• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    HLEN: aha, dík;)
    HLEN
    HLEN --- ---
    V1TEK: do reserves u jednoho squadu si dej ten druhej a naopak ... ty ktery nehrajou odpocivaj, ale musi byt v reserves v teamu kterej prave hraje
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Zdarec, muzete mi rict, jak je to s regeneraci energie ve fut? - postavil jsem si 2 squads s tim, ze je budu stridat zapas co zapas, abych byl porad na 100%.Kdyz jsem ale ted odehral 2 zapasy za muj France team, tak mi Italsky nezregeneroval ani o pid a maji fyzicku porad na cca 80ti, coz nechapu..
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: a to je takova hezka tecka, za tim nasimi povidanim.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak jsem právě zažil milej bug. Vyhrál jsem sezónu, natěsno, o jeden bod, rozhodoval až poslední špíl, ve kterým jsem remizoval (stejně jako mančaft co skončil druhej) v zápasu s cca devátým týmem v tabulce. Ale proč to píšu - po skončení zápasu začala děkovačka, vzduchem lítaly konfety - jenže namísto mých hráčů se radoval soupeř. :) Chvíli jsem nechápal, co se děje, pak jsem chvíli přemýšlel, co jsem v ligové tabulce špatně pochopil, a až jsem to totálně zmatený nakonec odbouchnul, zjistil jsem že jsem skutečně vyhrál ligu já, jen to na trávníku slavil můj soupeř. Byla to taková hezká, emočně rozporuplná tečka za tou ligou...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GURBON: v Ultimate Teamu obcas bejva udrzba. Obvykle tak jednou za dva tejdny par hodin dopoledne naseho casu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Teprve dneska z nich vypadlo ze ono to vlastne funguje ale nemuzou se dostat do nejaky sekce Ultimate team. Pocitam ze je to problem accountu tak sem jim jen poslal jak si ho overit a ani sem tam nejel. Snad uz bude klid.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    GURBON: to se mi na 14ce stava celkem casto, ale z ostatnich kompu net zpravidla normalne jede, takze to vetsinou povazuju za server problem, ale jestli pri tom taha torrenty tak si umim prestavit ze mu treba zamrza router
    GURBON
    GURBON --- ---
    ma tam smart security od esetu takze ten firewall by to bejt moch. Jestli sem to dobre pochopil tak ta fifa na net chce videt skoro porad a u nej to proste vypadava. Net jako takovej jede dal, jen ta hra ten net vidi jen nekdy.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak mě by sralo kdyby mě hra odpojovala od netu...
    Bud hraju po síti nebo něco stahuju nebo poslouchám přes spotify..

Napadá mě nastavení firewallu (když to zapinal poprvy tak net zakázal.) nebo třeba nastavení WiFi pokud je to ntb. Něco jako setrivej režim
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Hlavne nechapu proc potrebuje na internet kdyz hraje FIFU :) to ze vypadava Origin server je normalni
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GURBON: Jedine me napada Firewall - at uz Windowsi nebo treba antivirovej. Ale jinak takovou zkusenost nemam. "Odpojuje od internetu" je hrozne nekonkretni popis situace.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ahoj, potrebuju radu.
    Zejtra jdu k zakaznikovi co si u nas koupil Fifu 15 a prej ho to "odpojuje od internetu". Moc nevim co s tim budu delat :) Neni nejakej takovejhle znamej problem? Na googlu mi moc neporadili.
    VOJTEK32
    VOJTEK32 --- ---
    celkem užitečné tutoriály
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    Mám tady pár tutoriálů na 15ku, který by se mohly někomu hodit. Je tam spoustu užitečnejch věcí a všechno pěkně vysvětlený(AJ, případně NJ).

https://www.youtube.com/...m3zLEF&src_vid=37nSO6mYOSU&feature=iv&annotation_id=annotation_3451138299

LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    MICKEY_MOUSE: to bude tzv. nasazeny bug aby te donutili upgradovat na 14/15 ;]
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Hraju kariéru (FIFA 13) a začalo se mi ve druhé sezóně stávat, že uprostřed mače vhazuji aut, a naráz ten můj vhazující pustí míč na zem, jako by chtěl předat vhazování někomu jinému, hra v tu chvíli vytuhne a je konec. Netušíte, jestli jde o nějaký známý bug či je to něco jen něco u mě?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Aha! Tak takhle to je promakané! Tak to je jiná, to se mi líbí! :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: az budes kapitan tak myslim budes moct delat vsechno
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PEDRO: JO! To je ono! Sice tady nejde měnit taktika a formace, to asi v tomhle režimu dělá trenér, ale je to nejblíž tomu, co bych chtěl hrát. Možná by té hře slušelo zjednodušení v tom, že by byl jeden herní mód, kde bych si na začátku volil, co všechno chci/nechci řešit. Takhle je těch herních módů kupa a stylem pokus/omyl se v tom babrám, než najdu co chci.
    Moc díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam