• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    USINACEK23
    USINACEK23 --- ---
    LOOKASH_II: Zdar přidal jsem si te do přatel moje id je 840123

LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    parada, ja mam stejny id jako tady, kdyz jsem online tak jsem vetsinou hre naklonen
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    já bych dal..

origin id mfsmrky
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Tak vcera jsem poprvy zkusil 1on1 proti "internetum" a super, je dobry ze kazdej hrac ma trochu jinej styl hry, takze to neni tak monotonni jako proti kompu.

Neda nekdo nakej vecerni match (PC)?
    USINACEK23
    USINACEK23 --- ---
    CUBIK07: jj jsem na tom podobně,,,a připadá mi že to přes online loby hraje strašn+ málo čechu.(
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    Zdravím FIFA 14 nadšence! :)
    Včera jsem si koupil 14ku a už mám odehráno tak 25 zápasů, hrál jsem chvíli v 8. lize a před chvílí spadl do 9.
    Každopádně ve 13ce jsem balancoval mezi 3. a 4. Pořád si na ten novej způsob nemůžu zvyknout, je na tom někdo taky tak?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    z toho co jsem četl mi není jasné, jak by to mohlo společně fungovat. ta nextgen verze má mít jinak počítanou AI, jiné reakce hráčů, skupinové skákání na hlavičky apod. nedovedu si představit, že by se to dalo spojit s předchozí verzí. to není změna jen v grafice a polygonech.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PROCKOOP: me jde hlavne o to aby si hrac s ps3 mohl zahrat fifu14 online proti kamaradovi ktery ma ps4 ... chapu rozdilne hw architektury ale OSN snad zůstane jedna
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: next-gen verze jede na jinym enginu nez ps3 verze. budou to 2 ruzny hry.
    nevim jiste, jestli pude ps3 verze rozjet na ps4, ale nekdo mi rikal, ze hry z ps3 na ps4 nerozchodis, tak nevim
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    jako tady nejde ani tak o grafiku, ale o zpusob samotne hry (tzn nahravky, klicky, strely, IQ AI atd) ... prece nebudou delat zvlast FiFu pro ps3 a zvlast pro ps4, tady bude jen tak mozna spojitost... da se rict, ze musi udelat core, ktery bude valit jak na ps3 tak na ps4 (jinak by s tim byla asi silena prace)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    nepsalo se někde spíš o cross-platform online hraní?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a nebude FIFA na novy konzole nova s novym enginem?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PUEBLO: myslim ze by to nemel byt problem pro Sonaky, kdyz to maji na jedne siti (teda pokud nemaji zvlast sit pro PS3 a zvlast pro PS4)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    myslite ze si PS3 hrac zahraje online FIFU 14 s PS4 hracem??
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Spíš mám nutkání nahrát online svoji hru, ale zbytečně blaznim..
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KADAS: S tou střelbou jsem potěšenej, ta trochu mrzela. Já jsem takovej hračička, neženu se do útoku hlava nehlava, nebaví mě to. Snažím se kombinovat, přenášet hru centrama ze strany na stranu apod. Baví mě hru tvořit, nehraju to na góly. Takže střelba ze střední vzdálenosti mě teda těší.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    HAVANA: jako je fakt, ze nemuzu srovanvat, kdyz sem nehral F14, nicmene dycky sem aspon uhral plichtu ... pokud to nebyli ty nymandi klickovaci only ... malokdy jsem narazil proti nekomu, kdy klicky vyuzival opravdu jen zridka, ale zato kvalitne, radost hrat proti takovym lidem, to mi treba ale vubec nevadilo, ze sem to projel .... ale projet 5 z 5ti .... asi mas spatny team ;)
    KADAS
    KADAS --- ---
    MICKEY_MOUSE: jj před vápnem je to hard..střed průchodnej, místa celkem dost, hraju teda 4-3-3 tak je to možná tím. Na profesionála(zatím). Dobrá je též střelba ze střední vzdálenosti, hodně reálná..! konečně..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    me na PC pride stejnej jako na X360 loni...

ten novej engine ma bejt az na Xbox ONE a PS4
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    me na PC pride stejnej jako na X360 loni...

ten novej engine ma bejt az na Xbox ONE a PS4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam