• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: facepalm!:p
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Ahááá! Moc díky, to by mě nenapadlo, tomu jsem se celou dobu vyhýbal. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: no manager mode, nebo career mode. jenom musis pak vybrat, ze budes manager a ne hrac
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Snažím se marně najít ve FIFA herní mód, kdy můžu offline hrát ligu a po skončení ročníku pokračovat v dalším ročníku. Nechci hrát Be A Pro, ale normální fotbal. Mám teda starou FIFA 13, ale to je snad pořád stejné. Poradí někdo? Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HAVANA: já chtěl poradit, jak ten svůj gamepad rozchodit. :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    logitech F310 dratovej (cca 800)
    Logitech F710 bezdratovej (cca 1200)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Neporadíte mi někdo s gamepadem? Používám starý gamepad z PlayStation 2, který přes USB redukci připojuji k PC. Ačkoli ve Windows všechna tlačítka i kniply fungují, zjistil jsem, že při hraní FIFY mi nefunguje pravý knipl včetně tlačítka na něm. Nedaří se mi přijít na to, čím to může být a hlavně - co s tím? Dřív mi to fungovalo, ale měl jsem tuším nějaký jiný ovladač, o který jsem přišel při reinstallu notebooku.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Náhodou jsem narazil na Originu, že právě teď mají v akci PC verzi FIFA 15 za 40 EUR namísto 60 a FIFA 14 za 10 EUR namísto 20. Třeba to tu někomu udělá radost.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Me to herne a pocitove prislo zase o tridu lepsi nez F14, docela i rad bych si F15 koupil, ale vzhledem k tomu ze by to znamenalo i nakup novyho kompu, tak zatim odkladam na neurcito, kuli jedny hre menit naprosto vyhovujici komp nehodlam :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: no zadn revoluce se nekona .. klasika EA ... tu a tam neco zlepsime a jednou za par let si troufnem na neco trochu odvaznejsiho ... ale jinak furt stejna hra
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HLEN: Mně nejde o slevu, mám jiné důvody. FIFA 13 se mi líbí, nic mi na ní nechybí, a jede v pohodě i na mém starším notebooku. Hraju příležitostně, jen offline přáteláky a ligu proti počítači s plně manuálním ovládáním. Čili pro mě je zajímavé jen pokud se něco změní v ovládání, AI, taktických možnostech, rozhodčí, golmani - prostě herní mechanismy. Jelikož FIFU 14 ani 15 vůbec nespustím, nemůžu to testnout ani na demu, proto se ptám.
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: aha ... hele ja to kupuju kazdej rok, pac mi to vzdycky rok vydrzi a hraju to casto .. jestli jsi ale obcasnej hrac a nebere te ultimate team s nejnovejsima hracema a picovinky kolem, tak bch pockal az to nekdo bude prodavat ve sleve
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HLEN: Tactical defense mám i v té 13ce.
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: mno tak od 2014 mas uplne novej zpusob braneni hrace ...rikaji tomu "tactical defense" a jde o to ze uz nejde drzet krizek a hrac automaticky sebere mic, ale krejes hrace s micem a ve vhodnej moment zmacknes tackle .. taky to lip vypada a hraci se hejbou fakt pekne ....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je nějaký hratelnostní rozdíl mezi FIFA 15 a mojí FIFA 13? Pokročila ta hra v něčem? Nejde mi o herní módy, v pohodě si vystačím s ligou a přátelákem. Jde mi vyloženě o gameplay. Díky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    BALDUR: pockal bych. Zatim je ve hre dost chyb, co sem vypozoroval.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    tak jaký je nový ročník? poprvé od přechodu z PESa trochu váhám zda koupit... už to přece jen hraji jen jednou za čas, jestli ona mi na občasný online match nebude stačit dále ta 14ka
    KCN2
    KCN2 --- ---
    PROCKOOP: dik..tak to je v hajzlu :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    KCN2: myslim, ze na android, ios a windows phone bude letos jenom fifa ultimate team, ktera uz vysla: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa15_row
    KCN2
    KCN2 --- ---
    jeden dotaz...da se nekde zjistit kdy vyjde FIFA 15 na android ?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Soundtrack tady: https://play.spotify.com/user/easportsaudio/playlist/00i82lDzMDdiHWNjrIGAyw

Od pisnicky "We are done" se to docela da, ta prvni pulka ale celkem zklamani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam