• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Přesně pískané offsidy mi nikdy nevadily. Ale co si myslím, že hru kazí zdaleka nejvíc, tak je automatické ovládání. Na manuál hraješ automaticky nejen o poznání pomaleji, ale ze hry zmizí všechny ty nefotbalové nesmysly typu přesný ťukec na jeden dotek od brány k bráně. Už to, že musíš ručně zamířit tě maličko zdrží, přihrávka dostane i přirozenou nepřesnost, což zase hru maličko zpomalí, takže míč vůbec nelítá jak na kulečníku a není to honěná od brány k bráně. Nutí tě to mnohem víc využívat možnosti ovládání - skákavé přihrávky, posílání míče do prostoru atd. Tohle na automatu vůbec neuděláš, a přitom právě o tom fotbal je. A to vůbec nemluvím o míření při centrech a střelbě.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hehe.. Prej bavila.. To by bylo rozstrisksnejch ovladačů :D
    NOP
    NOP --- ---
    Hrál jsem jen dva zápasy, ale za mě dobrý. Přijde mi, že se to celý trochu zpomalilo, což je dle mého plus. Trochu mi to připomíná PES, který jsem teda hrál jen jednou, ehm, a to loni a taky demo, ale líbilo se mi, že je to proti Fifě pomalejší, techničtější.´

Pobavilo mě, že když jsem vedl o gól, zbývalo jen pár minut do konce a měl jsem házet aut, tak se hráči vůbec nesnažili dojít pro míč a hru protahovali, klasika. Ne jak v 15, kde se pro aut sprintovalo.

Mimochodem, dá se nastavit, aby rozhodčí trochu chybovali? Ty pískaný milimetrový ofsidy mi trhaj žíly, trocha chybujícího lidskýho faktoru by mě bavila. A taky se mi nikdy nestalo, aby sudí písknul ruku (a to jsem to v 15 snad měl nastavený).
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak co? :) Mně se to ani nenainstaluje, tak je to na vás!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fifa 15 player scans cat's face into the game with terrifying results - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/...a-15-player-scans-cats-face-into-the-game-with-terrifying-results.html

CICIN
    CICIN --- ---
    CICIN: Teda v masce batmana nebo robina teď nevím :D
    CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: Není to fake, bude tam i Reus ve spiderman masce apod :p
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: ja to myslel z legrace. :) A predpokladam, ze to je fake.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: :D takova picovina. nerek bych, ze by FIFA mela zrovna tohle zavidet
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tohle je teda z PES, ale je jim co závidět - nové oslavy po vstřelení gólu:
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    BULWARK: AI by taky museli úplně předělat.
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    PUEBLO: Naše liga určitě ne, museli by předělávat rozhodčí.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    a nase liga zas ne?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: genderová rovnost voe :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: Jestli tomu poselství správně rozumím, tak EA chějí říct, že FIFA už nemá chybu a nuděj se. Chápu to správně? :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FIFA 16 oficiálně oznámena, nabídne ženské národní týmy - NOVINKA - KONZOLISTA.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/...e?link=fifa-16-oficialne-oznamena-nabidne-zenske-narodni-tymy-184135
    CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: Já jedu hodně příhrávky s tím že se hráč rozběhne a nabídne pomocí R1 + X a otevírá se mi tím mnohem více prostoru většinou, občas toho kompa porazím, ale to kolik gólu on dá a kolik já šancí spálím to není možné:p
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    BTW zkusil jsem teď z hecu pár špílů na WorldClass, ale fakt se nechytám. Resp. nevypracuju si gólové šance. Jak to mastím na manuál, tak je vidět, že hráči jsou oproti Professionalu mnohem těsněji hlídaní, takže poslat nějaký ručně mířený centr tak, aby jej obránce nesebral, je mnohem těžší. A to nejen centry do vápna, ale i okolo něj chlapovi do úniku, přenést hru apod. Toho místa je prostě naráz všude mnohem míň. Ale láká to, výzva to je. :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CICIN: Jo, to je pravda. Když člověk hraje stylem, že v útoku kličkuje, kryje si míč tělem apod., tak při tom skutečně fauly padaj. Možná je to tak schválně, aby se hra zbytečně nekouskovala, což bych i pochopil. Možná by se brzy ukázalo (a třeba to maj odzkoušeno), že by to byl spíš opruz. Proto asi už dávno není jednoduchý chlapa sejmout skluzem, ani když to chceš udělat schválně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam