• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Jako zase musíš brát v potaz že někteří hráči mají vyšší hodnocení kvůli formy a do další sezóny se jim to nepřenese, vím že mám třeba pogbu ve formě na konci a má 90, ale v další sezóně na začátku má zase 88, začínal jsem s ním ale na 84 nebo kolik měl :p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: taky Arsenal, PS4
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Já hraju za Arsenal a fakt s tím problém nemám, na čem to hraješ? PC? PS4?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: FUT je gay. Karticky sbiraj haranti, tudiz celej FUT je pro haranty :)

me se libi vyvoj toho career modu, toho jak ti hraci od myslim 12ctky napisou mail "hele boss, cejtim se fakt dobre, nasad me pls" a sledovani jejich nalad atd, to me bavi.

jinak jsem pustil uplne novou karieru, nasimuloval celou sezonu (Arsenal skoncil 5., mraky zraneni a cervenejch karet, bavil jsem se u toho :D) a na konci zase rust, end season a vse v pici. Nechapu :) zkusim s jinym tymem.
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Jsem rád že jsem konečně našel někoho kdo nehraje fifu kvůli FUT :p ty maily jsou fajn, ale v PES je krásná ceremonie i s předáním zlatého míče, mohli by ve fifě zkusit něco podobného :p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    spia me sere ze nekdy hrajes zapas o nicem s noname souperem a je o tom clanek a pak mas zapas s Barcou a neni o nem ani radek :) stejne tak bych cekal clanek ze jsi defakto vyhral ligu kdyz rozhodnes pred koncem sezony, opet nic.

Prijde mi ze to tam driv bylo, vcetne oslavy na hristi
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: v mailech jsou hraci roku strelci roku nejlepsi XI atd (dominuju sezone a nemam v XI nikoho, lol). I trener roku tam je..mesicne taky, hrac mesice trener mesice. Vyhlaseni by bylo fajn
    CICIN
    CICIN --- ---
    Mě třeba ve fifě oproti PESku chybí i vyhlašování nejlepšího hráče uplynulé sezóny nebo jakékoliv jiné posezónní hodnocení, většinou jen mrknu kolik mi dali hráči gólů, o kolik se zlepšili a jdu dál, napiště jim to někdo!:p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LOOKASH_II: dik. Takze napicu
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    ROENICK: +3 roky Konami.... foking politics

EA Sports had been vying for the UEFA license that currently belongs to Konami since 2009, but they have lost the race to the elusive title. As a result, there will be no Champions League in FIFA 16. EA has had high hopes of replacing the current Champions and European Cup tournaments with the Champions League, but now, they’ll have to wait a couple years as Konami has extended their contract with UEFA.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LOOKASH_II: a ta LM? me uz sere hrat champions cup :) at je preplatej nebo tak neco :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    EA maji exclusive licenci do roku 23, tak se nic moc v konkurenci asi nezmeni
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    no licence je ten zasadni problem... mne je treba nejaka liga mistru uplne u zadku, protoze jsem stejnak konzument multiplayeru. A tam me fifa dokaze vzdycky vytocit svoji dementni AI, ktera ma uz od 11tky porad ty samy chyby... ale zase matchmaking a vsechno okolo maj vcelku dobre promakany, to nevim, jak na tom je PES. A dalsi vec, proste chci hrat za Ronalda (nechytejte me za licencni slovo) a ne Rimalda.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: tak na kompu si tam lidi tymy nahrajou ne? a znelka loga a grafika tam je a na naky tymy licence uz maj
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    pesu je licence na LM uplne k hovnu..protoze LM kde hraje north london a lonodn blue je stejne nahovno...
    nicmene ji samozrejme nepusti, protoze by pak nemela proti FIFE vubec nic (mimo copa libertadores ktery je sice fajn, ale je tam takovyto pyco..)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PES zabiji ty licence (krome jineho), na konzoil si tam nic nenahrajem...a FIFE zase zoufale chybi licence na LM, ta by to posunula nekam jinam. Nechapu ze se nejak nedohodnou aby v obojim bylo oboji... asi hlavne FIFA to bere jako velkou vyhodu a nechce zrusit exkluzivitu...
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HAVANA: to ja netvrdim, novej pes jsem ani nehral, ale uz jen ty ohlasy jsou dobry, coz asi neco znaci
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JAFROST: eh..to by muselo konami nekam posouvat svoji hru...
    novej pes je vicemene uplne stejnej jako starej pes, a je o dost daleko za fifou, hlavne v umely inteligenci..ve fife hraci nabihaj, nabizej se..oproti tomu v pesu sou mnohem vic staticky a cekaj co se bude dit
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: u Fify to je klasickej problém, už to tu jednou bylo v ročnících 2003-2009 v podstatě, kdy ta hra prostě přešlapovala na místě, pak to začalo bejt lepší a teď už zase jen nabalujou píčoviny, místo, aby se věnovali fotbalu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: zkusim prave zalozit novou sezonu a celou ji odsimulovat at to je rychly, kouknout na stats a dat end season, jestli se to uz propise. Je mozny ze jsem zacal sezonu kdyz tam byl bug a i kdyz jsem pak daval updaty tak uz se to nefixlo. Devka :) ale tak ja hraju za Arsenal plus minus se zakladem co byl v tom roce + jsem si koupil asi dva hrace...a talenty nepiplam, proste hraju, par lidi se zvedlo o dva az tri body. Jestli bude mit Ozil 89 nebo 91 je mi asi fuk :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam