• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak sem to poridil...

online hra 5 zapasu 5 sem dostal na prdel...
    to maj vsichni takoej skill nebo cheatujou? :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jak funguje online hra?
    sou lagy? sou dementni souperi? hraje tu nekdo na PC?

planuju ze bych poridil, ale pokud nebudu mit s kym hrat, tak to radsi koupim pres ulozto..
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak si tak stahuju soundtrack k fifa 13...

TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    tak nevim no, jsem ve fife 14 jeste vetsi lemra, nez ve 13..
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    Издержки программирования - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=EaY8etbK3ek
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    gambrinus liga nebude
    AFROMAN
    AFROMAN --- ---
    pohyb hráču určitě plus, už lze obejít hráče bez zbytečnýho kličkování, v tom zpatřuju větší pocit autentičnosti. Podle dema mi přišlo, že si hráči lépe hledají prostor pro případnou přihrávku. Otázka, jak to bude u hráčů s horšíma statistikama. Pokrytí míče je super věc, to mi ve Fifa 13 chybělo a pozitivum vidím taky ve zlepšení střel z dálky (používám manuální ovládání). Jinak demo mě moc navnadilo, tajně ještě doufám, že se EA pochlapí a překvapí s Gambrinus ligou :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak jsem čekal spoustu dojmů a kde nic, tu nic. Jste se všichni oženili nebo jak?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ty prihravky a nabehy sou super, co mi ale oproti PES13 dost vadi, je ze ten pohyb hracu je takovej divne trhanej...PES je mnohem plynulejsi (neni to nastavenim grtafiky, je to proste takhle napsany v enginu)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Moje první dojmy z dema FIFA na PC jsou úplně super. Nebudu se tajit tím, že téhle sérii fandím. Dal jsem si na začátek jen diváckej match, nechal jsem hrát kompl proti sobě a nádhernej mač. Na první pohled je vidět, že je to jiné, zas o pořádný kus fotbalovější. Pohyb hráčů s míčem i bez, krytí míče, přirozenější dribling, nabíhání, chytré přihrávky, variablní hra, hezké akce, fyzika míče, spousta krásnejch fotbalovejch momentů, povedených i pokažených. Jediné, co mi chybí celou dobu je trochu tvrdší hra - málo faulů a tím pádem málo standardek. Tady za celý zápas ani jeden faul. Jinak ale zatím první dojmy na jedničku. Hrát jsem to ještě nezkoušel, zatím se kochám. :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Spekulace: FIFA 14 ke každé konzoli Xbox One zdarma - UPDATE: Potvrdené - NOVINKA - KONZOLISTA.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/...ticle?link=spekulace-fifa-14-ke-kazde-konzoli-xbox-one-zdarma-175964
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Valdés v TOTS BBVA
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: hlavně ten novej engine by moch přinýst uplně novej gameplay, tzn obránci by nemuseli dělat takový píčoviny jako doteď apod. prostě reálnější a zábavnější fotbal. věřim tomu
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PROCKOOP: next-gen verzi jsem zahledl akorat pri predstaveni Xbox One a to me nijak nepresvedcilo (nejak jsem tam v zadny ze tech EA her ten next-gen moc nevidel). takze jsem se o ni vic nezajimal.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: tomu moc nevěřim, ale na ty next-gen konzole to vypadá docela slušně, ale uvidíme až podle gameplaye
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PROCKOOP: za me tez. po nekolika letech letos asi fifu kupovat nebudu. mozna kdyby tam nahodou tentokrat byla ceska liga...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: Za mě hodně slabý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam