny. nemluve o tom, ze tam obcas nejaka zajimava akce chybi.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no po zápase se daj prohlídnout highlighty a to už by mohlo stíhat... fraps můžeš skusit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam