• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: mě celkem baví hrát za bizarní týmy... Rochdale, Bolton, wigan...
    Pak rád hraju různý derby, v 16 sem si oblíbil boca vs. River plate
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak hlavně že tam je HU!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ROENICK: no, ja treba kdyz jsem hral Fifu, tak jsem vzdycky zacinal za tym ve treti anglicky (a az behem par sezon jsem se propracoval do Premier League). A kdyby byla ceska, tak bych klidne hral tu. Nejak me to bavilo mnohem vic nez zapasy nabouchanejch teamu. Stejne tak kdyz jsme davali nejaky domaci zapasy, tak jsme se vetsinou domluvili tak na 3 a pul hvezdicky nez abysme hrali ty klasiky s peti hvezdickovejma tymama.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja jsem nikdy moc nechapal potrebu hrat uchvatnej mač Jihlava - Příbram ve Fife, misto např premier league nebo jinejch tymu..anebo repre. Jestli to je jeste navic kvuli pozadavkum naseho svazu za prava tak je to jeste vetsi joke :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: Já nevim, já mám fifu 13 a ani v té jsem to vlastně nikdy nehledal. Ale vostuda to tehdy byla jak hrom, že si ti naši bafuňáři z ligy,na kterou se nedá koukat, chovali jako pitomci. Na těch islanďanech mě to mrzí, protože byli fakt sympatičtí oni i jejich fanoušci. je to imho škoda, že ego nějakého trouby pokazí něčí dobrý záměr.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: vidis, to uz jsem uplne prestal sledovat, ale mam pocit ze ePojisteni.cz 1iga ve hre stale neni, co? :-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: To mi připomíná situaci s našimi týmy pár sezón zpátky. Tak jsme měli prd. Tyhle manýry mi nesedí, namísto být rád dělám ofrky.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Iceland rejected EA's $15k offer for FIFA 17 national team rights | GamesIndustry.biz
    http://www.gamesindustry.biz/...2-iceland-rejected-eas-usd15k-offer-for-fifa-17-national-team-rights

The Icelandic men's national football team will not appear in FIFA 17, despite its heroic display at the UEFA European Championships over the summer. The reason? A financial offer from EA that the country's football association considered too small to accept.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak jsem to demo taky zkusil a dojmy dobrý, graficky je to zase o něco dál, občas mi teda přišlo, že na PS4 klesl framerate
    supr je komentář u těch autoreplayů (např po konci zápasu nebo poločasu)
    líbí se mi čtení sestav a zajímavosti k hráčům
    lepší animace, lepší nabíhání, chytřejší AI (občas pěknej ťukes)
    nový standardky zajímavej nápad, kdo měl nadřený přímáky bude asi nasrán :) mě klasicky šlo tak pet z padesati v treninku, v zapase nikdy

co už je tam několik dílů (naposledy mi to přijde ok v mé oblíbené 14tce) je dementní UI v team managementu - proč např musím proklikat každýho hráče, abych zjistil jak je kdo unavenej a kdo potřebuje nejvíc střídat? to dřív bylo přehledně pod sebou v tabulce.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ale teda pravděpodobně kvůli přechodu na novej engine je tam zase spousta glitchu..ale třeba to vyresej patche a plná verze
    TONDA512
    TONDA512 --- ---
    Z dema mi přijdou spoluhráči bez balonu zase o něco chytřejší, lépe si nabíhají.
    Rohy pro mě OK, ze 4 penalt jsme nedal ani jednu :-)
    Celkově bych řekl že je to zase slušný posun kupředu a určitě zakoupím.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Letos to bude super..
    Sem rád že vylepšili brankovy sítě, na starým enginu mi přišli strašně těžký, teď se v nich balon třepota lip :)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Zkousel nekdo demo? ... pohyb a hra telem docela dobry, zase o kus dal a po tech par zapasech dema, zase tezsi sebrat balon, kdyz se protihrac otaci tesne pred prihravkou.
    Jen tedy co mi bude delat chvilku problemy je novy system zahravani rohu a penalt ... zatim sem se s tim nezzil.

The Journey bude takova zajimava oddechovka - neco jineho nez jen hrani a hrani ... uvidime, zda to bude mit potencial - demo moc nenaznacilo .... NBA dovolilo zkusit vice a tam to tedy vypada zajimave.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Kde nejlip udelat preorder na placku abych k tomu neco dostal? Nejak z toho nejsem moudrej
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pekne popsany a na jedny strance, zadny demence typu co stranka to hrac..a mame tu stridani na spici ! :)

http://www.90min.com/...-17-s-top-20-ea-officially-reveal-the-best-players-from-the-upcoming-release
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HAVANA: Já mám teda s nastavováním taktik a formací dobré zkušenosti. Naopak vidím, že každá i drobná změna je hned znát, hrajou prostě jinak. Právě proto se bavím tím, že si vyberu nějaký tým a ten dlouhodobě ladím. Koukám, jak hraje na začátku a pak se vrtám ve formacích, sestavě i taktikách, šteluju jednotlivé parametry a sleduju, co to s mančaftem dělá. Líbí se mi, že ta hra se tím fakt mění. Samozřejmě s tím souvisí i můj herní styl, jak jsem zvyklý hrát a přemejšlet. Baví mě se učit s jiným mančaftem hrát úplně jinak.

Možná se u tebe jen tlučou různé parametry, které jdou tak, jak jsou nastavené, proti sobě. Nebo se tluče formace s taktikou.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak sem se snažil nastavit taktiku dle pepa a nedá se říct že by to dvakrát fungovalo.. Vepředu je znát víc hráčů, ale nikdo neoverlapuje na křídle a naopak jakejkoliv útok soupeře vedenej po křídle smrdí...

Ale zkusím to ještě poladit
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MICKEY_MOUSE: muzes zahrat zapas z turnaje a pred koncem ho vypnout a neulozi se

nebo si udelej vic sejvu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ROENICK: Právě že ne. Ty defaultní formace jsou obvykle speciální, není to "jedna z předdefinovaných". Navíc s formací souvisí i herní taktiky atd. Čili abych měl taktické volby, s nimiž jde mančaft do zápasu nastavené přesně stejně, to je docela komplikované.
    Nemyslím si ani, že EA na něco sere, oni to mají imho naopak vymyšlené výborně. Jen je možné, že do přáteláku nenatahují aktuální data týmu a do turnaje ano (nebo naopak), a tím vzniká ten rozdíl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam