• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Já ani ve fifa 13 když začnu trénovat přímáky, nemám problém je pak i proměňovat. Problém je jen v tom, že není příležitost. Přitom je i úplně nádherný si nacvičit signály tím standardkovým editorem, to je fakt paráda, kterou pak ale neuplatníš, takže to ztrácí smysl dělat. Nekopal jsem přímák ani nepamatuju. Nejde mi ani tak o góly z nich jako spíš že tomu fotbalu to faulování a standardky chybí a to je škoda.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: hm tak na to asi bohuzel zadny reseni nebude.
    Tohle je problem vsech fotbalovejch simulatoru za posledni roky. V online rezimech je tech primaku vic, ale offline je toho fakt malinko.

Mimochodem ve FIFA 15 musim rict ty primaky docela hodne vylepsili. Uz neni tak tezky s dobrejma hracema dat z dobryho primaku gola. Bohuzel takovej primak ma clovek 1x za 3 zapasy.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Ne, tam to právě není. :) Ve hře to skutečně nejde nastavit a jde to jen nějakým externím prográmkem, který dokáže editovat databázi. A dělat v ní globální změny parametrů. Našel jsem už toho několik, ale ani jedno to neumělo měnit hromadně, což určitě jde, kdysi jsem si s tím už hrál, jen mi to teď nejde vygooglit.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: tyhle veci dou nastavit leda v SETTINGS v hlavnim menu. ale nejsem si jistej, jestli zrovna agresivita je jeden z faktoru
    Je to v SETTINGS jak se nastavuje kamera, zvuk a pod, tak jedno z menu je nejaky herni nastaveni.
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo aha, tak to jsem te blbe pochopil... :) tak to nevim, to asi nejde...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KUBAJZZ: To máš pravdu, ale tím nastavím jen SVOJI agresivitu, ne soupeřovu. K té jeho se nedostanu, nebo se pletu? Já chci, aby hlavně víc fauloval soupeř mně. A rád bych to nastavil všem týmům naráz. Čili se potřebuji dostat k udělátkům, která pracují s databází a dovedou v ní provést hromadnou změnu parametru. Nicméně aspoň na zkoušku, jestli to vůbec má nějaký vliv, to možná postačí. Určitě s tím souvisí i rozhodčí, protože u těch se také volí přísnost.
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    MICKEY_MOUSE: tesne pred zapasem vedle PLAY MATCH buttonu je TEAM MANAGEMENT button, tak na nej kliknes a premrskas to na TACTICS a tam zvolis CUSTOM TACTIC a tu pak nasledne rozkliknes cudlikem Detailed Tactic View a jses tam... ;)

CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: chápu, jen mě to napadlo:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CICIN: To tam právě není. Ale agresivita je jedním z parametrů každého hráče, ale smysl ji má měnit jedině globálně všem. A na to slouží externí udělátka, jen nemůžu najít to správné.
    CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: No dá se nastavit tvůj a CPU Handicap v options na střelbu, nahrávky atd, možná tam bude i ta agresivita že bys to CPU zvednul :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Poradíte někdo, čím jde globálně editovat parametry hráčů? Např. všem nastavit agresivitu na max apod.? Zkouším Googlit, ale vše, co jsem stáhnul, je k něčemu jinému. (mám tedy FIFA 13, ale ony ty tools většinou vycházejí každý rok). Jde mi o to, že se hrozně málo fauluje, a já teď změnil herní styl a tam už se nefauluje vůbec. Kompl udělá faul tak jednou za deset špílů. Chci tudíž zkusit nějaké zoufalé extrémy v hráčských parametrech, jestli se to nějak spraví.
    Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Když jsme u těch obtížností, mám dojem, že v rámci jedné obtížnosti je rozdíl hrát přátelák nebo třeba ligu. Vždycky mi přijde liga, pohár apod. obtížnější než přátelák na tu samou obtížnost se stejnými týmy.
    Jako příležitostný hráč to mastím na Profesionála, to mi tak akorát sedí, hraju vyrovnané špíly. Když to zvednu na WorldClass, tak hraju v poli taky vyrovnané špíly, vůbec to není o tom, že bych nestíhal, zmatkoval nebo tak něco. Ale dostávám víc branek než dávám. :) Herně naprosto vyrovnanej špíl skončí klidně 4:1 pro kompl.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAWLIS: no nepletes, ikdyz samozrejme nejlepsi je gamepad. jestli ti to takhle vyhovuje tak to je asi lepsi nez klavesnice samotna
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PROCKOOP: zkusim, dik.
    a proc jen klavesnici? ja jsem naopak nadsenej, ze tam je ovladani s mysi, což jsem necekal... kdyz totiz ovladam sipkama, tam mam vyrazne omezeny smerny.. nebo se pletui?
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    ja to hraju zatim kratce, tak snad to vychytam jeste... nedari se mi nejak promenovat sance kdyz uz si je vypracuju, lita to porad kolem branky a nebo strilim tyce :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Hraju na World Class, kdyz je nejakej tezsi souper tak bejvam rad za plichtu. Hral sem karieru za Chelsea a v prvni sezone ukopal titul a Capital One Cup, ale v FA cupu sem vypad hnedka a v LM me vyradil Dortmund uz ve ctvrtfinale.
    CICIN
    CICIN --- ---
    KUBAJZZ: No občas zkusím to nad professional, ale většinou to je o nervy a já chci u hry relaxovat, takže přepínám zpět na professional :p
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    na jakou obtiznost to vubec kdo hrajete? od professional uz mi to prijde opravdu nehratelny.. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAWLIS: odjed s ni stranou a mela by po chvili sama zmizet. jinak si zkus zmenit ovladani na samotnou klavesnici
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    trvalo mi to asi deset sekund najit. Na TPB je jich dost, ja to vzal pres CZT...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Už je ukradnutelna na internetu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam